Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
v zivote jsem tuhle znacku neslysela. To uz radsi ten tezky osklivy a blbe manipulujici Dorjan.
Pro ty kdo neznají, vkládám odkaz. Je to asi jedna z novinek roku 2009. Předtím výrobce BAMBI dělal jiné modely. Takže pro názornost:
http://www.bublinkashop.cz/detail.php?…
Je to polský kočárek, no. Parametry vypadají dobře, tak jsem chtěla vědět, jestli někdo neví, kde bych ho mohla vidět naživo, případně ho někdo už nekoupil a nemá sám nějakou zkušenost ![]()
dobrý den všem,chtěli jste vědět jestli někdo nemá skušenost s kočárkem bambi ozon,tak já tu pro vás jednu mám.a bohužel ne moc doboru.kočárek jsem si zakoupila jako úplnou novinku a bohužel jsem pěkně naletěla.ještě se mi ani mimi nenarodilo a už sem do kočárku investovala nějakých 600kč do opravy.praskli mi kolečka,ta větši,pevná.sami od sebe a můžu vám říct že je docela problém je sehnat musela jsem je koupit z jiného typu kočárku.a to ještě bylo štěstí že sou stejný a pasovali.chcete li vidět foto není problém uvést vaší mejlovou adresu a já vám je zašlu.jinak co se týká jízdních vlastností kočárku tak nemohu posoudit ještě sem s ním ani nevijela.snad mě nesklame v provozu jako mě sklamal ještě nepoužitý.takže vám všem které si kočárek zakoupí přeji lepší zkušenost než mám já.s pozdravem v.v.
Zdravím,
píšu s hodně velkým odstupem, ale třeba se můj příspěvek bude někomu hodit.Já tento kočárek Bambi Ozon mám, typ z roku 2008/9. Stále ho používám,teď sportovní verzi. Jsem s ním celkem spokojená, ale samozřejmě bych na něm nějaké úpravy udělala.
Rozměry jsou opravdu dobré, vyhovující i pro větší batole, s váhou kočárku už je to horší, znám i mnohem lehčí. Problém jsem neměla ani s popraskaním koleček, ale vím, že se dají dobře sehnat v pneuservisech. Problém jsem měla pouze s malými kolečky vpředu (jsou otočné). Při zrychlené chůzi nebo na i lehce nerovném terénu se hodně viklala, takže to hodně klepalo s celým kočárem. Dostala jsem ale jiný podvozek a ten je v pořádku. Máme v domě výtah a tam je to problém, má přední kolečka od zadních dost daleko, takže se nám tam po rekonstrukci výtahu už nevejde.
Pokud se někdo bude chtít na něco zeptat, ráda odpovím, pokud budu moci. Nemohu srovnávat se značkovými drahý kočárky, ale řekla bych, že vzhledem k ceně je to celkem dobrý kočárek.
Zdravim
mam prosbicku…doma mam z druhe ruky kocar bambi ozon a az ted jsem se dozvedela ze pry jde misto hluboke korby, nasadit vajicko…a ted me zajima..(od zacatku tam je jen hluboka korba, soucastky na sportak ty k tomu nemam, ale mam autosedacku- taky bambi) a kdyz bych chtela nasadit tu autosedacku, musim k tomu poridit zvlast adapter?(nebo jak se tomu vubec rika..)to vajicko nejde nasadit na to, na cem je zacvaknuta hl. korba??a nemate nekdo prosim fotku, toho, jak to vypada? a kdyz tak, tak kde ten adapter sezenu???predem dekuji za infa ![]()
Ahoj, nemáte někdo, prosím, zkušenost s kočárkem bambi ozon? Je opravdu tak lehký? Uvádí u něj 8,5 kg podvozek a 4 kg hluboká korba, 4 kg sportovní nástavba. Jak se Vám s ním jezdí? Vleze tam i větší dítě? Dá se u něj hluboká korbička přenést i se spícím dítětem, má úchytky? Rozhoduji se ještě mezi kočárkem s-max, dorjan danny sport a maxim 4. Poradíte?
Moc děkuji za jakoukoliv zkušenost!