ABC design Moving Light - recenze

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
30.3.10 23:09

abc design moving

Dobrý den, našla jsem na netu tenhle typ kočárku a jako jediný mě „uchvátil“…mám 4,5 měsíčního chlapečka a vypadá (i podle doktorky) tak na 8. měsíční miminko…sháním menší kočárek/sporťáček, abych ho „narvala“ do svého 3-dveřového auta a abych měla „volné ruce“, protože broučka nosím na ruce a nebo v autosedačce a když poberu nákup, tak nemám další ruku např. na otevření dveří atd…Našla jsem na netu, že je tento kočárek vhodný od 6.měsíců…tak se Vás chci zeptat od kdy jste ho používali a do jakých rozměrů dítěte asi tak je (výška,váha)!? :-) Za info předem děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Proni
31.3.10 07:54

Měří 94cm a váží 14kg 8-)

• Citovat
  • Upravit
Proni
1.4.10 11:57

dobrý den,používali jsme ho cca od 7měsíců-jak dcera začla sedět, je opravdu velmi skladný, máme též menší auto a byli jsme s kočárkem maximálně spokojeni. Jediná chyba je v tom, že jak dítě povyroste, tak už se tam tak tak vejde. My ve dvou letech nemáme již šanci.. :-?

• Citovat
  • Upravit
pantoflicek
1.4.10 14:11

my ho máme, ale nejsem s ním vůbec spokojená. Jezdila jsem s ním jen přes léto. Synovi je rok a půl a už se do kočárku moc nevejde.
Navíc jsem ho už posílala na reklamaci, jelikož se mi celá rukojeť skřívila a teď se s ním špatně zatáčí. A na reklamaci mi řekli, že jsem prý s ním moc jezdila. Takže opravdu nedoporučuji!!!!

• Citovat
  • Upravit
pantoflicek
1.4.10 14:25

jo a ještě jsem zapomněla dodat, že mi to stupátko na nohy začalo vypadávat. I když kočárek zabzdím a stojím na rovném povrchu, tak když se malej zaně trochu vrtět v kočárku, tak se s ním normálně došoupe o kus dál. Jo a už se mi v něm převrátil. Takže za tu cenu co jsem za něj platila 2190Kč už bych ho nikdy nechtěla.Ani zadarmo!!!! Teď jsem si kupovala nové golfky. Fakt nedoporučuji!!!!! Maminky nekoukejte jen na cenu, ale hlavně na kvalitu a na vlastnosti kočárku!!!!I když to jsou jen golfky.

• Citovat
  • Upravit
2
4.4.10 21:26

jůůů, ten náš brouček má už 9kg a 66cm - nakonec jsem si kočárek objednala, tak jen co přijde a ozkouším ho, tak napíšu, snad budu spokojená…jen doufám, že se mi tam Fík vejde! 8-) Aby mu nebyl ten kočárek malý už od teď! :roll: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pantoflicek
5.4.10 13:01

do roka a půl se tam vejde. Můj malej má 11kg a 81cm a je mu 20 měsíců a už se mi tam nevejde. Tyk snad ti bude kočárek vyhovovat

• Citovat
  • Upravit
Mi6helka
14.6.10 12:08

dotaz

Dobrý den, chtěla bych si objednat kočárek ABC design. Dcera má 9 měsíců cca 7kg a 74cm. Chci se zeptat jestli má cenu kočár objednávat. Paní psala, že jí tam nevejde dítě, které má 81cm 8-o chtěla bych mít kočárek i na zimu… předem moc děkuji za radu… a pokud máte někdo tip na kočár ve stejné cenové skupině, tak si ráda nechám poradit :-D :-D Míša

• Citovat
  • Upravit
Mi6helka
14.6.10 12:09

dotaz

Dobrý den, chtěla bych si objednat kočárek ABC design. Dcera má 9 měsíců cca 7kg a 74cm. Chci se zeptat jestli má cenu kočár objednávat. Paní psala, že jí tam nevejde dítě, které má 81cm 8-o chtěla bych mít kočárek i na zimu… předem moc děkuji za radu… a pokud máte někdo tip na kočár ve stejné cenové skupině, tak si ráda nechám poradit :-D :-D Míša

• Citovat
  • Upravit
pantoflicek
20.6.10 17:49

Se zimním fusakem se Vám tam dítě už vejít nebude.Malýho jsem tam měla jen přes loňské léto(bylo mu 9měsíců) a v zimě se mi tam už s fusakem nevešel. Jo a hlavně tento kočárek je hodně poruchový. Vícekrát bych tento kočárek už nechtěla. Raději si kupte takový kočárek, aby byl trochu kvalitní a být vámi, tak si zajedu někam do prodejny, aby jste si ten kočárek mohla osahat a vyzkoušet jak se s tím jezdí. Opravdu teno typ kočárku nedoporučuji!!!!!

