Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Holky potřebuji poradit měla jsem na mmb vyhlídlí buggster ale pani předemnou si ho vzala teť mám možnost koupit jiný za 3500kč.Je to potah quax pani tvrdí že je přední i zadní kolo odpružené.Ale mě se to nějak nezdá většinou bývá dole u koše napsáno Buggster S a nic tam není jediný nápis na konstrukci kočárku je QUAX.Nebo je možné že by to tam napsáno nebylo s fotky se to asi poznat nedá jestli je odpružený že jo?
Máte zkušenost s TFK Buggster?
Přidejte zkušenost s TFK BuggsterDobrý den, také si ho budu kupovat a zatím jsem tak postřehla, že Quax by snad měl být bez odpružení a S s odpružením.
Tak dobře vyberte… ![]()
Ano je to tak, Quax odpružený není a S je s odpružením. Já osobně jsem koupila přes mmb Buggster Q čili bez odpružení a jsem opravdu spokojená. Je v bezvadném stavu a krásně se ovládá, pro dítě pohodlný, prostorný. Kočárek určitě doporučuji.
Doufám, že bude. Opravdu potřebuji něco prostorného a příjemného na užívání.
jonatanka píše:
Ano je to tak, Quax odpružený není a S je s odpružením. Já osobně jsem koupila přes mmb Buggster Q čili bez odpružení a jsem opravdu spokojená. Je v bezvadném stavu a krásně se ovládá, pro dítě pohodlný, prostorný. Kočárek určitě doporučuji.
Já jsem vybírala dlouho, měla jsem tragickou polskou trojkombinaci. Chtěla jsem golfky, které by byly jediný kočár. Váhala jsem mezi Buggsterem a Cybex Callisto. Oba jsem měla možnost vyzkoušet. Cybex je super kočár, ale má jedinou vadu a to dost podstatnou, je prostě úzký. V zimě by byl problém s fusakem. Do Buggsteru se malý v pohodě vejde i příští zimu, a to vlastně rozhodlo. Jízdní vlastnosti má super, jen větší košík by mohl mít.
Jonatanko prosím tě a jak je to se skladností po složení u callista a TFK, taky se rozhoduju mezi těmito dvěma - chci golfky hlavně na dovolené apod., takže skladné, ale zase aby byly trošku pořádné a nerozpadly se když najedu někam na trávu, preferuju jednoduchá kolečka, spojenou rukojeť a co nejnižší váhu. Mám předvybrány tyto dvoje, ale ještě váhám a taky nevím jak by byly pohodlné pro syna - on je extrémně hubený, takže šířka a nosnost nehraje roli, ale jde i o pohodlí, aby ta sedačka zase nebyla moc velká…
Má rok a jen 7,5 kg.
Irbis tady jedna maminka na mmb má rozměry Tfk Buggstera http://www.mimibazar.cz/…tografie.php?…
koukněte na její fotky
Ahojky maminky. Prosím Vás, vleze nám malý do buggstra? Užije ho jěšte, když teď do něj investuji?? Má 20 měsíců, je 86cm vysoký a váží 12kg. Jinak Kočárek je super podle těch obrázků. Sporták chceme prodat a nahradit to nějakým golfovým kočárkem, ale když už golfky, tak aby byli super, né nějaké chrastítko
moc děkuji za reakce.
Ahoj holky, je to tak, že Buggster S má odpružené přední kolo? a je to k něčemu vůbec dobré? nenaklepává se v něm dítě úplně stejně, jako v neodpruženných golfkách?