Espiro GTX

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2974
25.7.09 12:26

Espiro GTX

Ahojky,
chtěla jsem se zeptat na kočárek Espiro GTX http://www.e-broucek.cz/…tak-hl-korba, jak jste s ním spokojeni a vubec, jestli do něj jít. Zatím jsem na něj v obchodě nenarazila a celkem se nám líbí. Tak, když napíšete budu ráda :lol: Děkuji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Espiro GTX?

Přidejte zkušenost s Espiro GTX
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26
25.7.09 12:48

Ahoj,tak kočárek mám doma asi 14 dní a maximalní spokojenost :wink: Lehce a krásně se ovládá, korbička je prostorná. Mám ho v zelené barvě,která je moc hezká :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
25.7.09 13:02

Abie děkuji. Tež se nám líbí v zelené barvičce. I cena mi připadá dobrá.
a jak se skládá jde dobře?? A co kola nezasekávají se nějak??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
25.7.09 13:15

Nz :lol: Ještě se mi nestalo, že by se mi kolečka zasekly,vše funguje tak jak má :lol: A skládá se nadherně, zmáčkneš dva čudlíky, které jsou dostatečně velké a přístupné a zvedneš korbičku, pak jedním pohybem složíš podvozek a je to, zvládne snad i děcko :wink: to samé i u sporťáku, fakt moc snadný :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
17.8.09 09:54

Ahojky , mohly byste mi poradit, kde bych tento kořárek mohla vidět naživo v některé prodejně v Brně? Na netu to nemůžu nikde najít :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
23.8.09 19:59

lucccie - http://moje-miminko.mimishop.cz/detail.php?… nebo pak ho mají ve Znojmě v prodejně Bambino na náměstí, sice je to trochu z ruky, ale zase ne až tak daleko. První odkat je na nějakou prodejnu v Brně. :)

• Citovat
  • Upravit
8041
31.8.09 21:02

ahoj, chtěla bych se zeptat, jaké je odpružení u tohoto kočárku. jsme sice ve městě, ale rádi by jsme na procházky do lesa, který máme přes silnici - žádný hrozný terén, spíš lesní cesty. díky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.9.09 12:26

Taky máme kočárek doma, v zelené barvě a jsme maximálně spokojení. Sice jsme ho zatím na lesních cestách nezkoušeli, ale myslím, že by neměl být problém.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
18.9.09 10:01

Espiro GTX

ahoj, a nevíte někdo, kde by se dal vidět naživo v Praze a okolí? díky

• Citovat
  • Upravit
8041
20.9.09 20:49

taky se přidávám k dotazu, jsme z kladna a zatím jsem ho nikde neviděla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.9.09 14:14

Chtěla bych se prosím zeptat jak je to s korbičkou. Jestli je dost prostorná?Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
30.9.09 19:44

korbička rozměry

Korbička má 72-73 cm na délku a 32-33 cm na šířku.
Docela je velká, náš malej má už 71 cm, 7 měs a ještě tam vejde.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
14.10.09 17:55

Dobrý den,
prosím vás chtěla bych se zeptat zda jde na kočárek Espiro GTX na:,–(it autosedačka Espiro Neo? Za odpověď předem děkuji Dobijášová D.

• Citovat
  • Upravit
Jana123
29.5.10 09:24

Espiro GTX

Ahoj, ráda bych se zeptala na tento kočárek. Moc ho zvažujeme a potřebovala bych vědět, jak jste s ním spokojeni - s hlubokým i se sporťáčkem. Děkujiii

• Citovat
  • Upravit
490
15.3.11 20:22

Ahoj,
gtx jsem pouzivala pul roku a byla jsem spokojena, doporucila bych ho. Jezdi vyborne, ovladaci vlastnosti fakt super, skladani jednoduche a rychle, cenove prijatelny (nic o moc drazsiho se podle me kupovat nevyplati, stejne uz jsem ho vymenila za golfac, protoze ten je lehci a skladnejsi, espiro ma dost tezkou konstrukci), pekny, dobre reseny skoro po vsech strankach.

Co se tyce nevyhod, problem jsem mela s brzdou, zasekla se a od te doby jsem ji nepouzivala, ale mozna to byla spis chyba manipulace nez konstrukcni vada. Slida na hlubokou korbicku drzi dost na tesno, takze se mi asi po mesici urvaly oba drugy, ale pridelala jsem nove, pevnejsi a uz je to ok. Uvitala bych asi vetsi nakupni kosik a hluboka korba je taky dost mala. Moje ditko ma pul roku a je tak nam akorat. Stejne tak autosedacka od espira(multi) je malinka, pasy jsou dost na tesno a mala se mi do toho v pul roce uz taktak vejde, ale ma uz 8kg, takze na mensi mimca myslim v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí