Travel Soft 2008-Babypoint od fy Deltim

Anonymni
6.9.09 20:45

Travel Soft 2008-Babypoint od fy Deltim

Ahoj maminky,
máte prosím některá tento kočárek? http://skrblik.mimishop.cz/detail.php?… Je to polský výrobce, a tak ikdyž se mi designově moc líbí, mám strach z kvality ??

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25182
7.9.09 08:05

Já ho teda nemám, ale koukla jsem na odkaz, ta konstrokce se mi zdá nějaká slabá. A cena je taky dost. Myslím, že za ty prachy se dá vybrat i lepší

dorjan, deltim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
7.9.09 10:02

Ja mela podobnej s konstrukci mozna to byla kjeho predesla verze mela jsem kocar 6let starej a muzu rict ze parada.Odjezdila v nem dva roky moje sestra tedka moje ditko a ted jsi ho pujcila sestrenice na par mesicu jo a jinak v nem planuji odvozit dalsi.Takze o konstrukci to nebude. :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
7.9.09 10:14

Ahoj,
z kvality bych strach neměla, ikdyž je polsky výrobce. Měli jsme to do Polska blízko jezdili jsme tam nakupovat. Je to jako každý jiný výrobce. Někdy koupíš dobře, někdy je to šmejd. My jsme měli asi štěstí, že to co jsme koupili, třeba v Polsku nikdy jsme žádny problém neměli a nebyla to jedna věc.
Na kočárky jsme byli kouknout o víkendu a koukala jsem jestli to není totožny kočárek, který jsme pohlíželi (v modrém provedení) a měli ho za 5900. Takže kočárky jsme obhlíželi a ceny kolem 6000(+sedačka nacvakavací 1000)
 Kač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.9.09 11:13

děkuji holky !!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie