Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Holky, otázka je jasná
. Prosím vás, majitelky těchto kočárků, který kočárek je prostornější, který je lepší na zimu, na ježdění ve sněhu? Děkuji ![]()
Ač jsme majitelkou a milovnicí kočárů x-lander, volila bych Peg Peregó ![]()
@paola white Acho joooo
Já jsem zamilovaná kvůli vzhledu do X Landeru, barva Arctic, ale teď jsem nahlodaná kvůli tom Peregu ![]()
No, nepíšeš, které Perego máš na mysli, nicméně já taky váhala mezi Peregem a x-landerem a po vyzkoušení v krámě jsem zvolila Perego GT3 a rozhodně nelituju. Ač trojkolka, tak je neskutečně stabilní, úžasná průjezdnost, prostornější a přijde mi i kvalitnější zpracování celého kočárku.
Akorát tedy s ohledem na skládání do kufru myslím, že je ta GT3 méně skladná a potřebuje větší kufr.
Ja mam Peg perego GT 3 a jsem nejvic spokojena ![]()
Predtim jsem mela Maxi cosi a to byl des bes..
Peg je fakt tank, sice je tezsi a hur skladnejsi, ale jizdni vlastnosti si nemuzu vynachvalit, snadno ovladatelny, u sportaku jde bouda preklopit skoro az k madlu, nanoznik super, odpruzeni nastavitelne podle povrchu chodniku, velikansky nakupni kosik, a halvne je prostorny takze vydrzi dlouho.
@j.a.n.i1 Mám namysli GT3, já mám i teď tříkolku, ale mně všichni nahlodali tím, že se s tříkolkou se špatně jezdí ve sněhu, tak jsem se rozhodla pro X lander a teď nevím, pro jaký se rozhodnout. O Peregu jsem právě četla, že je to moc kvalitní kočárek, což je pro mě samozřejmě velké plus ![]()
@Lucie46 Já mám Maxi Cosi právě teď a vadí mi na něm, že je těžký a nedá se ovládat jednou rukou. Když bys srovnala PP a Maxi Cosi, ovládá se PP lépe?
@Katuskka Řekla bych, že se tříkolkou jezdí lépe než se čtyřkolkou s otočnými kolečky, které jsou blíže k sobě, než ty zadní… jako pokud neřešíš váhu a kufr auta, tak bych neváhala a šla do GT3, klidně starší, s ohledem na finance.
Peg perego jednoznacne… ja mela Maxi cosi ctyrkolku a lepe si mi ted ovlada trojkolka… ovlada se super. Maxi cosi uz nikdy je krasnej, ale absolutne nepraktickej..
@j.a.n.i1 Kufr auta určitě neřeším, máme combika, váhu kočárku už řeším víc, jak jsem psala výše, mám teď Maxi Cosi a bojuju s tím, že je těžký…
@Lucie46 Já mám Maxi Cosi tříkolku, tříkolka mi vyhovuje maximálně, ale je to opravdu kočárek na parádu a spíše na léto
@Katuskka To nevím, já Maxi Cosi nikdy nezkoušela… ta GT3 je tank, ale při jízdě mi nepřišlo, že by to bylo na závadu, jezdí krásně lehce, váha se nijak neprojevuje. Jako, když je nejhůř, tak si ji jsem schopná sama vynést i do schodů, ale třeba do autobusu či do tramvaje ji sama nenaložím.
PP
Váhu kočárku řešíš proč? Kam ho zvedáš? Pokud 3× denně do auta, tak se nadřeš, to je fakt. Pokud se jedná o tíhu při běžném ovládání kočárku, tak PP je tak dobře ovladatelný, že váha absolutně nehraje roli.
@j.a.n.i1 Já třeba když si dám ještě něco do košíku, tak nejsme schopná ho uřídit jednou rukou a kopec je taky problém a to v něm vozím „jen“ 9 kg dítě
@j.a.n.i1 píše:
@Katuskka To nevím, já Maxi Cosi nikdy nezkoušela… ta GT3 je tank, ale při jízdě mi nepřišlo, že by to bylo na závadu, jezdí krásně lehce, váha se nijak neprojevuje. Jako, když je nejhůř, tak si ji jsem schopná sama vynést i do schodů, ale třeba do autobusu či do tramvaje ji sama nenaložím.
A to já zas jo. Pozpátku vyskáču kolik schodů je potřeba.. zatím mám rekord 26 ![]()