Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj všem ![]()
Nečekáte také někdo na tento „pekelný stroj“? ![]()
Do ČR mají dorazit začátkem června, už ho mám i objednaný, nemůžu se dočkat a zatím žádné zprávy…
Případně ty šťastné, které už ho mají ze zahraničí, napište své dojmy ![]()
J.
Máte zkušenost s Baby Jogger Summit XC?
Přidejte zkušenost s Baby Jogger Summi...@jananeta copak gt a elite už ti nestačí
mrkni na diskuzi sem holky už ho tam mají prodiskutovaný odzhora dolů a někdo už dokonce má doma objednaný přes ebay ![]()
@maffi
Ahojky ![]()
GT je pro mě úplně nej kočár na světě, myslím že by mi stačil i jako jediný od začátku(s korbičkou) do konce ![]()
Elite je prodaný, a teď se těším na ten summit - chci ho na léto na brusle a na tůry- jestli teda nějaké bude ![]()
Mám objednaný, zaplacenou zálohu a čekám kdy konečně příjde.. ![]()
Můžu se zeptat kde kočárek objednáváte? Řeším který BJ koupit, ale všude kde napíšu, nemají elite ani summit x3
Kočárek bude v prodeji až od poloviny června. Proto ho asi nikde nemají
Myslím Summit X3. Ostatní druhy nevím. Kupuji v Dara kočárky VM. Normálně v nabídce není, ale objednali mi ho.
@jananeta píše:
Ahoj všem
Nečekáte také někdo na tento „pekelný stroj“?
Do ČR mají dorazit začátkem června, už ho mám i objednaný, nemůžu se dočkat a zatím žádné zprávy…
Případně ty šťastné, které už ho mají ze zahraničí, napište své dojmy
J.
A jako Vám nabídli barvu? V „mém“ obchodě pořádně ještě nevěděli jaké budou dovážet. Takže na 1. místě máme červený, potom šedý a nakonec ten brčálově zelený ![]()
@Wecernice2
Mě napsali, že se sem do ČR budou dovážet pouze černošedé a zelenošedé…
a zálohu jsem zatím neplatila, už mě to znervozňuje ![]()
@jananeta píše:
@Wecernice2
Mě napsali, že se sem do ČR budou dovážet pouze černošedé a zelenošedé…
a zálohu jsem zatím neplatila, už mě to znervozňuje
Achjo
To jsou barvy… jakou jste si vybrala? V tom případě budeme mít šedou. Chtěla bych ten kočárek tedy nějak oživit. Asi nějaký barvený sedák nebo podobné..
Já co jsem se dívala na obchod v Praze tam taky nechtěli zálohu, ale já kočárek chtěla koupit v dosahu bydliště abychom při případných problémech neměli obchod daleko. Objednala jsem si rovnou i pultík před dítě a pláštěnku. Teď se bude i hodit :-/
Ahoj, mohl by mi někdo napsat, jak jde polohovat elite a summit? Stále se rozhoduji který koupit pro mimi od narození. Diky
@valinkka píše:
Ahoj, mohl by mi někdo napsat, jak jde polohovat elite a summit? Stále se rozhoduji který koupit pro mimi od narození. Diky
Summit úplně do lehu. Napiště na youtube summit XC 2013 a vyjede vám spousta ukázkových videií s kočárkem. To stejné i s Elitem..
Hurá!!
kočárek je doma!!!
Zelená barva ujde ![]()
ještě dofouknout kola, počkat až se dítko vzbudí a hurá na zkušební jízdu! ![]()
Jinak ten leh je opravdická placka, větší než u elite… ale i tam je zcela dostačující i pro malé mimi ![]()
Větší lehnež u elite? jako větší placka? Na videa se dívám, ale přijde mi to stejné. Hm… šli byste do elita nebo do summita, pro miminko od narození? A taky jestli jde nasadit vajíčko? Ještě jsme se nedívala jestli to tam mají psané..
Taky ho mám doma. Zelená vypadá pěkně. Ty velký kola jsou úžasný ![]()