Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo@kotýsek píše:
@smale -já jsem hrozná, tak snad poslední dotaz
Není to pro dítě nepřirozené spát, jakoby v sedě s nožkama nahoře-že se nemuže pohodlně natáhnout při spaní.??
Pro našeho malého to určitě nepohodlné není…
Sám si dává nožičky ještě víc nahoru a zapírá si je o to madlo. A to i v Bee, kde může ležet rovně… ![]()
@smale píše:
Pokud na koupi nespěcháš, od září by měl být Buffalo v prodeji i v ČR u oficiálních prodejců (tzn. Babypark, Chytrý hračky, Anna Viktorie). A cena by se měla i s potahama pohybovat kolem 26 tis. Malvík je předražený a není to oficiální prodejce pro ČR.
No, a jinak v červnu jsem psala prodejcům do Vídně a vycházelo to (kočárek a potahy) na 1039 eur.
No na koupi nespěchám, možná než otěhotním, tak se budou prodávat i bazarové kousky:-) ale doufám, že to bude co nejdřív ![]()
@Markytka01 píše:
No na koupi nespěchám, možná než otěhotním, tak se budou prodávat i bazarové kousky:-) ale doufám, že to bude co nejdřív
Tak to jo
Bazarové se už dají sehnat v Německu a postupně se určitě začnou objevovat i u nás.
@smale -ale dají se koupit jen dva druhy barev základny bud black a nebo sand. Že? Víc jich není?
@kotýsek píše:
@smale -ale dají se koupit jen dva druhy barev základny bud black a nebo sand. Že? Víc jich není?
Ano, přesně tak.
Holky, co myslíte-kde objednat Buffona u Anna Victorie a nebo v Chytrý Hračky? Díky za radu.
@kotýsek píše:
Holky, co myslíte-kde objednat Buffona u Anna Victorie a nebo v Chytrý Hračky? Díky za radu.
To je asi jedno, asi bych se rozhodovala dle ceny, případně kam můžu zajet osobně… Oba prodejci jsou oficiální prodejci BGB pro ČR.
@floress -já jsem volala na anna victorie, protože po zaregistrování, ti dají 1.200 slevu a sdělili mi, že první várka, co mají objednanou na začátek září je už rozebraná v objednávkách, že je o něj moc velký zájem, tak prej další za tři měsíce. Což by bylo na vánoce a to je pro mě už pozdě. Pak jsem volala na Chytrý hračky a tam ještě z té první várky mají pět kusu plonkovních. Tak jsem objednala tam a že prej by mohli dorazit do Čr 26.8 tak to je v pohodě. Ve Viktorii mi řekl chlap, že ani nečekali, že bude o něj, tak obrovskej zájem.
Tak se fakt těším a koupím si k němu ty potahy stříšky pink-ty vypadají krásně.
A to prej nejsou mezi lidima peníze a Bugaboo jde na dračku. Chlap říkal, že tet vyšel i nějakej inovovanej Cameleon 3 a ten jde taky na dračku, tak když prej nejsem ochotná čekat další 3.měsíce na další várku, tak jestli nechci toho Cameleona 3.
Tak jsem řekla- ne, děkuji.
@kotýsek muzu se jen zeptat. na netu pisi ze je to zakladni set a je potreba dokoupit strisku a horni kryt hlubokeho luzka. jenze to nikde nemuzu najit, jaka je konecna castja i s tim, dekujii
@Máma21 -tato varianta jde koupit, to bys koupila tu základní sadu Black a ktomu jsou na dokoupení -stříška a potah. To totiš nekoupíš, jako komplet. A dokoupíš tedy světlé potahy. Já budu dokupovat pink.