Bugaboo Buffalo - jak jste spokojené?

• Fotoalbum (147)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo
Napsat příspěvek
Velikost písma:
228
28.7.13 21:15
@kotýsek píše: :mrgreen: @smale -já si to myslela
a prosím tě, jak staré dítko v něm vozíš? A jak je to se spaním? Je to pohodlné na spaní-viděla jsem na videu, že se vlastně naklání na ležato, ta celá sportovní část.

Malej má 13 měsíců, spinká mi v něm pěkně a má tam dostatek místa. Naklopí se celá ta sportovní sedačka (viz foto).
Fusak máme od BGB, ale podle mě by se dal používat jakýkoliv jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petra814
29.7.13 10:12

Pokud nekomu prijde hodne 31 + doplnky za BGB, tak vrele doporucuju Gesslein. skoro bych rekla, ze je jeste lepsi. zvlast pokud opravdu chodite do lesa, terenu a jezdite vsude mozne. no a pokud uz vyrazite do nakupniho centra, staci jen vymenit predni kolecka a ovladatelnost v titernem obchodu je lehka prace. ale chapu, ze je spousta zen, co chce byt spatreno, ze ony prave maji BGB.

• Citovat
  • Upravit
3244
29.7.13 12:04
@petra814 píše:
Pokud nekomu prijde hodne 31 + doplnky za BGB, tak vrele doporucuju Gesslein. skoro bych rekla, ze je jeste lepsi. zvlast pokud opravdu chodite do lesa, terenu a jezdite vsude mozne. no a pokud uz vyrazite do nakupniho centra, staci jen vymenit predni kolecka a ovladatelnost v titernem obchodu je lehka prace. ale chapu, ze je spousta zen, co chce byt spatreno, ze ony prave maji BGB.

no co tak koukám, tak Gesslein má ty terénní kola napevno, tak to je právě přesně to, proč já jsem si koupila Buffalo (a například proč jsem nakonec nekoupila Cameleon). S tím nemusím kolečka aretovat ani v bahně, ani na štěrku, zvládá to v pohodě, když bych chtěla, tak zaaretuju, ale nemusím kvůli tomu, že chci jít do terénu, jet i po aslfaltu přes vesnici s pevnýma kolama. Ještě když vezmu, že máme psa a pak bude druhý dítě, tak to si nedokážu představit. Jak se tu holky ptaly - tak Buffalo se fakt dá ovládat jednou rukou a u toho telefonovat, pít, vést psa apod. Co se týče ceny - při nákupu v Rakousku je ta cena mnohem nižší. A co se týče značky - osobně jsem ji vůbec neznala, koukala jsem na Camaleona na doporučení známé, tam se mi nelíbily ty pevný terénní kola, tak jsem pak objevila terénní verzi - Buffalo. Když chce někdo kvalitní a pohodlnej kočár, nemusí být přece hned považovanej za někooho, kdo se chce vytahovat značkou, případně má kočár jako módní doplněk. Každýho věc, jakej kočár si koupí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
29.7.13 13:43

@barca77 - a jak staré mimčo v něm vozíš? Já mám téměř pul roční- od kdy muže do Buffala sporťáku?
A ještě by mě zajímalo, možná se mi to jen zdá z fotek-jestli ten posed není malí, jakoby na malou prdýlku. Oni tam sice píšou, že sporťák je do 4 let, ale to se mi moc nezdá.
Chtěla bych o něm vyzjistit co, nejvíce, než ho pořídím-moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
29.7.13 16:07

@smale -myslíš,že se ti malej v zimě v pohodě vejde i s fusakem do sporťáku.-bude mít dostatek místa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
29.7.13 18:26
@petra814 píše:
Pokud nekomu prijde hodne 31 + doplnky za BGB, tak vrele doporucuju Gesslein. skoro bych rekla, ze je jeste lepsi. zvlast pokud opravdu chodite do lesa, terenu a jezdite vsude mozne. no a pokud uz vyrazite do nakupniho centra, staci jen vymenit predni kolecka a ovladatelnost v titernem obchodu je lehka prace. ale chapu, ze je spousta zen, co chce byt spatreno, ze ony prave maji BGB.

Neřekla bych, že patřím mezi ženy, které potřebují být spatřeny s BGB kočárkem. Dokud jsem nebyla těhotná a nemusela vybírat kočárek, neměla jsem tušení, že BGB je značka kočárku…
Buffalo se mi líbí nejvíc ze všech kočárků na trhu (i nejvíc z BGB kočárků). Jízdní vlastnosti, skládání, pohodlí pro dítě má skvěle vyřešené.

