Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?
Přidejte zkušenost s Bugaboo BuffaloZákladní sada- 23.750 a k tomu 2.750 za potahy.
jen vybereš jakou barvu potahů chceš
@kotýsek super,dekuju:-) tak snad ho stihneme TP mam 19.11
chtela bych ho totiz videt a vyzkouset, ale tak snad neni az tak odlisny od cameleona 3..:-)
@Máma21 píše:
@kotýsek super,dekuju:-) tak snad ho stihneme TP mam 19.11chtela bych ho totiz videt a vyzkouset, ale tak snad neni az tak odlisny od cameleona 3..:-)
Odlišný od Cama 3 je…je totiž mnohem hezčí.
![]()
@Máma21 -to by měl být po jízdní stránce také lepší, díky těm větším kolečkům-než má Camel 3.
mám pravdu Smale?
@kotýsek jojo ja uz ho mam i zaplaceny, takze cekam taky na tu prvni varku v chytrychhrackach!!! ![]()
Tak doufam, ze do konce srpna ho budu mit - rodim zacatkem zari
![]()
Holky myslíte-nepasoval by potah stříšky z Cameleona na stříšku Buffona?? Co, myslíte?
@kotýsek podle mě to pasovat nebude, protože Buffalo má tu stříšku delší, dá se zatáhnout až skoro dolů, aby nefoukalo, nesvítilo sluníčko atd.
@kotýsek Dokonce je i krapek sirsi. Zkusim najit na netu fotky, co holky zkousely davat boudu cama na buffa.. ![]()
Ahoj holky, nejste některá majitelka Buffa z Ostravy či okolí? Ráda bych se na něj před koupí někde mrkla a do Prahy se mi moc trmácet nechce… Tak zkouším, jestli se nenajde někdo ochotný… Díky za případné odpovědi.
Dobře, to by mě zajímalo. Já jsem puvodně chtěla objednat si sporťák trojkolku Baby Jogger, protože je i do terénu a pořád jsem váhala jestli jo-nebo ne. Jestli stojí za něj dát 11.tisíc. No a nakonec skončím u Buffala-tak snad budu sním spokojená ![]()
![]()
![]()