Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?
Přidejte zkušenost s Bugaboo BuffaloA kde vám holky řekli, ze další várka bude v prosinci??? V Chytrých hračkách o termínu v prosinci tedy nepadlo ani slovo ![]()
Já, když jsem mluvila s paní, tak říkala, že první várka jí dojde zřejmě 22.8 a rozesílat by je měla říkala, tak 26.8
a další várka bude za tři měsíce-předpokládám, že asi by po mohlo být začátkem prosince. Já jsem řekla, že to už je na mě pozdě, kvůli malé.
@kotýsek - a kde v chytrych?? Ja sem tam volala nekolikrat a dokonce jsem rikala o dalsi varce v prosinci a rikala, kde jsem takovy nesmysl slysela
.
@kačka25 -ano,v chytrých. Já už byla překvapená dneska jednou. Mluvila jsem se spolužačkou a ta říkala, že si objednávala Buffala a paní ji podotýkám v chytrých hračkách řekla, že první várka má dojít ke konci září. Tak jsem ztoho byla paf a nevím, jestli platí toho 22.8 nebo došlo k nějaké změně. Ale posílali mi meila a tam je pořád ten srpen. Nevyznám se v tom.
@kotýsek @kačka25 Holky neblaznete!! Ja rodim v zari, takze take pocitam s datumem - odeslani z vyroby 22.8.2013!!!
@floress píše:
@kotýsek @kačka25 Holky neblaznete!! Ja rodim v zari, takze take pocitam s datumem - odeslani z vyroby 22.8.2013!!!
@kotýsek píše:
@kačka25 -tobě řekli co?
omlovám se za tykání
Teda holky, já jsem teď normálně ve stresu…
Dopolko mi kleknul noťas a tak jsem čekala na manžela, který přijel z práce pozdě… A teď když jsem se konečně dorvala k jeho noťasu, tak čtu toto… Jujuj, já se normálně bojím, že nebude. Ale na www. chytryhracky mají dobu dodání do třiceti dnů a předtím tam měli info o té před-objednávce, tak doufám, že mají nějaký kusy z toho prvního termínu navíc… Teď už nic nevyřídím, leda objednávku přes web, kterou stejně budou řešit až v pondělí. Chjo…
Tak jsem napsala paní Vandě mailíka a uvidíme…
Musím to už vydržet do pondělka, co se dá dělat… ![]()
@floress píše:
@Julika Mozna ti odepiseDej vedet!!!
Trošku v to doufám
, budu koukat na mail celý víkend. Dám určitě vědět. Tak si i říkám, že je to s tou dostupností-nedostupností Buffíka takový marketingový tah…
Ale zase znám maminky, co si objednávaly i jiné kočárky těsně před porodem (pověrčivost, že nemá být kočár doma dřív než mimi) a pak jezdily dva měsíce ve vypůjčeném… Tak by se mi to nechtělo riskovat…
Holky, a jaký máte v plánu fusak a tašku ke kočárku? Do originálu se mi moc nechce…
@Julika -taky si začínám myslet, že je to marketingový tah, protože je divné každému říci něco jiného. ![]()
Tak pak písni, co ti nato napsala. ![]()
@kotýsek píše:
@Julika -taky si začínám myslet, že je to marketingový tah, protože je divné každému říci něco jiného.
Tak pak písni, co ti nato napsala.
Přesně, a hlavně mají všechny trumfy v ruce, protože tento kočárek neprodává každý… Určo písnu.
@kotýsek @Julika
Ja si myslim, ze opravdu nejsou. Bugaboo kocarky jsou fakt oblibeny.
Jinak mam fusak Lodger a na tu nejvetsi zimu asi koupim origos bgb. Moc se mi libi ten artic-nebo jak se jmenuje
ale mutes mit treba od emitexu, ty jsou taky fajn.
Tasku mam bugaboo, canvas black. Ale ted uz se prodava jen kozena. Je supeeer. Ma dva termoobaly a prebalovaci podlozku..
@floress píše:
@kotýsek @Julika
Ja si myslim, ze opravdu nejsou. Bugaboo kocarky jsou fakt oblibeny.
Jinak mam fusak Lodger a na tu nejvetsi zimu asi koupim origos bgb. Moc se mi libi ten artic-nebo jak se jmenujeale mutes mit treba od emitexu, ty jsou taky fajn.
Tasku mam bugaboo, canvas black. Ale ted uz se prodava jen kozena. Je supeeer. Ma dva termoobaly a prebalovaci podlozku..
Já uvažuju, že si koupím pro mimi do korbičky nějaký na 0-12 měsíců. Už se mi do tak drahého fusaku nechce moc investovat. A příští rok bych koupila origoš BGB do sporťáku. Viděla jsem na youtube video s tím arcticem a je fakt luxusní… Pěkně všechno pasuje, mají to fakt vychytané… A taška se mi líbí Babymel Amanda s modrozelenýma kytkama, ale zatím nejsem rozhodnutá. Je taková moc výrazná, tak nevím… ![]()