• Citovat
  • Upravit
35323
21.6.10 11:15

Ja tenhle kocarek videla a zkousela v obchode a zdal se mi pekne stabilni, nerozhrkany jako nektere jine , mel opravdu velky kos… nicmene jsme ho nekoupili, protoze muj manzel ma 202 cm a dcery jsou a jeste obe budou vysoke a kocarek je skutecne pro mensi ditko.. ja uz dalsi kupovat nechci, jedine snad jeste nejake opravdu lehke uplne jednoduche golfky pro uz velke ditko, do tohoto kocarku by se moje mladsi dcera urcite dlouho nevesla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Misanek49
21.6.10 12:22

Tak jsem si nakonec pořídila baby design magic 3, zítra má přijít, tak snad budu spokojená. Moc děkuji zaep ostřehy maminky :-)

• Citovat
  • Upravit
1
25.10.10 14:45

Moving light recenze

ahoj, právě hledám recenze ostatních na tento kočárek, jelikož jak již tu jedna psala, také ho mám na reklamaci a rozhodně nedoporučuji! také mi řekli, že jsem ho poškodila já mechanicky…přičemž díky tomu že je lehký to je sice fajn, ale vyjížděním tak na chodníky a obrubníky se ty konstrukční tyče z lehkého kovu postupně začnou ohýbat až se skřiví a následně mi tak praskl plastový držák s rozkládacím mechanismem který se totálně rozpadl! takže už ho mám 2 měs na reklamaci a koupila si jiný a raději dražší - levný kočárek už bych nikdy nekoupila!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
25.5.11 15:53

První dojmy jsem mela skvely. Byla jsem naprosto nadsena. Kocarek jsme koupili v kvetnu 2010. Je lehoučky, skladny, polohovatelny, ma velky kosik… Ale postupne jsem zacinala byt nespokojena… 1) musela jsem prizpusobit chuzi, abych nekopala do kosiku 2) dcerce neustale padaly nohy ze stupatka (byl ji 1,5 roku) 3) babicka s nim odmitla jezdit, ze se tezce ovlada, coz me ani tak ze zacatku neprislo, protoze mi s nim prisla velka uleva od tezkeho hlubokeho kocarku 4) postupem casu se zacal tezce ovladat i me 5) chtela jsem zaaretovat predni kolecko, zda se pak nebude ovaladat lip - nejenom ze mi zaaretovat nesel, musel na to jit manzel a mel s tim taky docela problem, ale vubec to nepomohlo i zaaretovany se spatne ovladat, takze mi bylo jasny, ze je to rozvyklanou rukojeti. Dcera tou dobou vazila max. 10 kg, kocarek jsem nikterak nepretezovala, takze to pripisuju vyjizdeni na obrubniky. Rukojet byla stale niz a niz.. tak jsme kocarek reklamovali. Prvni vyjadreni - povolene nyty, ktere nam dotahli. Zdal se byt zase v poradku. Ani ne po mesici jezdeni v nove sezone, kdy jsem si davala velky pozor, abych kocarek nezatezovala, na obrubniky jsem najizdela velmi opatrne, se vada opet objevila… takze jsme ho reklamovali znova a tentokrat nam prisla odpoved, ze je to zpusobene vnejsim vlivem, takze pokud to chceme opravit, bude nas to stat 500 Kc, ze je rukojet prohnuta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
25.5.11 17:17

a vlastne jeste jedna vec mi trosku vadi… a to brzda… odbrzdovani nejlepe v teniskach - na kozenych botek zanechava brzda nehezke nasledky… a v sandalich nebo paskovych botach doporucuju brzdu :nevim: nepouzit vubec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí