Bugaboo Buffalo - jak jste spokojené?

• Fotoalbum (147)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3244
6.8.13 13:51

@kotýsek my máme black/petrol blue, ale na léto jsme dokoupili tu letní stříšku, ta je světle šedá a vypadá ještě o něco líp :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
6.8.13 14:11

Mě se tetka hodně líbí barva, jak vyšla na Cameleona ta purple-ta vypadá užasně. Ale tet je to stejně, jedno, když ten potah nejde dát na Buffala. To je škoda, když je to z řady Bugaboo, že to není stejné. :-):-):-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
6.8.13 14:16

Dotet jsem jezdila s hlubokou korbou Casualplay a tam to je, že z té řady pasují všechny potahy i z Metropol i Playmoon i a tet tu třetí si nemužu vzpomenout :-):-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
6.8.13 15:00

@kotýsek
Tak tady jsou fotky.. Je videt, ze to nesedi.. :-(
Kocka pise:
Skusila som prehodit striesky, camovu na buffa a opačne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
6.8.13 15:03

@kotýsek Jinak jsem objednala black/royal blue.. :-) necham si jeste nejakou usit a na leto vezmu tu bilou letni.. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
6.8.13 16:16

@floress -aha,tak ta stříška na Camovi, nevypadá zas tak špatně. :-)
to budeš mít Buffa pěkně nastrojeného :-)
a nenarazila jsi někde na diskuzy, jak jsou holky spokojené sBuffem, ty co už ho maji??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
6.8.13 16:26
@kotýsek píše:
Holky myslíte-nepasoval by potah stříšky z Cameleona na stříšku Buffona?? Co, myslíte?

Znám maminku, která ma Buffa i Cama a stříška sedí prej jenom pokud se na Buffala nasadí i s konstrukcí z Cama.
Taky mě to zajímalo, protože na Cama je větší výběr barev… :)
Ale pokud je potřeba i Camovou konstrukci, tak je jednodušší si nechat stříšku ušít (i s tím prodloužením), jak má Buffalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
6.8.13 16:31
@Julika píše:
Ahoj holky, nejste některá majitelka Buffa z Ostravy či okolí? Ráda bych se na něj před koupí někde mrkla a do Prahy se mi moc trmácet nechce… Tak zkouším, jestli se nenajde někdo ochotný… Díky za případné odpovědi.

Mám Buffa a bydlím v Olomouci. Tak se klidně ozvěte, pokud ho budete chtít omrknout. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3244
6.8.13 17:52

@kotýsek tady je to spíš výhoda, že je ta stříška jiná. Je lepší než na Cameleonu, dá se natáhnout tak, že v zimě nemusíš mít vůbec strach, že by ti na miminko foukal vítr, sněžilo atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
6.8.13 22:38

@kotýsek To nejsou moje fotky. To jsem nasla na diskuzi :-)
Ja cekam kluka, tak bude buff modrej.
Zatim kdo ma buffa tak je spokojenej. Ale neznam snad nikoho kdo by nebyl spokojenej s bugaboo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
7.8.13 06:23
@smale píše:
Mám Buffa a bydlím v Olomouci. Tak se klidně ozvěte, pokud ho budete chtít omrknout. :mavam:

Jé, tak to jste moc hodná! Díky! Počkala bych ještě, až poleví to tropicko a pak bych vyrazila. Mimi čekáme hned na začátku prosince. Tady v obchodech totiž k vidění určitě nebude. A jak jste s Buffalem spokojená? Ujede i térén, jak slibují?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
7.8.13 06:27
@smale píše:
Mám Buffa a bydlím v Olomouci. Tak se klidně ozvěte, pokud ho budete chtít omrknout. :mavam:

Teda konečně jsem přišla na způsob, jak odpovědět přímo Vám a ne obecně do diskuze. Uf :mrgreen: Po tom, co jsem tu zprávu napsala asi desetkrát a smazala. Tak snad Vám tolikrát nepřijde i upozornění na zprávu.. :roll: Jsem po ránu nějak technicky nezdatná… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3244
7.8.13 09:04

@Julika já mám buffalo od května, bydlíme za městem, jezdíme věčně v bahně, vysoké trávě, na štěrku, v lese apod. a zatím se nestalo, že bychom měli problém. O víkendu jsme byli v Beskydech a tam jsme se dostali všude, kam jsme chtěli, tak jsem nadšená. Dokonce ani nemusím aretovat kolečka, takže se dá kočárek i v terénu krásně ovládat. V těch Beskydech jsme aretovali jednou - na hradu v Hukvaldech, kde jsme jezdili přes dlažbu z velkých kamenů.
No a jsem nadšená i z toho, kolik uveze věcí - měla jsem na tom pověšenou obrovskou plnou kabelu, spodní košík taky narvanej a na rovince bych to vůbec nepoznala. Do kopce teda musel tlačit manžel, na to jsem ještě po porodu mátoha :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
7.8.13 11:38
@Julika píše:
Jé, tak to jste moc hodná! Díky! Počkala bych ještě, až poleví to tropicko a pak bych vyrazila. Mimi čekáme hned na začátku prosince. Tady v obchodech totiž k vidění určitě nebude. A jak jste s Buffalem spokojená? Ujede i térén, jak slibují?

Spokojená jsem moc. Jakýkoliv terén ujede bez problémů. Chtěla jsem ho hlavně k nám do města, protože Olomouc je pro jízdu s kočárkem šílené město. Ale i když vyrazíme do přírody (k vodě, do lesa), tak se s Buffem jede parádně. :)
A jak píše @barca77, uveze fakt hromadu věcí :mrgreen: Někdy z toho mám „nákladní kočár“… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
8.8.13 14:35
@barca77 píše:
@Julika já mám buffalo od května, bydlíme za městem, jezdíme věčně v bahně, vysoké trávě, na štěrku, v lese apod. a zatím se nestalo, že bychom měli problém. O víkendu jsme byli v Beskydech a tam jsme se dostali všude, kam jsme chtěli, tak jsem nadšená. Dokonce ani nemusím aretovat kolečka, takže se dá kočárek i v terénu krásně ovládat. V těch Beskydech jsme aretovali jednou - na hradu v Hukvaldech, kde jsme jezdili přes dlažbu z velkých kamenů.
No a jsem nadšená i z toho, kolik uveze věcí - měla jsem na tom pověšenou obrovskou plnou kabelu, spodní košík taky narvanej a na rovince bych to vůbec nepoznala. Do kopce teda musel tlačit manžel, na to jsem ještě po porodu mátoha :)
@smale píše:
Spokojená jsem moc. Jakýkoliv terén ujede bez problémů. Chtěla jsem ho hlavně k nám do města, protože Olomouc je pro jízdu s kočárkem šílené město. Ale i když vyrazíme do přírody (k vodě, do lesa), tak se s Buffem jede parádně. :)
A jak píše @barca77, uveze fakt hromadu věcí :mrgreen: Někdy z toho mám „nákladní kočár“… :mrgreen:

Moc Vám oběma děkuji za zkušenost. My bydlíme na vesnici, a když pominu hrbolatou cestu, tak občas jedeme i po lesních pěšinkách. Taky se mi líbí, že uveze i větší dítko a i kupu věcí… Už ať ho máme doma.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí