Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Protože opět řeším výběr kočárku, tak jdu na rady.
Na netu jsem si podle svých požadavků vytipovala kočárky, nakonec mi v nejužším finále zůstal x-lander a bebecar vector AT.
Takže prosím mamči, co mají bebecar o zkušenosti. Zrovna jsem narazila na jeden téměř nový za super cenu, ale černý. Proto mě zajímá i to jestli vyšisují barvy?
Díky moc.
Já mám Icon - ve předu je jedno zdvojené kolečko. Já jsem s kočárkem celkem spokojená. Jen bych si příště určitě připlatila a koupila nafukovací kola, což ty sis vybrala. Hluboká korba naprosto super - polohování zad, to jsem využila max., prostorná, vnitřek se dá sejmout a vyprat.
Sportovní sedačka - tak tam mi celkem vadilo, že když se dá do úplného lehu, tak bouda na bocích úplně nepřiléha. Ikdyž mi to vadilo jen chvíli, protože malý, v kočárku, spí spíš v pololehu a tam už je to v poho. A obrovská výhoda, že se dá sedačka (i hluboká korba) dát po i proti směru jízdy. První asi 3 měs. jsem jezdila tak, abych na malého viděla, pak už jsem ji přehodila, aby zas viděl on lépe kolem sebe.
Kamarádka má x-lander, ale právě ji vadilo, že u korby nešlo polohování zad a sporťák taky nedá proti směru jízdy (má kolekci 08, tak nevím, jestli to není u nové jinak). Zase X-lander vychází levněji než trojkombinace Bebecaru (pokud ji teda chceš) + dokoupit tašku.
S barvou neporadím, mám světlejší. Jinak se na kočárku za rok a půl používání (denodenního) nevyskytla žádná závada.
A teď jsem našla, že Bebecar má nějaké
y v akcích
http://www.bebecar.cz/akce.html
Ahoj,
mám sice starší kolekci a jiný typ Bebecaru ( Grand Style), ale můžu říct, že barva stále drží (tmavo modrá). Myslím, že to jsou opravdu kvalitní kočárky, teda aspoň ten můj
. Já bych se ale vyhla určitě těm „plastovým“ podvozkům. Nevím, jak jsou moc odpružené, no, pár už jsem jich slyšela pěkně rachotit. Raději vyzkoušet.
Holky, díky moc. ![]()
Ave - já měla na malou Cam Cortinu a u sporťáku tam odstávalo snad všechno.
Já bych si nejradši koupila jen podvozek, korbičku a autosedačku ![]()
Katty - někde na nějaké diskusi jsem četla, že jim bebecar v červené barvě hrozně vyšisovat. Právě proto se ptám na ty barvy.
Ahojky, po dlouhém tápání se už s výběrem chýlím asi ke konci a rozhoduju se pro Bebecar, ale jen dle fotek na netu a podle názorů v diskusích. Budu ho muset na slepo objednat přes internet, protože nikde ho nemají k vidění. Je tu někdo kdo má Bebe Car Vector? Jaký je v terénu??? Je dobře odpružený??
Ahoj, mám bebecar multipla AT ( předchůdce Vectoru) a ten můj není odpružený vůbec, jen co odpruží nafukovací kola. vector máme u babičky, doma jsme jezdili s Bébécarem stylo AT a super spokojenost. Houpací, natáčecí náprava, vysoký a naprosto bezporuchový podvozek. Jednou jsme mazali za rok, co jsme s ním jezdili.