Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Maminky chtěla jsem se zeptat jaký máte fusak na plusko? musíme se rychlé vybavit na zimu. Moc děkuju ![]()
Máte zkušenost s Bugaboo Bee Plus?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Bee Plusjá neporadím s fusakem, s tím zatím zkušenosti nemám
ale neměli by na něj slevu v nějakém z obchodů, na který jsou slevové vouchery v Mamince? Nevím jaký přesně chceš, ale možná by jsi tam něco vylovila ![]()
Jo jo meli, prave premyslim ze si koupim original v Babyparku, ale nevim jestli bude stacit,prece jen je tenci ![]()
Tak ten origo používám na podzim/jaro, je fakt slabý do zimy. Na zimu Lodger, při velkých mrazech přes něj ještě dávám feesovou deku.
S tím Vicky neporadím, ale že je tenký neznamená, že nebude teplý, ne? Co jsem viděla u kamarádky, měla fusak opravdu tenoučký a přitom strašně teplý, opravdu hodně kvalitní. Ale ona žije v Německu, tak asi se značkou ani neporadím.
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jaký fusak do bugaboo bee plus. Na univerzální od bgb jsem moc chvály nečetla, Lodger je krásný, ale pro našeho čuníka bych chtěla něco omyvatelného.
Teď jsem koukala na Altabebe pro Bugaboo a Joolz, myslíte si, že by šel? Nebo jaký máte osvědčený? Na tuhou zimu mám do velkého sporťáku Exclusive od Little Angel, ale nechce se mi to pořád přehazovat a provlékat pásy.
![]()
@bartoel1 no ja mam origo BGB ten zimni arctic a nedam na nej dopustit
mela sem ho u buffa a ted na bee3 ho dam taky
takze za me ten od bgb…
@saadet Moc dík za odpověď. A je dole rozdělávací, aby koukaly boty?
@bartoel1 to si myslim ted ze neni
nejsem si uplne jista abych se přiznala loni mala jeste lezela tak sem to neresila, ale co vim tak v oblasti nohou ma specialni úpravu prave aby jsi tam mohla dat špinavé boty…
Já mám taky origo, ten klasickej, jediný kdy mě štval bylo když jsem měla otočenou sedačku k sobě
jak kvůli skládání tak kvůli brždění, jinak po směru sme s nim neměla problém
a narvu do něj i skoro 5 letku
kdybych chtěla
Měla jsem tedy Donkey, ne Bee, ale měla jsem v něm Aesthetic - vrchní strana černá a vnitřek byl v barvě stříšky. Aesthetic mají dole zip, takže jsou délkově nastavitelné pro větší děti, a vlastně to jde díky tomu i otevřít..
Ja mam origo BGB, ale moc mi nesedl. A tak.mame znovu i dalsi Elodie Details, ten jsem porizovala i pro prvniho syna a je pro meidealni..Do Bee3 i Cameleon3.
Čau holky. Jde s fusakem otáčet korba na bee + ?
teď jsem ho tam narvala přes ty blbe pasy, chci zkusit otočit a nejde mi to
ono se to musi asi úplně secvaknout k sobě ze? Operka a sedák a ten fusak zavazi?