Bebetto Vulcano

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
129
27.5.09 10:15

Bebetto Vulcano

ahojte holky,

chtěla jsem se zeptat, jestli nemáte zkušenosti s tímto typem kočárku?
 http://www.mimi-kocarky.cz/…-100843.html

my se s manželem handrkujem, mně se hodně líbí a i bych řekla, že je rozměrově veliký, četla jsem, že je i pěkně odpružený, akorát teda jsem ho neviděla na vlastní oči a na netu co jsme našli tak v obchodech v našem blízkém okolí nejsou, takže by jsme ho museli objednat z netu, ale i tak se mi líbí :oops: :P

děkuji :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7858
27.5.09 12:01

Ahoj Luci,má ho jedna kámoška,teda doufám že je to on,podle obrázku vypadá stejně tak snad jsem se nesekla,jak jí potkám,tak jí hned vyzpovídám.Měla bych jí vidět až půjdu pro Barču do školy,večer ti dám vědet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
27.5.09 12:56

ahoj Mišul…tak ty jsi mě tu objevila jo? :lol: tak jo, tak mi pak písni jak je spokojená, ale zatím teda jsme se už s manžou dohodli pro něj, takže ho stejně koupíme, moc se nám líbí, tak hlavně, žádné špatné zprávy :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7858
27.5.09 13:11

Luci já jí nepotkala,vyzvedává dceru z družiny dýl tak snad později na ni natrefíme,jednou jsme se bavily jen tak obecně o kočárech co máme a říkala že je s ním spokojená,ale detajly nevim.Určitě jí ale do konce týdne potkám,holky spolu chodí do třídy tak chodíme vetšinou ve stejný čas.Jo a má ten s růžovou barvičkou a vypadá moc hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
27.5.09 15:19

Mišul…však jak budeš něco vědět tak klidně písni :wink: ale my už jsme stejně nakonec pro něj rozhodnutí, ještě dorozhodnem barvu a kočárek se objedná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
11.6.09 13:23

ahoj, ja jsem se na nej byla dneska mrknout. Vypada fakt moc hezky, docela hezke barevne kombinace nabizeji. Celkem snadno se obsluhuje, a je krasne odperovany a docela lehky. Premyslime na nim, me se jeste libi Jane Nomad, ale ten je o dost drazsi, tak nevim, nevim :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
8.7.09 18:54

ahoj smillo ..my máme kočárek už měsíc doma, teda u našich a pořád co tam jsme tak ho vozím, co ho viděli z rodiny, tak jsou všichni nadšení jak je odpruženej a jak se s ním super manipuluje, no už se těším až s ním poprvé vyjedu :P :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.9.09 08:03

Ahoj, chtěla bych oživit tohle téma, v obchodě mi ho nabídli, ajko kočárek vhodný mimo jiné do terénu, což je moje zá:,–(ní přání, takže prosím o názory na něj. Dík Dana

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4