Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj běžně nakupujeme přes německý ebay, ale s dodáním v Německu. Manžel tam pracuje, tudíž tam i bydlí. Naprosto není problém, jen poštovné i po Německu je docela hodně drahé…balík cca 19kg přijde na 17eur. Co jsem se dívala, tak doručují i do ČR a rozdíl v ceně za poštovné mi až tak velký nepřišel, ale podrobněji jsem to nezkoumala, protože to nepotřebujeme. TAk nevím jestli jsem Ti s tímto pomohla ![]()
My jsme také kupovali kočárek v Německu. Ale máme to kousek, takže jsme si ho objednali v obchodě a pak jsme si pro něj zajeli. Nemáš možnost si tam zajet? A určitě se to vyplatí, naše Jané tam vyšlo o 7000,– levněji. Moc jsem ti neporadila
.
Proč jspu u nás takové ceny?????? Protože to i tak koupíme, co nám zbývá.
TAky tomu nerozumíme, proč je tu vše tak drahé. Opravdu se tak dá moc ušetřit. Ale zase je pravda, že kočárek bychom si tam nevybrali…mají prostě jiný vkus a není to náš šálek čaje…
Ale např na bazéně na zahradu jsme ušetřili přes 1000 korun…což se možná někomu bude zdát málo, ale vemte si, kolik pak vydělávají obchodníci!
Wape - a jaký je tvůj šálek čaje, co se kočárku týče? Tam, co jsme kupovali my, se teda dalo objednat cokoliv.
A nejen, že je to levnější, ještě jsou tam příjemné a ochotné prodavačky a u spousty zboží je kvalita taky někde jinde.
TAk my jsme vybrali Peg Perego GT3 completo a ten jsem nemohla nikde sehnat…jestli máš nějaký dobrý odkaz na prodejnu, tak to uvítám ![]()
Anonymní, sestra objednávala kočár na mytoys.de a poštovné do ČR bylo pouhých 11 euro, brali maxi cosi mura4 a je max spokojená
vyšel o dost tisícovek levněji než tehdy u nás.
Poštovné je podle toho jestli se tam dá vybrat jakou službou to chceš dovézt.myslím že ppl ze zahraničí chce 250-300kč ppodle lokality
Taky by mě tahle možnost zajímala. Vyhlédla jsem si Gesslein a v Německu je o dost levnější než v Čechách. Ale mám to tam dost z ruky.Mimochodem,nemáte některá z Vás zkušenost s tímhle kočárkem?Díky moc
Ahoj, já měla Gesslein vision(trojkolku), kromě váhy jsem byla spokojená. Měla jsem teda jen sporták, který šel položit do úplného lehu, korbička byla přehazovací a měl velký nákupní košík.
Dobry den chtěla sem se zeptat antikoncepci beru pravidelně. Ale prostě nejsem si jista jestli nejsem v tom. Pribrala sem a brisko neni tvrdé jen nafoukle,
ale bradavky mam citlive. Mam pred menstruaci 3 dny muze to byt tim a nebo si mam radeji dojit na gynekologii? ![]()
Maminky,nemate nektera zkusenost s objednanim kocarku z Nemecka?Chci si koupit Teutonii a diky tomu,ze v Nemecku vyjde levneji,premyslim,ze ji koupim tam.Ale nevim jak je to s postou,cenou a dodaci lhutou.Nevite nektera???Diky za kazde info,llulina