Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky.
Nevím zda už některá zvás napsala o těchto kočárcích nebo spíše typu.
Hodně se mně líbí tenhle kočárek a nevím zda se pro něj mám rozhodnout od začátku těhu jsem si vybrala už tři typi kočárku ale ted momentálně přemýším o něm.
velice ráda bych chtěla aby mně někdo o něm více napsal zda je tenhle typ pořádku zda tam není nějaká závada.
všem za to děkuji.
Staňa. ![]()
Ahoj máme v-cross a zprvu jsem z nej byla nadšená - ted uz míň.
Výhody - cena!, adapter na autosedačku (vubec autosedačka je super, hodně vychytávek), regulace houpání, silná kola která vydrží všecko, korba je prostorná a jde celá oddělat - vyprat, dobrá kabela - je taková thermo - udrží v tomto teple věci uvnitř chladné čili si s sebou můžu vozit čokoládu..
no..asi je toho víc
Nevhody - korba se nedá polohovat, tzn brzo musím hodit mimáka do sportáku, který je teda podle mě děsběs. Vůbes jsem ho nepochopila, polohování zad je na jakýsi táhlo na který potřebuju 2 ruce ale ještě něčím musím podepřít ty zvedlý záda - no, možná je kočár OK a mě chybí 3tí ruka.
Sporták je na pulrocni mimino velký (jenže v korbě už tak být nemůže). a je těžký.
Věřím že ho vužiju v zimě a na podzim ale ted je k neužitku, děcko vozím v golfáču (v ležacím)..
( OT Když by někdo napsal něco k tomu sporťáku na podvozku V-… budu ráda, protože teda mě prinde děsnej.. ![]()
Takže tak..klidně se ptej..
Jana
Ahojky,já mám tento kočár na max podvozku.Sice jsem ho ještě neměla možnost využít,což se snad brzy změní,ale jsem z něj nadšená.
Díky nízkoprofilovým kolům je oproti travelu a crossu lehčí.Hluboká korba velká,ale jak už se tu psalo bez polohování,sundavací pratelný potah.Bezvadně odpružený,aretovací kolečka.
Sport'ák je robustní a velký,ale myslím si že pohodlný.Na položení zádové opěrky mi stačí jedna ruka.Je tam táhlo jako u klasických polohovacích kočárů.Takže jenom zatáhneš nahoru a opěrka povolí.Nejde tedy úplně do lehu.Polohování nožiček dvěma čudlíky,taky bezva.Z madla na sport'áku sundavací potah,takže taky výhoda a polohování nožiček potažené igelitem,takže pokud to dítko ušpiní botama jen hadříkem setřeš.
Snad největší výhoda,že jak hluboká korba,sport'ák i autosedačka jdou dát po i proti směru jízdy.
Pro ukázku,my máme tenhle:
http://www.mimibazar.cz/…nne_foto.php?…
http://www.mimibazar.cz/…nne_foto.php?…
Lindi-ten je opravdu moc pěknej ten kočár i ta barva se ti povedla.
A neboj brzo ozkoušíš a pak napiš ju.
Jinak jsem se právě dívala na mimibazar a mně se hodně líbí ten tmevě modrej potah se zelenýma kvíkama.
![]()
Staninka30 píše:
A neboj brzo ozkoušíš a pak napiš ju.Jinak jsem se právě dívala na mimibazar a mně se hodně líbí ten tmevě modrej potah se zelenýma kvíkama.![]()
Hm,ten je pěknej.Takovej jsem ještě nikde neviděla,je to asi nová kolekce.
Pak se určitě ozvu,jak jsem spokojená.
Měj se a přeju pohodový těhotenství.
Libunda píše:Staninka30 píše:Hm,ten je pěknej.Takovej jsem ještě nikde neviděla,je to asi nová kolekce.
A neboj brzo ozkoušíš a pak napiš ju.Jinak jsem se právě dívala na mimibazar a mně se hodně líbí ten tmevě modrej potah se zelenýma kvíkama.![]()
Pak se určitě ozvu,jak jsem spokojená.
Měj se a přeju pohodový těhotenství.
Taky jsem na něj narazila až teprve dnes jinak samé takové divné barvičky.
Ale i tak si myslím že to bude dobré ježdění.
ahoj,
na kočárek mám sice ještě dost času
ale tenhle okukuju na netu dlouho, tak jsem ráda za každý váš poznatek.
Chtěla bych nějaký prostorný, pro mimi pohodlný kočárek na courání městem i do lesa a na cestování autem si pořídím golfky s autosedačkou ![]()
Zdravím a připojuji se k diskuzi o kočárku V-cross.
My máme podvozek travel a zatím teda velká spokojenost. Jezdíme v korbičce, je nám necelý měsíc. Je pravda, že by mohla ta korba být polohovací, ale zase se říká, že takhle malý miminka mají být na tvrdém a rovném.
Za robusní sporťák jsem ráda, protože ho budeme potřebovat přes zimu a jaro. Ale jaký bude se teprve uvidí. Jinak podvozek skvěle péruje, je lehce ovladatelný…
Kdyby někdo chěl konkrétní odpověď, ráda pomůžu, když budu vědět ![]()
ahojte
já byla do tohodle kočárku celkem zamilovaná a rozhodnutá ho pořídit, našla jsem i velkej vzorník, kde by si vybral snad každej, ale když jsem se na něj šla optat do krámu, tak mi paní prodavačka řekla, že ho přestala brát, že byl hrozně poruchovej-že skoro to co prodala a se jí pak vrátilo, tak mě to dost odradilo…
Ahojky,připojím své poznatky k tomuto kočárku
1.hluboká korba je veliká,pratelná,ale jde velmi těžko vyndat
,a že není polohovatelná mi nevaddí,většinou se to nevyužije,když mimčo nesedí,tak by stejně padalo
2.sporták je opravdu robustní i když vnitřek zas tak veliký není,polohování mám na dvy pásky a je to děs,taky bych potřebovala ještě jednu ruku,jinak je celkem vychytaný a v zimě tam teda Zuzce rozhodně nepotáhne
3.barvy celkem drží i když mírné vyšisnutí tu je
4.už jsem ho reklamovala,poprvé to byly velká kolečka,ještě jsme ani nevyjeli,fajn stane se,to už bylo z výroby,pak mi praskla spojovací tyč na podvozku,ale je fakt,že s ním jedna paní houpala do strany-na to bacha tyhle typy kočárků jsou na to háklé,no a do třetice mi kochtá jedno kolečko s aretací,ale to bylo taky volněvjší,dnes si říkám,že jsem to měla hned reklamovat celé při nákupu
5.jinak co se týče jízdních vlastností,jsem maximálně spokojená,a kdybych si měla vybrat znovu,tak bych asi šla zase do něj protože mám ten černej s těma obrysovejma kytičkama a ten je NEJ
6.DNESKA SE TĚŽKO VYBÍRÁ KOČÁR PROTOŽE NEZNÁM ZNAČKU KTERÁ BY NEBYLA VYCHVYLOVANÁ AŽ DO NEBES A ZASE NAOPAK ZATRACOVANÁ,JE TO ASI O ŠTĚSTÍ
kokos píše:
ahojte
já byla do tohodle kočárku celkem zamilovaná a rozhodnutá ho pořídit, našla jsem i velkej vzorník, kde by si vybral snad každej, ale když jsem se na něj šla optat do krámu, tak mi paní prodavačka řekla, že ho přestala brát, že byl hrozně poruchovej-že skoro to co prodala a se jí pak vrátilo, tak mě to dost odradilo…
Ahojky.
Jen jsem chtěla že když jsem šla do krámu kde vím kde ho mají v Blansku tak mně paní nejdříve řekla o typu kočáru jménem Atlantick chtěla jsem jít nejdříve do něj ale pak jsem zjistila že tu jezdí jedna kočenka sním že je uplně bombastickej a taky se mně líbil že je velikej a taky prostornej.
A tak jsem té prodovačcer řekla do jaké té značky mám jít do opravdy a tak mně řekla do V-Crossu mně se hodně líbí.
A asi u něj i zustanu.
někdy je hodně těžké si vybrat za značku.
Taky dnes jsem koukala na X-Lander a taky některé ty typi mají dobré.
uvidíme jinak všem přeji aby si vybraly ten NEJ co se vám líbí.
Ahoj, taky se připojuji k V-cross. Mám tento
http://www.detske-kocarky.cz/…y--1882.html
a ten teda polohací hlubokou korbu má. (je to schované pod matrací až na tom dřevě). Taky jsem o tom původně nevěděla. Já jsem spokojená. Lehce se ovládá, jednou rukou. Nemusím do zatáček nadzvedávat celý kočár. Sporťák není až tak veliký, jako u kombinací s vložnou taškou, ale zase celý kočárek váží okolo 13 kg a ne 22 kg, jako ty kombinace s vložnou taškou.
Beli píše:
Ahoj, taky se připojuji k V-cross. Mám tento a ten teda polohací hlubokou korbu má. (je to schované pod matrací až na tom dřevě). Taky jsem o tom původně nevěděla. Já jsem spokojená. Lehce se ovládá, jednou rukou. Nemusím do zatáček nadzvedávat celý kočár. Sporťák není až tak veliký, jako u kombinací s vložnou taškou, ale zase celý kočárek váží okolo 13 kg a ne 22 kg, jako ty kombinace s vložnou taškou.
taky Beli není špatnej ten kočárek co jsi tu sem dala. ![]()
Ahoj,takže po 2 měsících ježdění,můžu předat pár svých zkušeností.Tak jak jsem už psala,bezvadně se ovládá,ale 1 chybička se vloudila.Občas se mi o sebe zaseknou přední kola.
Korbička by mohla být o něco delší.Nevím,jestli se mi tam Štěpánek vleze nabalenej v kombinéze,fusaku a zakrytej dekou.Asi budeme muset dřív do sport'áku.Ale dívala jsem se,že je to asi standartní velikost,jelikož kočárky s větší korbou snad ani nejsou.
Jinak zatím maximální spokojeneost.
Ahojky,tak já bych si už kočár nekoupila.Sporták katastrofa.Tet do toho nám blbnou kola,přední.Jedno jsme už měli na reklamaci a tet začíná blbnout druhé.Poprvé to bylo ložisko.U polohování zad nám blbne spona na utahování tak bude zase reklamace.Já bych ten kočár nechtěla ani zadar,o. ![]()