Zkušenosti s kočárkem Chipolino Pooky

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
243
17.7.10 20:24

chipolino pooky

Chci se zeptat, zda někdo nemáte zkušenosti s kočárkem Chipolino pooky. Velmi se mi líbí a zvažuji jeho koupi, ale ráda bych znala názory na tento výrobek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65267
17.7.10 20:26

Jéééé taky se mi moc líbí,ale už mám peg perego pliko…ale jsem zvědavá,kdo a co napíše…že bych je vyměnila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ploxi
17.7.10 20:59

Ahojky, tento kočárek mám, je fajn, hlavně má polohování „beranů“ jak do výšky, tak do směru. Jen jedna věc mi vadí, jelikož jde z něj udělat i hluboká korbička, má po straně silné polstry, takže malej když tam sedí a je opřenej o opěrku, je tam takovej stísněnej. Snad jsem to napsala srozumitelně !!! Ale jinak spokojenost !!!!

• Citovat
  • Upravit
65267
17.7.10 21:03

Díky…já se právě bála,že tam mates bude „na fest“on je docela obřík.....
ale POOKY je krásnej… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
17.7.10 21:08

Díky za odpověď, ráda bych se zeptala ještě na pár věcí. Zda je vhodný i pro malé miminko? Mám 3 měs. syna a ráda bych ho v něm už vozila. A jak moc je těžký? Četla jsem 8,8 kg i 11,2 kg, takže vůbec nevím. A jde s ním manipulovat i jednou rukou, když nemá spojenou rukojeť?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
17.7.10 21:14

Já ho měla, kupovala jsem nový a nedoporučuji, hrozně uzounký :roll: po třech týdnech praskl nýtek u boudičky a na té kovové konstrukci se udělaly mapy, nevím od čeho, měly jsme ho jen snad třikrát v obchoďáku :cert: a byly takové nestabilní, vychrchlané, reklamaci uznali, vrátili korunky a my kupovali od Bebe confortu Looly a ty byly parádní, mohutnější sice, ale maximálně pohodlné, teď jsme koupili Casual play Down town, aby mi šla nacvakávat autosedačka a taky maximální spokojenost :palec: :palec: :palec: pokud máš možnost je omrknout na živo, tak se jdi kouknout, opravdu uzoulinky, starší prcek a né hubeňounky do nich nevejde…
Vhodný pro tak miminko, ale pozor nejde dát úplně do lehu a manipuluje se s ním pouze dobře na rovné cestě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
17.7.10 21:17
Petra Z píše:
ale POOKY je krásnej… :-)

A můžu se zeptat, jaký kočárek používáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ploxi
17.7.10 21:20
suzanne13 píše:
Díky za odpověď, ráda bych se zeptala ještě na pár věcí. Zda je vhodný i pro malé miminko? Mám 3 měs. syna a ráda bych ho v něm už vozila. A jak moc je těžký? Četla jsem 8,8 kg i 11,2 kg, takže vůbec nevím. A jde s ním manipulovat i jednou rukou, když nemá spojenou rukojeť?

No jí ti nevím, tak malé miminko bych v něm nevozila…Pokud zaaretuješ přední kolečka, tak jednou rukou to dáš. Těžkej je tak nějak normálně, nemám srovnání s jinýha golfkama…klidně se ještě ptej :-)

• Citovat
  • Upravit
1773
17.7.10 21:24
suzanne13 píše:
Petra Z píše:
ale POOKY je krásnej… :-)
A můžu se zeptat, jaký kočárek používáte?

raději připlatila a šla do těchto, jsou kvalitní a prostorné😉
Tady odkazíky na kočárky:
http://www.delfinek.mimishop.cz/detail.php?…
http://www.nej-kocarky.cz/…olfove-hole/
ty mají i otočnou sedačku, suprovní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
17.7.10 21:31

Díky za tip, ale toto mi doma neprojde. Koupila jsem si totiž kočárek Tako a pak zjistila, že váží 20 kg, fakt je dost těžký a špatně se mi s ním jezdí. Takže teď hledám náhradu, abych ho mohla ihned vyměnit a už vozit i malé mimi a potom z něho byl golfáč a přitom byl lehký a za rozumnou cenu, což mi Pooky připadal, ale jak vidím, nemá pozitivní ohlasy. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
17.7.10 21:32

A nějaký tip na podobný kočárek? Potřebuji pro malé miminko a zároveň bych chtěla ho chtěla mít i až bude větší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
17.7.10 21:35
suzanne13 píše:
Díky za tip, ale toto mi doma neprojde. Koupila jsem si totiž kočárek Tako a pak zjistila, že váží 20 kg, fakt je dost těžký a špatně se mi s ním jezdí. Takže teď hledám náhradu, abych ho mohla ihned vyměnit a už vozit i malé mimi a potom z něho byl golfáč a přitom byl lehký a za rozumnou cenu, což mi Pooky připadal, ale jak vidím, nemá pozitivní ohlasy. :-(

Třeba jsem měla s ním špatnou zkušenost jen já, ale je opravdu strašně uzounký,to musí potvrdit snad každý, kdo ho má a mimochodem ta váha je přes 10 kilo a to na golfky není zrovna málo, ještě zvaž, on vypadá moc hezky, taky se mi hrozně líbil, ale v reálu zklamání, není kvalitní a jsem ráda, že jsem se ho zbavila beze ztráty…Měj se hezky a dobrý výběr :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
17.7.10 21:41
suzanne13 píše:
A nějaký tip na podobný kočárek? Potřebuji pro malé miminko a zároveň bych chtěla ho chtěla mít i až bude větší.

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
jukni na mimibazárek je tam toho spousty :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65267
17.7.10 21:41

My máme sporták Peg perego GT3…jsem max spokojená,ale hledala jsem golfky…
Chtěla jsem peg perego pliko,ale nové jsou drahé…tak jsem si je pořídila z druhé ruky.Stejně to je ted na léto a na složení do auta,v zimě zase budem jezdit se sportákem…
a tady pliko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
17.7.10 21:44
Petra Z píše:
My máme sporták Peg perego GT3…jsem max spokojená,ale hledala jsem golfky…
Chtěla jsem peg perego pliko,ale nové jsou drahé…tak jsem si je pořídila z druhé ruky.Stejně to je ted na léto a na složení do auta,v zimě zase budem jezdit se sportákem…
a tady pliko :lol:

parádní neměnit :lol: :palec: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí