Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Prosím o radu kvalitních golfek. Pročetla jsem tu diskuze křížem krážem a opravdu jsem si nevybrala. Máme rok a půl starou holčičku a ráda bych golfáč. když jedu do města, nebo ZOO, dovolenou, výlet atd.. Klasický kočár máme cam cortina x3 a jssem spokojená, ale vzhledem k tomu, že mám krátkou felicii, tak tento kočár mi zabere celý kufr.
kočárů je hrozbě moc, zkus načtrnout, co od kočáru čekáš, hlavně cenovou relaci, kromě skladnosti do krátké felinky.. , váhu, resp. bytelnost - jetsli spíš něco opravdu jednoduššího, nebo více náhradu za sporťák.. vzhledem k věku bych doporučovala spíše něco jednoduššího…
Ahojky.
Alenagernatov-Já mám golfky od značky.
Chicco Multiway a jsou testované a velice dobré stojí 3000.kč nebo na mimibazaru jsou i levnější.
Mají madlo pláštěnku a taky náložník malej košík a lahev na pití.
A perfektně se sněma jezdí jsem spokojená mohu jen doporučit.
![]()
Já mám dobrou zkušenost s Casualplay Downtown a od Bebe Confort Loola ![]()
tak Já bych potřebovala něco jednoduššího, ale když se vychystáme na výlet, aby v nich měla dreca pohodlí, protože přeci jen je malá a nechci ji vozit na trakaři) takže pokud možno alespoň trochu odpružené. Chtěla bych golfky, které se dají polohovat, jak pod zády, tak pod nožičkami. Měly by mít větší košík- už z důvodu výletu nebo nákupu ve městě. Cortina ho má bohužel malý. Ráda bych ji do košíku dala třeba slebší deku a sváču a ne, že tam dám deku a nic víc. A ještě jedbna podmínka tu je pohyblivá kolečka, která se dají zaaretovat.
Peg-pérego pliko. Luxusní mezi kočáry. Cena umérná kvalitě, ale i starší se dají pořídit za super cenu. .-)
loola i downtown jsou kvalitní ale těžké kočáry, spíše náhrada sporťáku a i pro memší děti..zvlášť loola, vím, že maminky popisují že super pro malé děti, i kvlli otočení, ale pak už nic moc..
Chicco za tu cenu není špatný kočár, v dobré výbavě, ale mě osobně moc neuchvátil, měla jsem ho 2 měsíce, synovi nebyl pohodlný (v roce).. nicméně jsem si jistá, že do felicie se nehodí. já mám mazdu 5 a do kufru jsem ho dávala na štorc,
a to je kufr dost velký..
když jsme u toho kufru - nemáš ho oměřený? kolik můžou mít na délku po složení golfky, aby se ti vlezly? felinku nemám, nevím přesně rozměry..
v posedlní době mě zaujaly X lander XS , kde ale nesjou moc ještě reference, je to novinka, ale na výstavě se mi líbil. nicméně, opět, délka je mám pocit těch 103cm po složení,.. což nevím, jetsi není moc..
v úvahu pak připadají třeba babypoint mark Q - polohovatelné nohy i záda, skladný, ale zase má malý košík.. ![]()
obr koš má safety 1st advancer buggy , ale nemá polohovací nohy.. ale ta opěrka většině dětí stačí.. není to jako když tam není vlbec nic.. pak stejně, jak jsou starší, nohy by jim visely a tohle je pohodlné..
kočár je hodně prostorný.. a koš má větší než jané slalom ![]()
pak mě napadá bebeconfort mila
měl by být skladný, a zatím slyším z terénu jen chválu.. má ho tady jedna maminka, která vyzkoušela kočárů opravdu hodně a hodně ji chválíí.. , je tu i diskuze..
nevím, jestli se ti něco z toho líbí, zkusím kouknout ještě dál..
alenagernatova; píše:
ten metr je ještě v pohodě
metr a dost nebo metr a něco? ono totiž jen málo golfek s klasickým skládáním deštník kola od sebe má metr, většinou je to 105cm..
pokud metr a dost, asi spíš vybírat mezi typem skládání jako má mark Q nebo pak Pliko/Sí apod. kočárky, ..
já mám Hoco monterio. to ale bohužel do krátké felicie nedáš… my ho vozili v krátké fabii na zadním sedadle…
kamarádka má cybex callisto a je s ním hodně spokojená. i když má spojenou rukojeť, dá se složit do malého balíčku a do felicie by se ti určitě vešel.
ahojky, co tak espiro active? Nataso, nemas prosim skusenost, videla som ich len na kupku a velmi sa mi pacili… ![]()
myslím, že callisto asi ne.. protože na délku má po složení 108cm.. jinak je to super kočár, který miluju…
pak třeba topaz 107cm, onyx 104cm.
jinak multiway má 110-114cm po složení, podle různých stránek.. kolik má opravdu si nepamatuju,a le musí mít přes 110, což vím, že je limit mého kufru na šířku ..
Zuzo, ne, Callisto se sklada do destniku, i kdyz to nevypada…do Felicie ani nahodou......,
Moje sestra ma Chicco Mutiway a Felicii a premyslim, jestli ho tam narve… mam pocit, ze jo, ale kdyztak bych se radsi jeste zeptala…i kdyz vuci Multiway mam spoustu vyhrad, i ona rikala, ze uz nee… Jane Energy se taky nevejdou, ty mame u mamy…
Ted ctu, co pise Natasa a tak teda nevim… radsi se teda zeptam, kde je vozi… ma jen jedno dite, tak je mozne, ze pod sedadly…
mroe, pokud se vejdou chicca, vejde se určo i callisto, ale ty ho můžeš přeměřit, ne?
podle výrobce má 108cm.. chicco má jistě víc..