Bugaboo Buffalo - jak jste spokojené?

• Fotoalbum (147)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
avinka
15.6.13 20:56

Bugaboo Buffalo

Máte už někdo doma kočárek Bugaboo Buffalo? Za kolik jste ho sehnali i s doplňkami a máte reálné foto? jak jste spokojení?

• Citovat
  • Upravit

Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
367
15.6.13 21:18

Ja ho mam zabalenej ve sklepe;-) kupovan v nemecku, stal do 1100 euro- brali jsme toho vic, tak si nepamatuju presne… je krasnej, me prisel oproti cameleonovi takovej „poradnejsi“, bytelnejsi… ale zas je to vykoupeno tou trochu vyssi vahou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3756
15.6.13 21:25

V ČR se ještě nedá koupit nebo ano? A jestli jo tak kde?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
15.6.13 22:04

Jeden by meli mit v malvikovi, ale myslim, ze si ho nechaj na ukazku;-) stoji tam 31 tisic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7241
16.6.13 11:17
@88petra píše:
Jeden by meli mit v malvikovi, ale myslim, ze si ho nechaj na ukazku;-) stoji tam 31 tisic

Nechápu, co je na něm tak úžasného, na jakémkoliv kočárku za takovou cenu.. :roll: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3244
16.6.13 19:32

My jsme kupovali ve Vídni u Dohnala: http://www.dohnal.at/ Můžeš si tam dopředu napsat o barvu, pak se na něj přijet kouknout a kdyby se ti nelíbil, nemusíš ho brát. Stál nás 1040 euro, k tomu adaptéry na autosedačku cca 40 euro. No a spokojená jsem hodně, zatím jsem nenašla žádnou chybu kromě toho, že se nedá otočit rukojeť, ale musí se otáčet celá sedačka. Zatím jsem to nepotřebovala, ale asi u sporťáku to pak bude trošku otrava. To je ale zatím jediný mínus, převážily to ostatní plusy jako velikost korby, terénní kolečka, nízká váha, prodloužená stříška (ochrana v zimě před větrem atd.)… Do terénu je to fakt ideální kočárek a přitom je lehkej a dobře ovladatelnej i do města. Poradí si s mokrou vysokou trávou, blátem, štěrkem… zatím nás nikdy nic nezastavilo, vyjelo to i tak náročný terény, kde jsem si malýho vzala radši do náručí, jak to s ním házelo. Oproti Cameleonu to má taky super ten spodní úložnej prostor, ten je u Cameleonu s hlubokou korbou v podstatě nepoužitelnej, nedá se do něj dostat.
Pokud ho budeš brát, doporučuju k tomu na léto breezy sun canopy (70 euro)- prodyšnou stříšku, dá se místo té původní, jsou v ní síťovaný okýnka, aby proudil vzduch a má to v sobě i síťku proti hmyzu, která se dá natáhnout přes celý kočárek, takže my jsme zatím původní stříšku schovali do skříně a jezdíme ve vedrech s tímto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
16.6.13 21:06

@rejžička jsou i drazsi kocarky;-) ale je to hodne penez, to jo, ale ja radsi koupim jeden poradnej kocar, nez se vztekat s nejakym kramem nebo jich vystridat pet… tenhle splnuje vse, co jsem chtela, u jineho nenasla, tak proto ho mam;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aangelinka
30.6.13 09:49

Bugaboo Bufallo

@barca77 - diky za super informace.
Muzu se zeptat, zda mate kocarek na objednani nebo se tam da koupit hned? Mame velke problemy s kocarkem, cekame uz 3 mesice a zrejme se nedockame, spatna volba dodavatele:( Tak si rikam, ze kdyz uz se ted misto Cameleona 3 da sehant Bufallo, muzna bychom do toho sli. Ale rodim za mesic. Je to fakt prekerni situace:(

• Citovat
  • Upravit
3244
30.6.13 11:38
@Aangelinka píše:
@barca77 - diky za super informace.
Muzu se zeptat, zda mate kocarek na objednani nebo se tam da koupit hned? Mame velke problemy s kocarkem, cekame uz 3 mesice a zrejme se nedockame, spatna volba dodavatele:( Tak si rikam, ze kdyz uz se ted misto Cameleona 3 da sehant Bufallo, muzna bychom do toho sli. Ale rodim za mesic. Je to fakt prekerni situace:(

no my jsme to kupovali v breznu, tzn. presne v dobe, kdy to teprve slo na trh. Takze jsme to objednali v unoru a v breznu nam napsali, ze ho maji na prodejne, at si prijedeme. Ale ted myslim, ze by se dal koupit i primo tam bez objednani. Ale asi je nejlepsi jim napsat mail, oni vam nachystaji presne tu danou barvu a pak uz jen na miste reknete jestli to chcete nebo ne. Urcite nebude nejaka dlouha cekaci doba, kdyz uz je to v prodeji par mesicu. Treba budou mit danou barvu rovnou i skladem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aangelinka
30.6.13 12:21

@barca77 dekuji moc za info, urcite to vyzkousime!

• Citovat
  • Upravit
40
1.7.13 16:58

Holky nejste nektera z brna nebo okoli, ebo nevite, kde se da podivat na buffala? Ja o nem tak premyslim.. Ale fakt nevim.. rada bych ho videla, nez ho koupim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3244
1.7.13 22:17

@floress Ja jsem kousek od Brna. Co vim, tak v CR se na nej zatim nikde nepodivas, my jsme prave kvuli tomu jeli do Vidne. Tam ho maji na prodejne i napr. v tom Dohnalovi, jak jsem psala vyse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
2.7.13 09:41

@barca77 Napisu ti IP zpravu :-) ja prave vcera psala do jedne prodejny kousek za Mikulovem, kde by ho meli mit, tak jsem zvedava, co napisi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludol
7.7.13 21:25

Ahoj holky, taky to zrovna řeším a ten bugaboo buffalo se mi moc líbí. Můžeš mi prosím dát vědět, zda ho mají v tom Mikulově skladem a kde přesně? Já rodím koncem října, tak mám ještě čas. Nevím kdy přesně budou kočárky k dostání v ČR..
díky :-)

• Citovat
  • Upravit
Sype
8.7.13 13:53

Zkuste mrknout tady: http://www.chytryhracky.cz/…ck-6517.html

Pisou, ze prijimaji predobjednavky a dodani by mohlo byt prelom srpen zari.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4