Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
nemám ho, ale na živo jsem ho viděla a zkoumala..
je hodně prostorný, opravdu hodně. zádovka má 47cm, což je na ABC hodně, jejich sporťáky mají běžně jen 42. šířka je 33cm, nohy a sedák mají 39.5cm.
skládání je teleskopické, po složení samosttaně stojí.
váhově bude kolem 10kg, udávaná je vždy nižší, těžkala jsem ho, určitě více jak 8, a méně jak 12 (moje kočáry, co mám v ruce ![]()
kompatibilní s maxi cosi autosedačkou (tj. i Cybex aton)
polohování do lehu, polohovací nohy
kompatibilní s korbou snooze
rukojeti jsou na mě trochu nízko, ale já jsem zvyklá na 105cm co má cybex callisto. díky tomu skládání se trochu viklá, zvlášť, když se zaaretují kola a chceš s ním zatočit, má to vůli..
ale je to opravdu pohodlný golfáč, spíš z kategorie PP Pliko apod., má pěkné polstrování.
bouda přetáhnout nejde, ale kryje dobře, aspoň se mi zdálo..
veronikavi píše:
děkuji moc a kde jsi ho viděla na živo?
praha počernice, babystar - značková prodejna oficiálního dovozce - firmy Kenyo. je na hlavní (náchodská). jinde jsem ho ještě neviděla..
mimo prahu netuším, bohužel.
Nataša píše:veronikavi píše:praha počernice, babystar - značková prodejna oficiálního dovozce - firmy Kenyo. je na hlavní (náchodská). jinde jsem ho ještě neviděla..
Aha super,děkuji,já myslela že to zrušili tu prodejnu,jedna bydla vedle humanicu a když jsme tam naposledy byli,bylo prázdno
veronikavi píše:Nataša píše:Aha super,děkuji,já myslela že to zrušili tu prodejnu,jedna bydla vedle humanicu a když jsme tam naposledy byli,bylo prázdnoveronikavi píše:praha počernice, babystar - značková prodejna oficiálního dovozce - firmy Kenyo. je na hlavní (náchodská). jinde jsem ho ještě neviděla..
jj, tam jí zrušili, jsou na té hlavní, co vede z černého mostu do počernic, takové nízké domy, velký nápis, po levé straně směrem od prahy, dá se tam parkovat před domem.. na jejich stránkách najdeš přesnou adresu.
Tak tento kočárek se mi také moc líbí, ale na videu jsou kolečka vpředu i vzadu dvojitá a co jsem našla na netu, tak u nás se prodávají s předními kolečky jednoduchými. Kde je chyba?
Jinak je kočárek úplně stejný?
A amigo je o 2 tis. Kč levnější. Jen polstrovani mi u nej přijde horší.
ja mam primo z lonskeho roku, kdybyste ho chteli za nizsi cenu, napiste SZ, je temer nejezdeny a ten v olivove barve. Mam i adaptery na autosedacku Romer, to dam k tomu
A muzu se zeptat na zkusenost s timto kocarkem?+ i - ? Dekuji
Zkušenosti velice dobre,je opravdu pohodlný a projede i terénem,u nás je ale nevyuzity,použila jsem ho převážně s tou autosedackou. Má hodně dlouhou strechu která jde až nad nohy
Tak holky já se na něj dnes byla podívat osobně a musím říct, že nic moc, je velice podobný s Peg pérego pliko P3, ale kvalita je to mnohem horší, takový papírák
, navíc se prodává bez nánožníku i bez pláštěnky, což je dalších min. 600-700,– navíc a dle mého názoru je
jen pro oči. Je to vzorková prodejna - tady ta v Horních Počernicích a měla jsem je tam vedle sebe a Pliko P3 je mnohem kvalitnější a váhově vyjdou na stejno, cena je ovšem samozřejmě u Plika o cca 2tis. vyšší - a musím říct, že to není za značku, ale za kvalitu. Zkoušela jsem je rozkládat skládat, jezdit… jo a mimochodem ABC má fórový nákupní košík - je to célé jen síťka, takže dát 4290,– za fórový kočárek + 550,– za!!!nekvalitní!!! nánožník + cca 100,– za pláštěnku mi příjdou vyhozené peníze!!! ![]()
Dobrý den Careynka, píšete, že jste s kočárkem spokojená, máte ho ještě? Přijela bych se k vám na něj podívat. Chceme si ho také koupit, ale nikde v obchodech ho není vidět. Děkuji
Holky máte některá tento kočárek,dost mě zaujal,ale neviděla jsem ho naživo,tak váhám
prosím poraďte,děkuji
http://www.slune-cz.cz/…esign-primo/