ABC desing viper 4S

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
77
16.6.13 11:38

ABC desing viper 4S

Ahojky holky.
Měla bych prosbu, jestli někdo má tento kočárek, tak Vaše zkušenosti… Jestli jste spokojené s kočárkem, jestli zvládáte jízdu s kočárkem v lese, na kostkách… Stálost tmavé barvy…Co Vás napadne, budu ráda za postřehy. Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1342
16.6.13 11:57

Ahoj mišule, kočárek máme a jsme s nim spokojeni. Ted v něm budu vozit druhé miminko. Kočárek je trošku těžší,(dobrá posilovna), ale zároven pevný. Dá se lehounce ovládat, do terenu je fakt super. Má velký koš, výbornou brzdu(polské kočárky- brzdy, často dělají problémy) Super je teleskopická tyč, kterou si může nastavit podle své výšky. Nehoupe, hluboká korba je dost prostorná. Bohužel u korby stříška nemá mezipolohu, takže lze jen sklopit a nebo nechat nahoře. U sporťáku, tak ta zádová opěrka není zas tak dlouha. Takže jeslti budeš mit větší mimi tak mu pak bude lehounce překukovat hlavička, ale to až tak v roce. Neni to nic tragického. A polstrovaní ve sportáku nic moc, přišlo mi tvrdé. A ještě jedna výtka, máme černý kočárek a bohužel je vyšisovaný. Tomu asi nezabrániš. Hodnotila bych ho na 80pr. Jízdní vlastnosti 100pr. Ale takové ty detaily tak 70pr. A skládání super, lehounké. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
18.6.13 12:44

Ahojky. Děkuju moc za tak podrobné hodnocení. Přítelovi se moc líbí, teď je nová hnědá barvička, tak by třeba nemusela tak vyšisovat :-)
Jsem už četla o té barvě, že vyšisuje. Skládání je opravdu brnkačka co jsme viděli v obchodě. Jelikož budu dost pendlovat k rodičům, tak pro mě celkem dost důležitý a ty jízdní vlastnosti…Hluboká korba asi dost prostorná, že jo? Nebo mě jako nezkušené mamině se aspoň zdála :-) Bože, to je kočárků, kdyby byly dva, tak by bylo vybráno hned :-) U každého kočárku se asi postupem času najde něco, co by mohlo být jinak, ale to je u všeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
18.6.13 15:13

Hele my jsme s manželem oba vysocí, dítě velký a do korby se vešla s přehledem. Narodila se v unoru, takže nabalená ve fusaku, kombineza i deka a takto šlo až do nějakého třetího měsíce pak se postupně odkládalo a i tak se tam vešla. Ja taky nevěděla, který, ale jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
19.6.13 06:59

pružení

Tento kočárek je tvrdý, neodpružený. Vhodný do města, ale do terénu vůbec. Kdo jednou porovnal odpružený s neodpruženým ten ví o čem mluvím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
24.6.13 08:40

Děkuju holky. Ach jo, to je takový problém vybrat kočárek, aby se nám líbíl, splňoval co požadujem a ještě byl cenově rozumný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
24.6.13 13:49
@ilonka12 píše:
Tento kočárek je tvrdý, neodpružený. Vhodný do města, ale do terénu vůbec. Kdo jednou porovnal odpružený s neodpruženým ten ví o čem mluvím

no mne teda prijde odpruzeny dost. pohoda i v lese. dite v tom vubec neskace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
24.6.13 14:28

Nejlepší bude když pujdeš do krámu hodiš do toho kočárku basu s pivama a uvidiš jak se ti bude vozit, jestli bude vyhovovat :D :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
22.8.13 16:14

Tak holky, kočárek je objednaný, tak jsem zvědavá. Nigitko, basu s pivem jsem teda neměla :-) Tak snad budem spokojený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
22.8.13 16:20

Mam a jsem max. spokojena ;) Budu v nem vozit i druhe ditko, plus barvu ma hnedo-bezovou a zatim je stejna jako kdyz jsme ho koupili (cca 15 mesicu zpetne) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
7.3.14 22:29

Potřebuje někdo kočárek ABC DESING VIPER 4S?
:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4