Bugaboo Buffalo - jak jste spokojené?

• Fotoalbum (147)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7369
9.8.13 15:49

A kde vám holky řekli, ze další várka bude v prosinci??? V Chytrých hračkách o termínu v prosinci tedy nepadlo ani slovo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
9.8.13 17:45

Já, když jsem mluvila s paní, tak říkala, že první várka jí dojde zřejmě 22.8 a rozesílat by je měla říkala, tak 26.8
a další várka bude za tři měsíce-předpokládám, že asi by po mohlo být začátkem prosince. Já jsem řekla, že to už je na mě pozdě, kvůli malé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
9.8.13 17:54

@kotýsek - a kde v chytrych?? Ja sem tam volala nekolikrat a dokonce jsem rikala o dalsi varce v prosinci a rikala, kde jsem takovy nesmysl slysela :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
9.8.13 18:27

@kačka25 -ano,v chytrých. Já už byla překvapená dneska jednou. Mluvila jsem se spolužačkou a ta říkala, že si objednávala Buffala a paní ji podotýkám v chytrých hračkách řekla, že první várka má dojít ke konci září. Tak jsem ztoho byla paf a nevím, jestli platí toho 22.8 nebo došlo k nějaké změně. Ale posílali mi meila a tam je pořád ten srpen. Nevyznám se v tom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
9.8.13 18:28

@kačka25 -tobě řekli co?
omlovám se za tykání :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
9.8.13 19:31

@kotýsek @kačka25 Holky neblaznete!! Ja rodim v zari, takze take pocitam s datumem - odeslani z vyroby 22.8.2013!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
9.8.13 19:44
@floress píše:
@kotýsek @kačka25 Holky neblaznete!! Ja rodim v zari, takze take pocitam s datumem - odeslani z vyroby 22.8.2013!!!
@kotýsek píše:
@kačka25 -tobě řekli co?
omlovám se za tykání :-)

Teda holky, já jsem teď normálně ve stresu… :think: Dopolko mi kleknul noťas a tak jsem čekala na manžela, který přijel z práce pozdě… A teď když jsem se konečně dorvala k jeho noťasu, tak čtu toto… Jujuj, já se normálně bojím, že nebude. Ale na www. chytryhracky mají dobu dodání do třiceti dnů a předtím tam měli info o té před-objednávce, tak doufám, že mají nějaký kusy z toho prvního termínu navíc… Teď už nic nevyřídím, leda objednávku přes web, kterou stejně budou řešit až v pondělí. Chjo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
9.8.13 20:21

Tak jsem napsala paní Vandě mailíka a uvidíme… :roll: Musím to už vydržet do pondělka, co se dá dělat… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
9.8.13 20:23

@Julika Mozna ti odepise :-) Dej vedet!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
9.8.13 20:31
@floress píše:
@Julika Mozna ti odepise :-) Dej vedet!!!

Trošku v to doufám ;), budu koukat na mail celý víkend. Dám určitě vědět. Tak si i říkám, že je to s tou dostupností-nedostupností Buffíka takový marketingový tah… :lol: Ale zase znám maminky, co si objednávaly i jiné kočárky těsně před porodem (pověrčivost, že nemá být kočár doma dřív než mimi) a pak jezdily dva měsíce ve vypůjčeném… Tak by se mi to nechtělo riskovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
9.8.13 20:33

Holky, a jaký máte v plánu fusak a tašku ke kočárku? Do originálu se mi moc nechce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
9.8.13 20:46

@Julika -taky si začínám myslet, že je to marketingový tah, protože je divné každému říci něco jiného. :-)
Tak pak písni, co ti nato napsala. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
9.8.13 20:51
@kotýsek píše:
@Julika -taky si začínám myslet, že je to marketingový tah, protože je divné každému říci něco jiného. :-)
Tak pak písni, co ti nato napsala. :-)

Přesně, a hlavně mají všechny trumfy v ruce, protože tento kočárek neprodává každý… Určo písnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
9.8.13 22:18

@kotýsek @Julika
Ja si myslim, ze opravdu nejsou. Bugaboo kocarky jsou fakt oblibeny.
Jinak mam fusak Lodger a na tu nejvetsi zimu asi koupim origos bgb. Moc se mi libi ten artic-nebo jak se jmenuje :-) ale mutes mit treba od emitexu, ty jsou taky fajn.
Tasku mam bugaboo, canvas black. Ale ted uz se prodava jen kozena. Je supeeer. Ma dva termoobaly a prebalovaci podlozku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
9.8.13 22:26
@floress píše:
@kotýsek @Julika
Ja si myslim, ze opravdu nejsou. Bugaboo kocarky jsou fakt oblibeny.
Jinak mam fusak Lodger a na tu nejvetsi zimu asi koupim origos bgb. Moc se mi libi ten artic-nebo jak se jmenuje :-) ale mutes mit treba od emitexu, ty jsou taky fajn.
Tasku mam bugaboo, canvas black. Ale ted uz se prodava jen kozena. Je supeeer. Ma dva termoobaly a prebalovaci podlozku..

Já uvažuju, že si koupím pro mimi do korbičky nějaký na 0-12 měsíců. Už se mi do tak drahého fusaku nechce moc investovat. A příští rok bych koupila origoš BGB do sporťáku. Viděla jsem na youtube video s tím arcticem a je fakt luxusní… Pěkně všechno pasuje, mají to fakt vychytané… A taška se mi líbí Babymel Amanda s modrozelenýma kytkama, ale zatím nejsem rozhodnutá. Je taková moc výrazná, tak nevím… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí