Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Espiro GTX?
Přidejte zkušenost s Espiro GTXNevíte , zda je Espiro GTX k vidění v Plzni nebo někde v okolí? Klatovy, i Sušici bysme dali, Benešov atd. ale Praha ne.
DĚKUJU
Ahojky, vím že je to už dlouho co máš kočárek Espiro, ale mám dotaz, zda je dostatečně odpružený, měkký když se opřeš do rukojeti. Děkuji, je to pro mě důležité kvůli terénu.
Hanka
Chtěla bych se zeptat, jak je na kočárek espiro gtx připevněná sportovní korba. Mám espiro atlantic a chtěla jsem nahradit stávající sportovní korbu kde nevidím na malou za sportovní korbu gtx. Ale netuším, jestli by to šlo. Děkuji
Ahoj holky, která máte prosím tento kočárek? Prosím o nějaké recenze, a zároveň mě zajímá jestli je autosedačka MULTI B, kterou se prodává kvalitní?
A ještě se chci zeptat, jak kočárek péruje? Jestli je odpružený? Díííky ![]()
Kočárek mám v červení barvě, prostorný, krásně lehce se ovládá, krásně péruje a je skvělý do terénu.zdolá snad všechny nerovnosti.Nevíhodu vidím v příliš otevřeném prostoru bouby-v zimě málo krytá a malý spodní košík.Ještě jsem nepřišla na to jak polohovat hlubokou korbu
Ahoj, my také uvažujeme o tomto kočárku, ale nevíme jak to bude s korbičkou, mám termín v květnu, tak aby se mi tam mimi vešlo i s fusakem, to asi nee, že?? ![]()
Ahoj, kočárek mám v tyrkysové barvě. jsem s ním celkem spokojená. Výhody: korbička je prostorná, malýmu jsou čtyři měsíce a ještě se mi tam v pohodě vejde v zim.kombinéze a v zimním fusaku. Myslím, že korbu budem používat min. do května.
Kočárek je skvěle ovladatelný (i jednou rukou), jednoduše se dá složit do auta, problém s brzdou jsme neměli, jsme už druhý majitelé a ani předchozí majitelka si na nic nestěžovala.
Je pěkný na pohled, každý mi ho chválí ![]()
Nevýhodu vidím v nákupním košíku, ten je teda opravdu malý ![]()
Moc není odpružený, takže do většího terénu bych ho moc nedoporučila, ale někdo tu psal, že je tak nevím jestli to odpružení nejde ještě nějak nastavit ![]()
A ještě jedna pro mě technická nevýhoda, že je celkem nízký…já mám 173cm a přijde mi, že by mi slušel trošku vyšší ![]()
Jinak jsem s ním fakt spokojená, i když dneska jsem viděla Dorjan danny sport a z toho jsem teda byla fakt nadšená tak možná kdybych teď vybírala tak bych šla do Dorjanu ![]()
Zdravím ![]()
chtěla jsem poprosit ty, které už kočárek mají doma, jestli by nemohli dodat nějaké fotky? Na obchodě měli jen šedý a nevím, jak ve skutečnosti vypadají ostatní barvy, protože na internetu to většinou hodně zkresluje. Nejvíc by mě zajímala červená a modrá. A co říkáte na velikost (délku) hluboké korby? Není dost malá? Předem moc děkuji.
Ahoj, já mám červený GTX, a co jsem se dívala na net tak v reálu mám o chlup tmavší. Večer ti sem hodim fotky, teď frčíme ven. ![]()
@dennytesarova
Děkuji moc
ale Vy máte asi ten typ 2011, že? Já se dívám po té kolekci 2012, myslíte, že v té barvě bude rozdíl?
No jo ona už je nová kolekce. Máme kolekci 2011. Myslím, že barvy budou podobné. Jen ten tmavý pruh tam nemáme.
@dennytesarova
děkuji za fotečku
. Barvička je moc hezká, ale přítel chtěl nakonec modrou
, tak uvidíme, už je objednaný. Jinak jste s kočárkem spokojená? Na fotečce vypadá, že korbička není zase tak malá, ani ve skutečnosti mi nepřišlo. Čekám miminko v září, tak doufám, že se mi tam v zimě hezky vleze
.
Tak to bych se nebála mě se dcera narodila v říjnu a vydržela tam doted,ještě by se mi tam vydala,ale protože už sedí tak jí to v hluboké nebavilo ležet a řvala ![]()
za týden má 7 měsíců a vytáhli jsme sporták, tam už se jí líbí ale na délku by se ještě vešla, sice tak tak ale jo a to měří 70 cm.jinak do terénu je bezvadnej např.oproti xlanderu nebo chiccu je odpružený pořádně.
@Denien píše:
@dennytesarova
děkuji za fotečku. Barvička je moc hezká, ale přítel chtěl nakonec modrou
, tak uvidíme, už je objednaný. Jinak jste s kočárkem spokojená? Na fotečce vypadá, že korbička není zase tak malá, ani ve skutečnosti mi nepřišlo. Čekám miminko v září, tak doufám, že se mi tam v zimě hezky vleze
.
Kočárek je super, neměnila bych. V zimě se vám tam vejde i s fusakem.Markétka je listopadová. Teď nám je půl roku a korbičku stále používáme. Ale myslím že za chvilku pujdem do sporťáku, až si Makyna sedne.