Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobry den…chtela jsem se zeptat na kocarek ABC Design Pramy Luxe…nemate nekdo zkusenost jaky je? Hodnoceni jsem nasla jen jedno,tak bych se rada dozvedela vic.
Dekuju ![]()
Tak ja tento kocarek pouzivam uz tri mesice a jsem s nim spokojena. Vyborny pomer mezi kvalitou a cenou, respektive tim co jsem od kocarku ocekavala (do terenu, ctyrkolka, houpaci, prehazovaci rukojet) … Minusem je asi jeho hmotnost a sirka ( ale s tim jsem osobne problem jeste nemela)… Jinak do auta se sklada dobre ani nemusim sundavat kolecka… Kdyby jste se chteli na cokoli zeptat tak dotoho ![]()
Dobry den…Chtela jsem se zeptat treba velikost korbicky…delku a sirku(vnitrni rozmery) Dekuju ![]()
Dobrý den,
oficiální stránky výrobce (má tam docela dost informací)
Rozměry korbičky:
a) vnitřní délka 77cm
b) vnitřní šířka 33cm
A rovnou i další rozměry:
Sportovní sedačka:
a) opěrka délka 44cm, šířka 34cm
b) sedací část délka 25cm, šířka 34cm
c) nožní opěrka délka 17cm, šířka 25cm (v nejužším místě)
d) mezera mezi boudou a opěrkou 15 - 20 cm (je zakulacená)
S kočárkem jsem spokojená, teda aspoň zatím. Je určitě do terénu, zvládli jsme i pole a jiné náročné stezky, rádi jezdíme do kopců, lesů a zatím vše OK a díky tomu že je houpací, tak je to komfortní i pro malou. Vzhledem k tomu, že kočárek má konstrukci symetrickou, tak se ovládá stejně dobře z obou stran (na obou stranách má nožní brzdu), jo a ještě mě napadá, že má pohodlně sundavací a nandavací kolečka, strašně dobře to jde, ne jako u jiných kočárků.
Potahový materiál, mi přijde dobrý, nevím jak ten materiál nazvat, ale něco na způsob šusťáku ale příjemnější (docela nepromokavý a omyvatelný, pro mimčo příjemný), jinak když mi kočárek přišel, tak jsem ho celý svlékla a vyprala (skoro všechno šlo sundat).
Jinak má kočárek spoustu vychytávek, jako že nánožník na boudičku (nebo jak se tomuto dílu správně říká) v sobě ukrývá síťku proti hmyzu a i nánožník na sporťák.
Boudička má dvě verze, větší k vaničce a pak je možné kus odepnout a mít menší ke sporťáku
Košík pod kočárkem je krásně velký ale má malý otvor…
Tak to je asi vše, víc mě v tuhletu hodinu nenapadá ![]()
Jinak u mě zpočátku hlavním parametrem pro výběr kočárku byl vnitřní rozměr korbičky a tak jsem si udělala osobní průzkum a v závěru jsem zjistila, že je to všechno na jedno brdo, níže vám zasílám tabulku, kterou jsem si pro přehled udělala, třeba vám trošku pomůže (kde není napsáno vnitřní, tak tam se jedná o vnější rozměry):
• x-lander 76×32×21 cm (vnitřní) • patron 82×34×20 cm (venkovní) • maxi-cosi 80×34 cm • mutsy 73×33 cm • abc design 75×31 cm (vnitřní) • roan 76×35 cm (vnitřní) • tako 75×35 cm (vnitřní) • dorJan 82×35 cm (vnitřní) • I´coo peak 80×32 cm • Gesslein 83×34 cm (vnitřní taška) • Knorr alu fly 80×30 cm
Tak kdyby jste ještě cokoli potřebovala, tak dejte vědět.
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat na zkušenosti z kočárkem ABC Design Pramy Luxe. Přemýšlíme o jeho koupi, ale neměli jsme možnost ho vidět v žádném obchodě na vlastní oči, proto je naše rozhodnutí o opravdu těžké a ocenila bych jakékoliv Vaše poznatky a zkušenosti. Předem moc děkuji.
@Ifka07 píše:
Dobrý den,
oficiální stránky výrobce (má tam docela dost informací)Rozměry korbičky:
a) vnitřní délka 77cm
b) vnitřní šířka 33cmA rovnou i další rozměry:
Sportovní sedačka:
a) opěrka délka 44cm, šířka 34cm
b) sedací část délka 25cm, šířka 34cm
c) nožní opěrka délka 17cm, šířka 25cm (v nejužším místě)
d) mezera mezi boudou a opěrkou 15 - 20 cm (je zakulacená)S kočárkem jsem spokojená, teda aspoň zatím. Je určitě do terénu, zvládli jsme i pole a jiné náročné stezky, rádi jezdíme do kopců, lesů a zatím vše OK a díky tomu že je houpací, tak je to komfortní i pro malou. Vzhledem k tomu, že kočárek má konstrukci symetrickou, tak se ovládá stejně dobře z obou stran (na obou stranách má nožní brzdu), jo a ještě mě napadá, že má pohodlně sundavací a nandavací kolečka, strašně dobře to jde, ne jako u jiných kočárků.
Potahový materiál, mi přijde dobrý, nevím jak ten materiál nazvat, ale něco na způsob šusťáku ale příjemnější (docela nepromokavý a omyvatelný, pro mimčo příjemný), jinak když mi kočárek přišel, tak jsem ho celý svlékla a vyprala (skoro všechno šlo sundat).
Jinak má kočárek spoustu vychytávek, jako že nánožník na boudičku (nebo jak se tomuto dílu správně říká) v sobě ukrývá síťku proti hmyzu a i nánožník na sporťák.
Boudička má dvě verze, větší k vaničce a pak je možné kus odepnout a mít menší ke sporťáku
Košík pod kočárkem je krásně velký ale má malý otvor…
Tak to je asi vše, víc mě v tuhletu hodinu nenapadá
Jinak u mě zpočátku hlavním parametrem pro výběr kočárku byl vnitřní rozměr korbičky a tak jsem si udělala osobní průzkum a v závěru jsem zjistila, že je to všechno na jedno brdo, níže vám zasílám tabulku, kterou jsem si pro přehled udělala, třeba vám trošku pomůže (kde není napsáno vnitřní, tak tam se jedná o vnější rozměry):
• x-lander 76×32×21 cm (vnitřní) • patron 82×34×20 cm (venkovní) • maxi-cosi 80×34 cm • mutsy 73×33 cm • abc design 75×31 cm (vnitřní) • roan 76×35 cm (vnitřní) • tako 75×35 cm (vnitřní) • dorJan 82×35 cm (vnitřní) • I´coo peak 80×32 cm • Gesslein 83×34 cm (vnitřní taška) • Knorr alu fly 80×30 cm
Tak kdyby jste ještě cokoli potřebovala, tak dejte vědět.
Dobrý den, můžu se zeptat na zkušenosti s odstupem času?
Tezko rict, kocarek jsem pouzivala nakonec velmi kratce, tak max 4 mesice, potom sla mala do satku a s kocarkem jsme uz nevyjeli ![]()
ale za tu dobu maximalni spokojenost, snad jedina nevyhoda byla vaha.
kdyby vas neco konkretnejsiho zajimalo, tak se ptejte.
Dobrý den maminky, chtěla jsem se zeptat zda někdo nevíte kde sehnat náhradní kolečka(nejsou nafukovací) na kočár abc design pramy luxe. projela jsem snad celý internet a nic…
prosím pokud někdo víte dejte vědět.. díky ![]()
Ahojky maminky,máte prosím některá zkušenost s tímto modelem kočárku?Děkuji