Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
V září poletíme k moři s 11-ti měsíčním dítětem. Golfky mám Peg perego pliko, ale ty sebou brát nechceme, aby se nezničily ať už v letadle a nebo pískem. Radši bych něco lehkého levného použitého, u čeho jdou polohovat záda (nohy). Byly mi doporučeny Jané energy, ale ty jsem nejlevnější použité našla za 2500 kč, což mi přijde dost na to, že už doma jedny (drahé) mám. Uvítám všechny tipy od těch, kdo mají vlastní zkušenost ať s mořem, létáním či golfkami a samozřejmě od Nataši, která má přehled. Díky.
Kamarádka si koupila tady tyto právě jen do letadla a moc si je pochvalovala, díky vetším kolečkům prý projely všechno a to, že měly spojenou rukojeť bylo prý super. ![]()
Ahoj Kacko, prosim Te a vaha tech golfek? Ja take shanim golfky, protoze nechci aby mi sportovni kocarek nejak extra poskodili, jeste bych se zeptala jestli jdou do lehu a da se k tomu sehnat nejaka plastenka, rada bych je pouzivala i doma.díky moc
To já nevím, a my zítra taky odjíždíme, tak už se s ní neuvidím.
Ale chválila si je, za ty peníze prý super. ![]()
jmenují se Bertoni foxy. ![]()
Tady uvádějí 7 kg, a polohovat jdou do lehu, né úplného ale prý super na spinkání.
http://www.baby-line.cz/…inovane.html?…
ty bertoni vůbec nevypadají špatně.. našla jsem ho ještě tady: http://www.moje-miminko.cz/…bertoni-foxy#… za výrazně vyšší cenu..
ale nikdy jsem ho zvlášť nezkoumala..
chtěla jsem navrhnout nějaký babydesign, mini..
pak třeba cam flip, nový je za 2500, v dětském ráji i za 2100,–, takže jetý by šel levněji.. to samé hauck alu turbo hauck sport
a za tuhle cenu bych brala chicco a po dovolené ho prodala..
je o ně zájem, špatné nejsou, velká výbava..pořádná kola..
(hledala jsem mezi novými kočárky inzeráty jsou nevyzpytatelné, nemusí být za dva tři dny platné.. - ale myslím, žev inzerátech pujdou sehnat o dost levněji.. )
Díky všem za tipy! Ty Bertoni mne taky zaujaly. Kdyby jste měl někdo přímou zkušenost, tak sem s ní:)
Ještě doplňující dotaz (Natašo?). Které golfky (i starší, lehké) by měli boudičku, co se dá překlopit dopředu jako ochrana proti sluníčku (mají to PP Pliko a je to super, ale někde jsem to četla i u dalších).