Golfky i na zimu?

3627
17.7.10 07:12

Golfky i na zimu?

Máme tyto golfky http://www.mimibazar.cz/foto.php?… a zvažuju, jestli už mám prodat trojkombinaci (korba, sedačka, sporťák) a nebo si sporťák ještě nechat na zimu nebo mi golfáč s nánožníkem, fusakem, pláštěnkou bude stačit, když malému bude v listopadu rok? Díky za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15043
17.7.10 07:21

Já teda dcerku vozila ve sporťáku od hl. kočárku ještě v zimě v 18měs., protože s golfkama bych moc daleko nedojela (Moon Buggy Kiss). Golfky jsou dobré pokud není moc sněhu, u nás na vsi by mi hluboký kočár + sporťák chyběl. Ale třeba ve městě to vidí jinak :nevim: a taky asi záleží na typu koleček u kočárků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
17.7.10 07:29

Já bych si ten sporťák ještě nechala, s těmahle golfkama bych tu letos nedojela ani na nákup a to bydlíme v Praze ne na vesnici. Lucka v tomhle věku absolutně nechtěla ve sněhu chodit ani se vozit na sáňkách, hrozně se toho sněhu bála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65312
17.7.10 07:35

Koupila jsem si golfky,ale sporták si nechám…právě na zimu do sněhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
17.7.10 07:50

Taky mám trojkombinaci a golfky, trojkombinace už je schovaná. Prodávat ji nebudu, jednak proto, že čeká na druhé dítko, ale i kdyby ne. Bydlíme na vesnici, prohrnuto nebývá, nedělám si iluze, že bych to s golfkami projela. Nejspíš ji ještě vytáhnu, pokud malý nebude chtít běhat spíš po svých.

• Citovat
  • Upravit
79
17.7.10 07:54

Přesně tak, zrovna včera jsme koupili golfky, ale sporťák si rozhodně nechám. Když si vzpomenu na minulou zimu nedovedu si představit, že bych s nimi vyrazila. A to bydlíme v Praze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27007
17.7.10 08:08

sporták ještě určo nech ve sněhu s golfkama mocneporijedeš navíc máš pracka relativně malého to byhc ještě neprodávala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
17.7.10 08:11

My bydlíme taky ve městě, ale taky jsem si říkala, že by bylo lepší si sporťák nechat. Ale nejspíš to udělám jinak, trojkombinaci věnuju sestře, mimi se jí narodí v září a nám koupím jiný sporťák, nejspíš už z druhé ruky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2508
17.7.10 08:11

Mno, jestli bude opet takova zima jako loni, tak si myslim ze s golfacema nevystacis ani kdyby si bydlela v centru Prahy. My bydlime na kraji a loni (letos - chapete, ne? :)) jsem mela problem jezidit se svym terenim kocarkem i po hlavnich silnicich :) takze radim nezustat jen s golfacema !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
17.7.10 08:15

Nechej si radeji jeste sportak.Ja si ho urcite na zimu nechavam. Nasi dcerce bude taky v listopadu rok. Lonska zima byla silena, s golfkama (Chicco Multiway)bych nikam nedojela. Jinak jsme s nima velice spokojena,ale ve snehu bychom asi moc neporidila.
Hezky den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21529
17.7.10 09:36

podle mě s nimi ve sněhu fakt neprojedeš. klárka měla golfky od 11 měsíců, ale na zimu jsme šli zpátky do sporťáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
18.7.10 19:20
:nevim:

Příspěvek upraven 12.12.11 v 18:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
18.7.10 22:29

pro roční dítě bych sporťák jistě nechala. mám listopadové dítě a tu zimu, kdy mu byl rok, ještě celou prospal v kočáře.. s golfkama bych neprojela ani v praze..

záleží samo na tom, jakou trojkomb. máš, jestli se nevyplatí jí teď prodat a na zimu si pak koupit něco jednoduchého ale na velkých nafukovacích kolech, bez autosedačky a korby.. ale sporťák to jistě chce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí