ABC Design Takeoff

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1706
1.3.08 22:27

ABC Design Takeoff

Ahojky.
Moc se mi líbí kočárek Takeoff, nemáte prosím někdo nějaké unfo z reálu.
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ame
4.3.08 12:19

Právě mi ho přivezlo DHL :wink:
První dojmy: super golfky, mají všechno, co jsem si představila.

Až poté, co jsem je vydražila, jsem našla jediný příspěvek od děvčice, která je jenom zahlídla (nevím už, jestli v obchodě, nebo na ulici), najdeš to, myslím, na B-C. Psala, že dítě sedí 25 cm od země a přední kolečka jsou malá jako plechovky od nivey. (Po přečtení toho jsem se rozklepala a říkala si, že je to naštěstí koupené přes internet, takže máme měsíc na vrácení :roll: )

Výška sedu je ve skutečnosti 40 cm, průměr předních koleček je 13 cm, tolik k tomu.

„Polohování“ zádíček je opravdu miniaturní, i výrobce nepíše „ležící“ ale „odpočinková“ poloha, ale to jsem nakonec ani po golfkách nechtěla. Máme sporťák na kočárkování u nás na vesnici, chtěla jsem velice skladné popojíždědlo, když se nabalíme celá rodina do auta a jedeme na týden k mým rodičům nebo třeba do Prahy na dovolenou, ať nám to nezabere půl kufru, když se musí brát i cestovní postýlka, psice (labradorka 30 kg) zabírá taky spousty místa a my ještě tak dva-tři roky budeme dojíždět sedan.

Bonusy:

• rukojeť je příjemně vysoko (měřím 178 cm),
  • průhledné otevírací okýnko na stříšce,
  • závěsná taška (doslova, má to uši a po otevřeníí dvou spon a dvou suchých zipů si ji odneseš přesně jako tašku s sebou),
  • opěrka nohou, i když až pro větší dítě,
  • spojená rukojeť u našeho staršího modelu (to jsme nutně chtěli), teď už to je taková vidlice, tak nevím, jestli je to u řízení nějaký rozdíl,
  • nastavitelná výška popruhů přes ramena do dvou poloh,
  • spojená brzda pro obě zadní kola,
  • ve standardní výbavě máme obal - tašku, kočár se tak dá nést buď přes rameno, nebo v ruce za rukojeť (dokoupit se dá „kufřík“ s teleskopickou rukojetí a kolečky, to bych brala, pokud bych měla s kočárem a dítětem třeba častěji lítat)
    Shrnula bych to - nádherně vypadající slušně vybavené golfky, opravdu to není sporťák.

Vracet ho rozhodně nebudeme :)

ame.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4