Měnit kola podle toho, kam jedu, by mi nevyhovovalo…asi jsem na to líná… :mrgreen:

31tis. je cena opravdu šílená, hlavně i proto, že se dá sehnat podstatně levněji… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
29.7.13 18:32
@kotýsek píše:
@smale -myslíš,že se ti malej v zimě v pohodě vejde i s fusakem do sporťáku.-bude mít dostatek místa?

Syn je dost veliký (v roce měl už 12kg a 82cm). Proto jsem Buffala pořizovala (před ním jsme měli Donkey). Sedačka (i hluboká korba) je u Buffala opravdu prostorná a pohodlná, takže se určitě vejde i v zimě s fusakem. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3493
29.7.13 19:13
@smale píše:
Neřekla bych, že patřím mezi ženy, které potřebují být spatřeny s BGB kočárkem. Dokud jsem nebyla těhotná a nemusela vybírat kočárek, neměla jsem tušení, že BGB je značka kočárku…
Buffalo se mi líbí nejvíc ze všech kočárků na trhu (i nejvíc z BGB kočárků). Jízdní vlastnosti, skládání, pohodlí pro dítě má skvěle vyřešené.

Měnit kola podle toho, kam jedu, by mi nevyhovovalo…asi jsem na to líná… :mrgreen:

31tis. je cena opravdu šílená, hlavně i proto, že se dá sehnat podstatně levněji… ;)

Smale, a kde se dá sehnat levněji? Chceme třetí mimčo a Buffa jsem si zamilovala na první pohled. Chtěla jsem ojetého Cama nebo Bee, ale ty peníze jsou opravdu šílený to nevím jestli bych našetřila :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
29.7.13 20:35

@smale -já jsem hrozná, tak snad poslední dotaz :-):-):-)
Není to pro dítě nepřirozené spát, jakoby v sedě s nožkama nahoře-že se nemuže pohodlně natáhnout při spaní.??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3244
29.7.13 20:51

@kotýsek my máme dvouměsíčního chlapečka, takže zatím sporťák neřeším, ale je docela dost zvědavej, tak myslím, že do sporťáku půjde docela brzo, no určitě nejpozději v 6 měsících. Malej mi nepřijde, srovnávala jsem to při nákupu s Cameleonem a přišel mi rozměrově stejnej. A v Cameleonu vozila známá dceru ve sporťáku do 4 let, je handicapovaná a zatím ještě nechodí a vešla se do něj tak dlouho, dokud nepotřebovala speciální vozík. Já teda osobně doufám, že budu vozit děti max. do 3 let a pak už budou šlapat pěkně po svých :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3244
29.7.13 21:00

@Markytka01 v Německu nebo Rakousku, podle toho, kam to máš blíž

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petra814
29.7.13 21:16

To smile, barca. Si nerozumime :) muzete menit kola, ale nemusite. Bud date pevnou osu nebo tam date ty kola s aretaci co ma bgb.jsou taky do terenu. Takze menit netreba. Samozrejme je to pak vec vkusu. Ja zatim meela jen tu cest s tema, ktere musi mit prave bgb aby byly in jinak by nevylezly ven. Nejsou to zas tak spatne kocarky ;)

• Citovat
  • Upravit
3493
29.7.13 21:57
@barca77 píše:
@Markytka01 v Německu nebo Rakousku, podle toho, kam to máš blíž

Tam vychází asi o 4tis levněji že? Já jsem narazila na e-shop chytrý hračky, kde mají základní set bez potahů za 23tis. to je taky dobrá cena ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3244
30.7.13 07:58

@Markytka01 je otázka, kolik pak chtějí za ty potahy :) Jinak to dobrá cena je, pokud to pak nepřeženou. Já jsem koupila ve Vídni kočár i s potahama za 1049 euro

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
30.7.13 11:16
@Markytka01 píše:
Smale, a kde se dá sehnat levněji? Chceme třetí mimčo a Buffa jsem si zamilovala na první pohled. Chtěla jsem ojetého Cama nebo Bee, ale ty peníze jsou opravdu šílený to nevím jestli bych našetřila :roll:

Pokud na koupi nespěcháš, od září by měl být Buffalo v prodeji i v ČR u oficiálních prodejců (tzn. Babypark, Chytrý hračky, Anna Viktorie). A cena by se měla i s potahama pohybovat kolem 26 tis. Malvík je předražený a není to oficiální prodejce pro ČR.
No, a jinak v červnu jsem psala prodejcům do Vídně a vycházelo to (kočárek a potahy) na 1039 eur.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí