ABC Design Primo 2012

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
veronikavi
22.11.11 10:59

ABC design primo 2012

Holky máte některá tento kočárek,dost mě zaujal,ale neviděla jsem ho naživo,tak váhám
prosím poraďte,děkuji
 http://www.slune-cz.cz/…esign-primo/

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10482
24.11.11 00:53

nemám ho, ale na živo jsem ho viděla a zkoumala..
je hodně prostorný, opravdu hodně. zádovka má 47cm, což je na ABC hodně, jejich sporťáky mají běžně jen 42. šířka je 33cm, nohy a sedák mají 39.5cm.
skládání je teleskopické, po složení samosttaně stojí.
váhově bude kolem 10kg, udávaná je vždy nižší, těžkala jsem ho, určitě více jak 8, a méně jak 12 (moje kočáry, co mám v ruce :))
kompatibilní s maxi cosi autosedačkou (tj. i Cybex aton)
polohování do lehu, polohovací nohy
kompatibilní s korbou snooze
rukojeti jsou na mě trochu nízko, ale já jsem zvyklá na 105cm co má cybex callisto. díky tomu skládání se trochu viklá, zvlášť, když se zaaretují kola a chceš s ním zatočit, má to vůli..

ale je to opravdu pohodlný golfáč, spíš z kategorie PP Pliko apod., má pěkné polstrování.
bouda přetáhnout nejde, ale kryje dobře, aspoň se mi zdálo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veronikavi
28.11.11 09:29

děkuji moc a kde jsi ho viděla na živo?

• Citovat
  • Upravit
10482
28.11.11 22:09
veronikavi píše:

praha počernice, babystar - značková prodejna oficiálního dovozce - firmy Kenyo. je na hlavní (náchodská). jinde jsem ho ještě neviděla..
mimo prahu netuším, bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veronikavi
29.11.11 10:02
Nataša píše:
veronikavi píše:
praha počernice, babystar - značková prodejna oficiálního dovozce - firmy Kenyo. je na hlavní (náchodská). jinde jsem ho ještě neviděla..

Aha super,děkuji,já myslela že to zrušili tu prodejnu,jedna bydla vedle humanicu a když jsme tam naposledy byli,bylo prázdno

• Citovat
  • Upravit
10482
29.11.11 10:10
veronikavi píše:
Nataša píše:
veronikavi píše:
Aha super,děkuji,já myslela že to zrušili tu prodejnu,jedna bydla vedle humanicu a když jsme tam naposledy byli,bylo prázdno

jj, tam jí zrušili, jsou na té hlavní, co vede z černého mostu do počernic, takové nízké domy, velký nápis, po levé straně směrem od prahy, dá se tam parkovat před domem.. na jejich stránkách najdeš přesnou adresu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
27.1.12 19:35

tady jedno video o kočárku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
2.2.12 13:28

Tak tento kočárek se mi také moc líbí, ale na videu jsou kolečka vpředu i vzadu dvojitá a co jsem našla na netu, tak u nás se prodávají s předními kolečky jednoduchými. Kde je chyba? :lol: Jinak je kočárek úplně stejný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitkasenk
10.5.12 22:23

Dvojitá kola ma amigo. Take o něm uvažuju.

• Citovat
  • Upravit
Jitkasenk
10.5.12 22:25

A amigo je o 2 tis. Kč levnější. Jen polstrovani mi u nej přijde horší.

• Citovat
  • Upravit
19494
10.5.12 22:49

ja mam primo z lonskeho roku, kdybyste ho chteli za nizsi cenu, napiste SZ, je temer nejezdeny a ten v olivove barve. Mam i adaptery na autosedacku Romer, to dam k tomu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitkasenk
11.5.12 07:59

A muzu se zeptat na zkusenost s timto kocarkem?+ i - ? Dekuji

• Citovat
  • Upravit
19494
11.5.12 08:15

Zkušenosti velice dobre,je opravdu pohodlný a projede i terénem,u nás je ale nevyuzity,použila jsem ho převážně s tou autosedackou. Má hodně dlouhou strechu která jde až nad nohy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
matjeson
13.8.12 21:22

Tak holky já se na něj dnes byla podívat osobně a musím říct, že nic moc, je velice podobný s Peg pérego pliko P3, ale kvalita je to mnohem horší, takový papírák :roll:, navíc se prodává bez nánožníku i bez pláštěnky, což je dalších min. 600-700,– navíc a dle mého názoru je :think: jen pro oči. Je to vzorková prodejna - tady ta v Horních Počernicích a měla jsem je tam vedle sebe a Pliko P3 je mnohem kvalitnější a váhově vyjdou na stejno, cena je ovšem samozřejmě u Plika o cca 2tis. vyšší - a musím říct, že to není za značku, ale za kvalitu. Zkoušela jsem je rozkládat skládat, jezdit… jo a mimochodem ABC má fórový nákupní košík - je to célé jen síťka, takže dát 4290,– za fórový kočárek + 550,– za!!!nekvalitní!!! nánožník + cca 100,– za pláštěnku mi příjdou vyhozené peníze!!! :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1
8.9.12 09:02

abc desing primo

Dobrý den Careynka, píšete, že jste s kočárkem spokojená, máte ho ještě? Přijela bych se k vám na něj podívat. Chceme si ho také koupit, ale nikde v obchodech ho není vidět. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí