Poraďte kvalitní golfky.

3542
19.7.10 15:19

poraďte kvalitní golfky.

Prosím o radu kvalitních golfek. Pročetla jsem tu diskuze křížem krážem a opravdu jsem si nevybrala. Máme rok a půl starou holčičku a ráda bych golfáč. když jedu do města, nebo ZOO, dovolenou, výlet atd.. Klasický kočár máme cam cortina x3 a jssem spokojená, ale vzhledem k tomu, že mám krátkou felicii, tak tento kočár mi zabere celý kufr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10482
19.7.10 16:16

kočárů je hrozbě moc, zkus načtrnout, co od kočáru čekáš, hlavně cenovou relaci, kromě skladnosti do krátké felinky.. , váhu, resp. bytelnost - jetsli spíš něco opravdu jednoduššího, nebo více náhradu za sporťák.. vzhledem k věku bych doporučovala spíše něco jednoduššího…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
19.7.10 16:36

Ahojky.
Alenagernatov-Já mám golfky od značky.
Chicco Multiway a jsou testované a velice dobré stojí 3000.kč nebo na mimibazaru jsou i levnější.
Mají madlo pláštěnku a taky náložník malej košík a lahev na pití.
A perfektně se sněma jezdí jsem spokojená mohu jen doporučit. :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
19.7.10 16:37

Tady je fotka tyhle mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
19.7.10 17:20

Já mám dobrou zkušenost s Casualplay Downtown a od Bebe Confort Loola :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
19.7.10 18:07

tak Já bych potřebovala něco jednoduššího, ale když se vychystáme na výlet, aby v nich měla dreca pohodlí, protože přeci jen je malá a nechci ji vozit na trakaři) takže pokud možno alespoň trochu odpružené. Chtěla bych golfky, které se dají polohovat, jak pod zády, tak pod nožičkami. Měly by mít větší košík- už z důvodu výletu nebo nákupu ve městě. Cortina ho má bohužel malý. Ráda bych ji do košíku dala třeba slebší deku a sváču a ne, že tam dám deku a nic víc. A ještě jedbna podmínka tu je pohyblivá kolečka, která se dají zaaretovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
19.7.10 19:46

Peg-pérego pliko. Luxusní mezi kočáry. Cena umérná kvalitě, ale i starší se dají pořídit za super cenu. .-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
19.7.10 19:56

loola i downtown jsou kvalitní ale těžké kočáry, spíše náhrada sporťáku a i pro memší děti..zvlášť loola, vím, že maminky popisují že super pro malé děti, i kvlli otočení, ale pak už nic moc..

Chicco za tu cenu není špatný kočár, v dobré výbavě, ale mě osobně moc neuchvátil, měla jsem ho 2 měsíce, synovi nebyl pohodlný (v roce).. nicméně jsem si jistá, že do felicie se nehodí. já mám mazdu 5 a do kufru jsem ho dávala na štorc, :( a to je kufr dost velký..

když jsme u toho kufru - nemáš ho oměřený? kolik můžou mít na délku po složení golfky, aby se ti vlezly? felinku nemám, nevím přesně rozměry..

v posedlní době mě zaujaly X lander XS , kde ale nesjou moc ještě reference, je to novinka, ale na výstavě se mi líbil. nicméně, opět, délka je mám pocit těch 103cm po složení,.. což nevím, jetsi není moc..

v úvahu pak připadají třeba babypoint mark Q - polohovatelné nohy i záda, skladný, ale zase má malý košík.. :(

obr koš má safety 1st advancer buggy , ale nemá polohovací nohy.. ale ta opěrka většině dětí stačí.. není to jako když tam není vlbec nic.. pak stejně, jak jsou starší, nohy by jim visely a tohle je pohodlné..
kočár je hodně prostorný.. a koš má větší než jané slalom :)

pak mě napadá bebeconfort mila
měl by být skladný, a zatím slyším z terénu jen chválu.. má ho tady jedna maminka, která vyzkoušela kočárů opravdu hodně a hodně ji chválíí.. , je tu i diskuze..

nevím, jestli se ti něco z toho líbí, zkusím kouknout ještě dál..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
19.7.10 20:26

ten metr je ještě v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
19.7.10 21:22
alenagernatova; píše:
ten metr je ještě v pohodě

metr a dost nebo metr a něco? ono totiž jen málo golfek s klasickým skládáním deštník kola od sebe má metr, většinou je to 105cm..
pokud metr a dost, asi spíš vybírat mezi typem skládání jako má mark Q nebo pak Pliko/Sí apod. kočárky, ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21599
19.7.10 21:41

já mám Hoco monterio. to ale bohužel do krátké felicie nedáš… my ho vozili v krátké fabii na zadním sedadle…
kamarádka má cybex callisto a je s ním hodně spokojená. i když má spojenou rukojeť, dá se složit do malého balíčku a do felicie by se ti určitě vešel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
19.7.10 21:47

ahojky, co tak espiro active? Nataso, nemas prosim skusenost, videla som ich len na kupku a velmi sa mi pacili… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
19.7.10 22:00

myslím, že callisto asi ne.. protože na délku má po složení 108cm.. jinak je to super kočár, který miluju…
pak třeba topaz 107cm, onyx 104cm.

jinak multiway má 110-114cm po složení, podle různých stránek.. kolik má opravdu si nepamatuju,a le musí mít přes 110, což vím, že je limit mého kufru na šířku ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35329
19.7.10 22:21

Zuzo, ne, Callisto se sklada do destniku, i kdyz to nevypada…do Felicie ani nahodou......,
Moje sestra ma Chicco Mutiway a Felicii a premyslim, jestli ho tam narve… mam pocit, ze jo, ale kdyztak bych se radsi jeste zeptala…i kdyz vuci Multiway mam spoustu vyhrad, i ona rikala, ze uz nee… Jane Energy se taky nevejdou, ty mame u mamy…
Ted ctu, co pise Natasa a tak teda nevim… radsi se teda zeptam, kde je vozi… ma jen jedno dite, tak je mozne, ze pod sedadly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
19.7.10 22:25

mroe, pokud se vejdou chicca, vejde se určo i callisto, ale ty ho můžeš přeměřit, ne? :wink: podle výrobce má 108cm.. chicco má jistě víc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí