Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Maminky, prosím nemáte některá tento kočárek Quatro Makalu http://www.mimi-autosedacky.cz/…-100726.html ???
Neznám nikoho kdo by jej měl- nevidlě ajsem jej naživo- ráda bych věděla zda je dostatečně prostorný - jak korbička tak sportovní aje-li lehce ovladatelný. Budu ráda za každy postřeh ![]()
Má ho kamarádka a slyším na něj jen samou chválu. Hlavně ho nemá každý druhý (vlastně ještě prý nepotkala stejný, má modrý na syna) - jediné co jí vadilo, byla jízda po kočičích hlavách, to prý hrůza.
Dobře vyber ![]()
No já bych řekla, že paní si spíš než vybírání kočáru dělá reklamu na krám.
Viz diskuse na BC, jinej nick (s dnešní registrací), jinej kočár, ale stejnej obchod. ![]()
kočárek mám..ten modrý a je úplně suprový..bezvadně se ovládá stačí jedna ruka..je lehoučký a hodně skladný…korba i sportak jsou prostorný..barvy jsou nádherný…nemužu jinak než chválit
zkoušela jsem ho v krámě a na můj vkus je hodně nizoučký-tak pro maminku mezi 150-160 cm, ale jinak hezký
Kočárek mám v oranžovo šedé barvě, zatím jsem moc spokojená - vyzkoušenou mám jen hlubokou korbičku. Výborné je jednoduché skládání a rozkládání, navíc je kočárek velmi snadno ovladatelný. Souhlasím, že je vhodnější pro menší maminku - já sama mám 154 cm a perfekně mi vyhovuje.
a ještě jedna výborná věc - složený podvozek se vejde do felície - krátké! sice je to na milimetry, ale jde to! se sklopeným deklem!
Ahoj!
Taky jsem si ho prohlížela na netu,na stránkách www.kocarky.cz
je i video jak se kočárek skládá apod.Je to dobrý nápad,kočárku s videem je tam více.