X-lander- reklamace?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6471
28.7.09 14:50

X-lander- reklamace?

Ahojda holky, potřebuju poradit od těch kdo mají x-lander kočárek, a to xa. Jezdíme s ním 3 měsíce, od začátku jsme tedy nepoužívaly aretaci koleček, na ten náš terén absolutně zbytečné, ale když jsme jely do supermarketu, ráda jsem použila, super se s tím řidilo atd. ale dneska jsme byly, odaretuju kolečka a vůbec se nechtějí protáčet, absolutně nemožný s odaretovanýma kolečkama zatočit, nejvíce mi to dělá jedna strana, to kolečko je celý nějaký nahnutý či co a celý se to divně vyklá… nevím jestli jsem to správně napsala… tak co myslíte, mám vyreklamovat? A nevíte jak dlouho to vůbec trvá? Já nemůžu být bez kočárku, vůbec si to nedokážu představit :roll: ale zase to takhle nechci nechat, když už to jednou mám, tak to chci používat… no nevím, manžel by to takhle radši nechal, ale já jsem proti… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6471
28.7.09 14:52

Jo ještě jsem zapoměla napsat, že když jedu se zaaretovanýma kolečkama, tak v pohodě, klasický kočár, jen když pustím mírně zatáčí na jednu stranu(podle mě to je tou vadou)… prostě by mě zajímalo od majitelek tohoto kočárku jestli je to normální, nebo s tím mám něco dělat. Moc děkuju za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
28.7.09 14:58

reklamovat, asi vadný kus. mám xa z kolekce 2007 a podobné problémy nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
28.7.09 15:01

Ahoj,
jestli je v záruce, tak bych to neřešila a šla reklamovat. Je to příliš krátká doba na nějakou závadu.
Ja jsem koupila kočárek z druhé ruky a po jisté době začal zatáčet. Vyřešil mi to manžel, který mi popruhem stahl osy kol. (tyčky které spojují kola na stranách) ale takovy kočár nemáš, takže nevím jak bych to u toho tvého řešila.
Zkus se domluvit, mozná mají kočárek nějaký „pujčovací“, vše záleží od prodejce. At máte štěstí a vyřešíte to brzo!
 Kač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
28.7.09 15:35

Řeším reklamaci z toho důvodu, že kočárek jsme kupovaly ve městě vzdáleném od nás cca 70km, proto se mi to nechce reklamovat, ale asi mi nic jiného nezbyde, jen mě zajímalo, kdo ten kočárek má, jestli se to někomu taky stalo…taková závada, jsem dost naštvaná, hlavně proto, že kočárek potřebuju a bez něj jsem jak bez ruky. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2457
28.7.09 17:05

Ahojky, taky máme XA (3 měsíce) Přední kolečka taky začínají hůř zatáčet, ale to bude asi stačit promazat. V návodu jsem četla, že aretace se má používat minimálně. A to samovolné zatáčení je asi způsobeno áčkovou konstrukcí, aspoň tak nám to vysvětlovali u předchozího kočárku. Je to skládáním.
Jinak bych určitě reklamovala. Zkus se poptat v obchodě. Hodně už jich dneska po dobu reklamace půjčuje jiný kočárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
30.7.09 14:52

Mam XA 2009, jezdim s nim presne tak dlouho jako Ty, tento problem nemam. Ale nejsem z toho kocarku nadsena, i kdyz je krasnej.
Psala jsem prispevek zrovna predevcirem do diskuse „sportaky“.
Uz bych si „nehoupaci“ kocarek nekoupila. Jedine klasiku, alespon do zacatku, nez bude sportak.
Urcite reklamuj, nebo se to bude zhorsovat a jeste Ti nekde upadne kolo.
Drzim palce.
nakukovatelka

• Citovat
  • Upravit
1083
31.7.09 10:19

Ahoj, my máme taky XA a měli jsme trochu jinej problém, kloktaly nám přední kolečka, protože čekáme druhé mimi a nebudeme kupovat nový, začali jsme tenhle problém řešit, dopadlo to tak, že jsme milý kočár zbalily a odvezli přímo do servisu Baby Pointu, jenže my to máme zhruba hodinu cesty (nevím jak jste na tom časově vy) no a tam nám naprosto bez problémů a ochotně problém do hodinky vyřešili, kolečka utáhli, vzali jsme i jedny nové, ty jelikož jsi v záruce neváhej a řeš to, jestli přes krám, chtěla bych po nich na dobu reklamace náhradní kočárek, my jsme takhle chtěli sedačku do auta, v obchodě nám ji zapůjčili, přeci nemůžeš nosit prcka v ruce, protože máš kočárek nepojízdný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
10.8.09 11:11

Ahoj, tak já jsem x lander reklamovala, ale já mám x3.Reklamovala jsem prasklou pružinu ještě něco. Opravili to, ale napsali mi, že jsem kočárkem moc houpala 8O (měla jsem jen sporťák a rozhodně jsem nehoupala) ale nic jsem neplatila.Ale reklamaci jako takovou mi neuznali. Bylo to vyřízené asi za 3 týdny náhradní kočárek jsem neměla, měla jsem svůj. Ale to záleží na prodejně, jestli mají náhradní k dispozici. A mám i xa 2008 a nic takového mi nedělá, jen při rychlejší jízdě ty přední kolečka jakoby kmitají do strany.

Přeji hodně zdaru při reklamaci :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
19.8.09 20:14

Lucinka_a -
jak jsi dopadla s reklamaci ?
Ja budu taky reklamovat. Dnes jsem si vsimla, ze mam praskle oba disky u prednich kolecek (mam ty plastove - kolekce 2009). To mam radost.
Reklamovat budu v Praze v Detskem raji ve Vysocanech.
Ze ja si nekoupila klasickej kocar.
anonymni z prispevku vyse

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.10.12 21:31

Reklamoval nekdo „rachtajici“ kolecko? Ja se stydim jezdit, protoze je to slyset na cely mesto.Je to od zacatku, ale slysela jsem, ze delaji u reklamacich problemy :/

• Citovat
  • Upravit
1214
12.3.13 16:24
@Lucink_a píše:
Ahojda holky, potřebuju poradit od těch kdo mají x-lander kočárek, a to xa. Jezdíme s ním 3 měsíce, od začátku jsme tedy nepoužívaly aretaci koleček, na ten náš terén absolutně zbytečné, ale když jsme jely do supermarketu, ráda jsem použila, super se s tím řidilo atd. ale dneska jsme byly, odaretuju kolečka a vůbec se nechtějí protáčet, absolutně nemožný s odaretovanýma kolečkama zatočit, nejvíce mi to dělá jedna strana, to kolečko je celý nějaký nahnutý či co a celý se to divně vyklá… nevím jestli jsem to správně napsala… tak co myslíte, mám vyreklamovat? A nevíte jak dlouho to vůbec trvá? Já nemůžu být bez kočárku, vůbec si to nedokážu představit :roll: ale zase to takhle nechci nechat, když už to jednou mám, tak to chci používat… no nevím, manžel by to takhle radši nechal, ale já jsem proti… :?

ahoj, můžu se zeptat, jak jste tenkrát dopadli? Nám začal kočár z ničeho nic dělat to samé. Nemá někdo podobnou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
12.3.13 16:45

Já bych to zkusila reklamovat. Mám x lander a používám ho 6 rokem pro druhé dítko a tohle mi nedělá. Na vyřízení reklamace mají 30 dnů, můžou reklamaci vyřídit i dříve, ale ze zákona mají 30 dnů. Pokud uplyne 30 denní lhůta máš nárok na vrácení peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
12.3.13 19:46

@Housa Mně teda začalo kolo taky „rachtat“, používám kočár 4 měsíce. Utáhli jsme šroub a pohoda. Po čase to teda začlo zas, takže znova utáhnout. Je teda divný, že se to tak povoluje :(. Jinak četla jsem reklamační řád a jsou povinni kočár zapůjčit, nebo popřípadě zaplatit půjčovné v půjčovně.
 http://www.listyregionu.cz/…adu-nakladu/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
12.3.13 20:16
@lulu11 píše:
@Housa Mně teda začalo kolo taky „rachtat“, používám kočár 4 měsíce. Utáhli jsme šroub a pohoda. Po čase to teda začlo zas, takže znova utáhnout. Je teda divný, že se to tak povoluje :(. Jinak četla jsem reklamační řád a jsou povinni kočár zapůjčit, nebo popřípadě zaplatit půjčovné v půjčovně.
http://www.listyregionu.cz/…adu-nakladu/

Naštěstí jsem kupovala kočár v takovém obchodě, kde náhradní zapůjčí. Už jsme jednou reklamovali rozbitý zip u hluboké korby. Tehdy nám prostě na ty dva týdny půjčili jinou korbičku.
Jen jsem spíš chtěla vědět, jestli je můj problém ojedinělý nebo se to stalo i víc maminkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí