Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky holky,
jelikož se nám cca za tři měsíce narodí malá, tak neustále doma vybíráme kočárek a dnes jsem narazila na tady tento: BABY MERC QVIPO. viděla jsem ho i na vlastní oči a musím říct, že mne hodně zaujal, nejen barvou, ale i řešením konsturkce a tak dále. Tak se chci zetat, zda ho některá nemáte či jestli s ním máte nějakou zkušenost. Jinak pak se nám ještě líbil kočárek TAKO HEAVEN LINE. Na oba dva jsem si našla jejich parametry, tak neustále srovnávám
ale rozhodnout se je opravdu těžké, když s nimi nemám zkušenost. Tak pořád zvažujeme a zvažujeme, který tady z těch dvou. Budu ráda za všechny odpovědi, díky
Ahoj máme ten baby merc sice ne qvipo ale dost podobný a nemužem si ho vynachválit. Hluboká korba je dost prostorná, náš se tam vejde ješte v 10m. Určite bych volila ten Baby merc.
Já teď viděla naživo Baby-merc deluxe (nevím, jak se jmenuje oficiálně, tohle na něm bylo napsané) a vypadal skvěle. Upřímně mě zaujal tak, že mít další mimi, jdu do něho! ![]()
Tak se chci zeptat a obnovit diskuzi - máte ho někdo? Má nějaké mouchy, třeba je poruchový (někde jsem to četla v diskuzi) nebo ok, za ty peníze doporučujete? ![]()
Ahoj… je to sice dlouho, ale pro který kočárek ses nakonec rozhodla? Já mám pro prcka právě baby merc qvipo a naprostá spokojenost, veliká korba, super sporták, bezpečná autosedačka a to příslušenství k tomu plus ta super kabelka, která jako jediná asi nevypadá jako normální taška na kočár
Za mě dokonalý favorit ve všech směrech
pro případné zajemkyně-můj názor (y) ![]()