Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky všem, chtěla bych vás požádat o zkušenosti a rady s výběrem sporotovního kočárku. Na první dítko jsme používali golfky a ty již nechci pro malá, pěnová a aretačníkola, mě to nevyhovuje.
Při dlouhém výběru se mi zalíbil X-lander a nakonec jsem zvolila čtyřkolku X3, dnes jsem ale objevila i Sporter od Taka, kde místo pěnových kol také můžu objednat nafukovací..... je o polovinu levnější.
Mám ale dilema pro kterou značku se rozhodnout, když jsem pročítala diskuze zvlášť na Tako i Landera vyšlo mi to půl na půl.
Je jedna ze značek bezpečnější, spolehlivější, nebo jde pouze o peníze.Chci odpružená kola…
Moc vám děkuji za rady a přeji příjemný den…
Máte zkušenost s X-lander X3?
Přidejte zkušenost s X-lander X3Ahoj, ja mam Tako Sportster.Ja si myslim ze jde akorat o penize.Oboji je Polska vyroba.Jezdim s nim od kvetna a parada nemuzu si ho vynachvalit.
Dala jsem na doporučení v prodejně, že je zbytečné vyhazovat prachy za X-lander a koupili jsme Tako Sportster a nechali si za asi 300,– předělat kola na velká nafukovací. Jízdní vlastnosti i skládání O.K., akorát se mi dcera (skoro 1 rok) nějakým záhadným způsobem vždycky vyndá z pásů a chce stát ![]()
Já osobně mám připraveného x-landera a prcka čekáme každým dnem, jinak mám dřívější zkušenost s oběma značkami a nevím, jak moc se tako polepšilo, ale jedna švagrová měla x-landera, fakt spokojenost, žádné závady, super kočár a druhá tako v opravě asi 6×, nakonec jim řekli, jestli si to nemůžou opravit sami, navíc byl kočár děsně těžký a špatně ovladatelný, ale je fakt, že to byla taková ta klasická kombinace…
Anonymni to jsem vyresila tak ze jsem sundala ty pasy a poridila ksiry za 200kc. Jinak ten sportster je lehci jak x-lander sice o 1kg-2kg ale je. ![]()
Ahoj, já mám x lander x3 a jsem maximálně spokojená. Pořídila jsem si ho na synka, když mu bylo 10měsíců a pak jsem přikoupila korbu, se kterou jezdím teď. A jiný nechci
.
Být tebou, dojdu si kočárek vyzkoušet do prodejny ![]()
Ahojky všem, děkuji za příspěvky a rady… určitě si půjdu kočárek prohlédnout a vyzkoušet do obchodu… jen musím zjistit, zdali mají obě značky abych mohla porovnávat… moc děkuji a přeji prima víkend…
takže jsi s nim spokojená?chystam se ho koupit ale nic moc o něm nevim,je dobrý to odpružení-tvrdý a měkký? ![]()