Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?
Přidejte zkušenost s Bugaboo BuffaloJa ho mam zabalenej ve sklepe;-) kupovan v nemecku, stal do 1100 euro- brali jsme toho vic, tak si nepamatuju presne… je krasnej, me prisel oproti cameleonovi takovej „poradnejsi“, bytelnejsi… ale zas je to vykoupeno tou trochu vyssi vahou
Jeden by meli mit v malvikovi, ale myslim, ze si ho nechaj na ukazku;-) stoji tam 31 tisic
@88petra píše:
Jeden by meli mit v malvikovi, ale myslim, ze si ho nechaj na ukazku;-) stoji tam 31 tisic
Nechápu, co je na něm tak úžasného, na jakémkoliv kočárku za takovou cenu..
![]()
My jsme kupovali ve Vídni u Dohnala: http://www.dohnal.at/ Můžeš si tam dopředu napsat o barvu, pak se na něj přijet kouknout a kdyby se ti nelíbil, nemusíš ho brát. Stál nás 1040 euro, k tomu adaptéry na autosedačku cca 40 euro. No a spokojená jsem hodně, zatím jsem nenašla žádnou chybu kromě toho, že se nedá otočit rukojeť, ale musí se otáčet celá sedačka. Zatím jsem to nepotřebovala, ale asi u sporťáku to pak bude trošku otrava. To je ale zatím jediný mínus, převážily to ostatní plusy jako velikost korby, terénní kolečka, nízká váha, prodloužená stříška (ochrana v zimě před větrem atd.)… Do terénu je to fakt ideální kočárek a přitom je lehkej a dobře ovladatelnej i do města. Poradí si s mokrou vysokou trávou, blátem, štěrkem… zatím nás nikdy nic nezastavilo, vyjelo to i tak náročný terény, kde jsem si malýho vzala radši do náručí, jak to s ním házelo. Oproti Cameleonu to má taky super ten spodní úložnej prostor, ten je u Cameleonu s hlubokou korbou v podstatě nepoužitelnej, nedá se do něj dostat.
Pokud ho budeš brát, doporučuju k tomu na léto breezy sun canopy (70 euro)- prodyšnou stříšku, dá se místo té původní, jsou v ní síťovaný okýnka, aby proudil vzduch a má to v sobě i síťku proti hmyzu, která se dá natáhnout přes celý kočárek, takže my jsme zatím původní stříšku schovali do skříně a jezdíme ve vedrech s tímto.
@rejžička jsou i drazsi kocarky;-) ale je to hodne penez, to jo, ale ja radsi koupim jeden poradnej kocar, nez se vztekat s nejakym kramem nebo jich vystridat pet… tenhle splnuje vse, co jsem chtela, u jineho nenasla, tak proto ho mam;-)
@barca77 - diky za super informace.
Muzu se zeptat, zda mate kocarek na objednani nebo se tam da koupit hned? Mame velke problemy s kocarkem, cekame uz 3 mesice a zrejme se nedockame, spatna volba dodavatele:( Tak si rikam, ze kdyz uz se ted misto Cameleona 3 da sehant Bufallo, muzna bychom do toho sli. Ale rodim za mesic. Je to fakt prekerni situace:(
@Aangelinka píše:
@barca77 - diky za super informace.
Muzu se zeptat, zda mate kocarek na objednani nebo se tam da koupit hned? Mame velke problemy s kocarkem, cekame uz 3 mesice a zrejme se nedockame, spatna volba dodavatele:( Tak si rikam, ze kdyz uz se ted misto Cameleona 3 da sehant Bufallo, muzna bychom do toho sli. Ale rodim za mesic. Je to fakt prekerni situace:(
no my jsme to kupovali v breznu, tzn. presne v dobe, kdy to teprve slo na trh. Takze jsme to objednali v unoru a v breznu nam napsali, ze ho maji na prodejne, at si prijedeme. Ale ted myslim, ze by se dal koupit i primo tam bez objednani. Ale asi je nejlepsi jim napsat mail, oni vam nachystaji presne tu danou barvu a pak uz jen na miste reknete jestli to chcete nebo ne. Urcite nebude nejaka dlouha cekaci doba, kdyz uz je to v prodeji par mesicu. Treba budou mit danou barvu rovnou i skladem.
Holky nejste nektera z brna nebo okoli, ebo nevite, kde se da podivat na buffala? Ja o nem tak premyslim.. Ale fakt nevim.. rada bych ho videla, nez ho koupim…
@floress Ja jsem kousek od Brna. Co vim, tak v CR se na nej zatim nikde nepodivas, my jsme prave kvuli tomu jeli do Vidne. Tam ho maji na prodejne i napr. v tom Dohnalovi, jak jsem psala vyse.
@barca77 Napisu ti IP zpravu
ja prave vcera psala do jedne prodejny kousek za Mikulovem, kde by ho meli mit, tak jsem zvedava, co napisi!
Ahoj holky, taky to zrovna řeším a ten bugaboo buffalo se mi moc líbí. Můžeš mi prosím dát vědět, zda ho mají v tom Mikulově skladem a kde přesně? Já rodím koncem října, tak mám ještě čas. Nevím kdy přesně budou kočárky k dostání v ČR..
díky ![]()
Zkuste mrknout tady: http://www.chytryhracky.cz/…ck-6517.html
Pisou, ze prijimaji predobjednavky a dodani by mohlo byt prelom srpen zari.
Máte už někdo doma kočárek Bugaboo Buffalo? Za kolik jste ho sehnali i s doplňkami a máte reálné foto? jak jste spokojení?