Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s ABC Design Visper 4S?
Přidejte zkušenost s ABC Design Visper 4SRozdíl mezi ročníkem kolekce netuším, ale už bych do něj víc nešla. Měli jsme 2011, po pěti měsících jsme byli rádi, že jsme ho prodali. Je hrozně těžký, špatně se mi ovládal, syn se mi do něj i špatně posazoval, možná byl docela úzký, navíc jsem neustále zakopávala o osu mezi zadními koly. Je fakt, že má spoustu vychytávek, ale nakonec jsem se vrátila k zavrženému x-landeru.
Ahojky,
sporťák jsem ještě neměla možnost vyzkoušet, zatím jezdím s hlubokým. Ale musím říct že já jsem teda spokojená. Těžší možná je, ale nemám s čím srovnávat, ale zatím mi to nějak nevadí, jsou i těžší kočáry. Rozdíl o kterým vím je ten, že nový model 2012 je o 3cm užší než starý model (myslím zadní kolečka, ne sedací plocha).
A u te 2011, striska se da taky odepnout jak jde videt u 2012? a co treba kdyz najizdite na patniky? mame tu dost i rozbitou cestu tak hledam kocarek dobry i do terenu
@111verunka111 Stříška se dá odepnout. Kočárek je do térénu jak dělaný. Já mu říkám, že je to takovej náš tank. Projeli jsme už snad vším. Teď jsme konečně i vytáhli sporťák. Někteří si na diskuzích stěžují, že se jim špatně vyjíždí na obrubníky. Zatím jsem s tím teda neměla problém. A to jsem opravdu malinká. S tou tíhou je to pravda. Třeba tahat ho do autobusu, co není nízkopodlažní bych už nechtěla. Zkusili jsme si to jednou se sestrou a plně naloženým kočárem a byla to fuška. Možná je to teda i tím, že byl plně naloženej koš a naše děťátko váží už 7kg. Ale co se týče jízdy, tak to není znát. A při skládání do auta mi to taky nedělá problém. A je pravda, že když jsme sporťák vytáhla přišel mi docela úzkej. Ale asi je to tím, že malá je navlečená a ještě tam má fusak.
Holky chtěla bych malýmu pořídit sporták od abc viper 4s, moc se libi varianta cerna, jen nechapu jaky je rozdil mezi kolekci 2011 a 2012? A popripade jestli kocarek nekdo ma, tak budu rada kdyz o nem neco napisete jak jste spokojeny:)