sporťák jako klasická čtyřkolka

4267
8.6.09 20:17

sporťák jako klasická čtyřkolka

Ahojky, už jsem z toho blázen jak nad tím pořád přemýšlím, a proto jsem se rozhodla hodit otázku do placu :wink: . Chtěla bych koupit sporťák, který má čtyři kola, ale klasika ne, že vepředu jsou dvě u sebe. Moc se mi líbí X-LANDER 09 X3, ale jediné co je pro mě mínus je to, že mimčo je jen po směru jízdy :( . Myslíte, že to je velký nedostatek a nebo nevíte o nějakém kočárku co by X-landru z oka vypadl, ale mohla se např. přehodit rukojeť :lol: . Předem díky za jakýkoliv ohlas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
8.6.09 20:48

Ahojky, u prvního dítěte jsem uvažovala stejně jako ty, u druhého jsem už měla zkušenost, že sedící dítě ve sportáku zajímá hlavně okolní svět a na maminku zas až tak zvědavé není. Ale je to dítě od dítěte, tak si to pořádně zvaž..... kolik je prckovi? kouká už na ptáky, trávu atd?je na tebe hodně fixovaný? Přehazovací rukojet jsem měla jen chvilku, pokud bys trvala na sedačce oběma směry, podívala bych se spíš po kočárku, kde se dá přehodit sedačka..... sice to není tak komfortní, ale mě to vyhovovalo mnohem víc, ale jak už jsem psala, využívala jsem to stejně minimálně.
Radka, 2 děti… nepřihlášená jjelena

• Citovat
  • Upravit
24320
8.6.09 20:50

Vetsina sportaku ma rukojet vzadu akorat.Ledaze by jsi poridila nejakou trojkombinaci kde se da prehodit nebo otocit sedacka.A jestli je to velke minus myslim ze neni.My tak jezdime od 4mesice mala tedka bude mit 5 a nestezuji se.beztak ji zajma neco jineho nez porad mama. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
8.6.09 21:02
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4267
8.6.09 21:16

Moji malé princezně Veronice je 6 měsíců a už kouká po všem co se kolem kočárku mihne, ale protože máme hluboký kočárek starší výroby (koupen z bazaru za super cenu), který nemá polohovatelný zádíčka chtěla bych jí hned jak se trošku víc udrží v sedě pře:,–(it do sporťáku. Mě by nevadila ani možnost otočení sedačky místo otočné rukojeti. Asi tu možnost, že bude koukat i na mě (aspoň ze začátku) chci spíš kvůli sobě :lol: , abych se na ní mohla koukat a povídat si s ní (snad to není moc sobecké :P ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
8.6.09 23:46

kaďasko, myslím, že princezna už bude chtít opravdu koukat do světa - Vojtěch se vozil od 5m po směru jízdy a byl spokojený …

pokud ale chceš „mermomocí“ :wink: otočnou sedačku, mrkni sem:
hoco striker: http://www.malvik.cz/…arek-Striker
pak ještě Hauck chicago air, hoco big foot, hoco diamond…

nejsou sice jako X3,a le jsou otočné a klasické. Hoco jsme měli jednou půjčené a zdálo se mi dobré, hauck taky býval dobrá značka,..

ještě Quinny freestyle 4×l ale ten už jde sehnat jen starší, :( přestali ho vyrábět…

graco: http://www.malvik.cz/…Novinka-2009

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
9.6.09 05:22

Pokud jsou male 6mesicu tak je zbytecne prehazovaci rukojet a podobne vymozenosti.My takto jezdime uz tedka.Nektere kocarky maji oddelavani pod boudou takze na malou vidis.My koupili tako sportster a ten to ma.mala je vice spokojenejsi kdy na me nevidi.A to ze si sni budes vykladat kolikrat?jinak kocarky co maji prehazovaci rukojet a ovladas ho pak ze zadu je hur ovladatelnny aspon me prijde.Kvuli to mu jsme taky kupovali sportak primo taky jsme chtela prehaz.rukojet ale zjistila jsem ze je to zbytecne a hur ovladatelne.Takze si opravdu kup svuj vysnenej x lander a mas to.Jinak sportak na leh uz muzet vyuzivat tedka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
9.6.09 07:49

Jak jsem járu vezla od 4m proti směru, tj otočenýho k sobě, řval jak tur, až na chvilky kdy spal. Byl spokojenek když mohl čumákovat okolo a nezacláněla mu tam matka :D.A povidali jsme si i tak :)

• Citovat
  • Upravit
4267
9.6.09 09:37

Děvčata moc díky za názory. Asi jsem to opravdu potřebovala slyšet od někoho kdo už má zkušenosti … moje mamka mi to taky říkala, že je to zbytečné, ale znáte to je lepší to slyšet od více lidí…jelikož X-lander byla láska na první pohled asi půjdem do něj .. měj te se :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
9.6.09 10:29

Kaďasko - to ti schvaluju - opravdu, v 6m je to podle mého zbytečné. nehledě, že tyhle kočárky jsou pak těžší a méně ovladatelné…

u nás byl takhle v 5m jekot v korbě, naprostý, nedalo se to vydržet a po přesunu opět klídek, čumákoval si jak chtěl :) povídám si s ním pořád…

X3 je z Xlanderů asi nejlepší, má trochu jinou konstrukci a hlavně nákupní koš je fakt bomba. Kup si ho a budeš určitě spokojená"!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
9.6.09 10:36

no ja mam Hoco Daimond a nemůžu si přehazovací rukojeť vynachválit. Je to praktické taky třeba kvůli sluníčku. V létě na dítě tolik nepraží, když si můžeš kočár přizpůsobit. Někdy chce dítě koukat, někdy chce zase koukat na mámu, no je to různé. Myslím, že když člověk přehazování nemá, ani ho vlastně nenapadne, na co všechno se dá použít. Kočárky s přehaz. rukojeťma sice nejsou vzhledově zas až tak super, ale pokud ti jde o praktičnost, tak doporučuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.6.09 11:37

Souhlasím s Jelenou, přehazovací rukojeť není potřeba, dítě víc než matka zajímá okolní svět :-) Přehazovací rukojeť zvyšuje hmotnost kočáru. Oba kluky jsem odvozila i bez ní.

• Citovat
  • Upravit
5527
9.6.09 13:06

Já jsem naopak zastánce toho, aby dítě jezdilo čelem ke mně - teda pokud o to bude stát. S Haničkou tak jezdím a můžeme spolu komunikovat, smát se, povídat si atd. Nesnáší, když mě nemůže vidět, takže já jsem rozhodně pro kočárek, kde může být dítě čelem k matce.
Jinak - my máme MUTSY a chválím, kudy chodím a nedám na něj dopustit. Je to 4 kolka a sportovní sedačku můžeš otočit, jak vám to bude vyhovovat. Na X-landru a jemu podobných kočárcích mi právě vadilo to, že bych neměla s miminem kontakt.
Tak ať dobře vybereš a jste spokojeni oba dva! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
9.6.09 15:36

Přesně jak to tu bylo řečeno - kdo jednou zkusil výhody přehazovací rukojeti, většinou na ní trvá. Stejně jako já. Neumím si bez ní představit procházky ve větru, dešti, nebo sněhu. Stejně tak když svítí sluníčko. Vím, proti slunci je slunečník, ale ten s sebou fakt pořád nevozím - do teď jsem nebyla schopna jej připevnit na golfky …
Mladší syn jezdil hodně dlouho proti směru - chtěl si povídat a dívat se na mě. I teď se často v golfkách otáčí a komunikuje se mnou :-)
Jo, velký kočár máme Patron Bohemia Apollon Alux a jsem moc spokojená.

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4