Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máme tyto golfky http://www.mimibazar.cz/foto.php?… a zvažuju, jestli už mám prodat trojkombinaci (korba, sedačka, sporťák) a nebo si sporťák ještě nechat na zimu nebo mi golfáč s nánožníkem, fusakem, pláštěnkou bude stačit, když malému bude v listopadu rok? Díky za radu.
Já teda dcerku vozila ve sporťáku od hl. kočárku ještě v zimě v 18měs., protože s golfkama bych moc daleko nedojela (Moon Buggy Kiss). Golfky jsou dobré pokud není moc sněhu, u nás na vsi by mi hluboký kočár + sporťák chyběl. Ale třeba ve městě to vidí jinak
a taky asi záleží na typu koleček u kočárků.
Já bych si ten sporťák ještě nechala, s těmahle golfkama bych tu letos nedojela ani na nákup a to bydlíme v Praze ne na vesnici. Lucka v tomhle věku absolutně nechtěla ve sněhu chodit ani se vozit na sáňkách, hrozně se toho sněhu bála.
Koupila jsem si golfky,ale sporták si nechám…právě na zimu do sněhu.
Taky mám trojkombinaci a golfky, trojkombinace už je schovaná. Prodávat ji nebudu, jednak proto, že čeká na druhé dítko, ale i kdyby ne. Bydlíme na vesnici, prohrnuto nebývá, nedělám si iluze, že bych to s golfkami projela. Nejspíš ji ještě vytáhnu, pokud malý nebude chtít běhat spíš po svých.
Přesně tak, zrovna včera jsme koupili golfky, ale sporťák si rozhodně nechám. Když si vzpomenu na minulou zimu nedovedu si představit, že bych s nimi vyrazila. A to bydlíme v Praze.
sporták ještě určo nech ve sněhu s golfkama mocneporijedeš navíc máš pracka relativně malého to byhc ještě neprodávala
My bydlíme taky ve městě, ale taky jsem si říkala, že by bylo lepší si sporťák nechat. Ale nejspíš to udělám jinak, trojkombinaci věnuju sestře, mimi se jí narodí v září a nám koupím jiný sporťák, nejspíš už z druhé ruky.
Mno, jestli bude opet takova zima jako loni, tak si myslim ze s golfacema nevystacis ani kdyby si bydlela v centru Prahy. My bydlime na kraji a loni (letos - chapete, ne?
jsem mela problem jezidit se svym terenim kocarkem i po hlavnich silnicich
takze radim nezustat jen s golfacema !
Nechej si radeji jeste sportak.Ja si ho urcite na zimu nechavam. Nasi dcerce bude taky v listopadu rok. Lonska zima byla silena, s golfkama (Chicco Multiway)bych nikam nedojela. Jinak jsme s nima velice spokojena,ale ve snehu bychom asi moc neporidila.
Hezky den
podle mě s nimi ve sněhu fakt neprojedeš. klárka měla golfky od 11 měsíců, ale na zimu jsme šli zpátky do sporťáku.
pro roční dítě bych sporťák jistě nechala. mám listopadové dítě a tu zimu, kdy mu byl rok, ještě celou prospal v kočáře.. s golfkama bych neprojela ani v praze..
záleží samo na tom, jakou trojkomb. máš, jestli se nevyplatí jí teď prodat a na zimu si pak koupit něco jednoduchého ale na velkých nafukovacích kolech, bez autosedačky a korby.. ale sporťák to jistě chce!