Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Prosím, nezkoušeli jste někdo ke kočárku Patron Apollon Alux přimontovat stupátko? Vůbec nemám představu, jestli tam nějaké půjde. Sice teď patzron začal dělat svoje a prý by to mělo jít na všechny jejich kočárky, ale to jejich se mi moc nezdá. Pro dvouleté dítě bych asi chtěla něco většího (např. lascal nebo Babypoint).
Díky za tipy.
Máte zkušenost s Patron Bohemia Apollon Alux?
Přidejte zkušenost s Patron Bohemia Ap...Jé, no vidíš, já budu potřebovat za 4m skate k Fenixu F4R. A vůbec nevím, že Patron má svůj.
Taky to mám pro dvouleťáka. Jdu se podívat na jejich ofiko web.
No, taky se mi moc nelíbí, ale zase ta jistota, že je to přímo k Patronu… ![]()
Ono když jsem se dívala na jiný skejtíky, kde měli výpis typů kočárů, ke kterým jsou, tak tam stejně Patron nikdy nebyl, protože jako jedinej je to českej kočárek.
No právě. Já si totiž vůbec neumím představit, jak se pak ten kočárek třeba brzdí.
Holky, už jste nějaké stupátko vybrali? Taky mám tenhle kočárek a nevím co k němu koupit.
@Clarkia píše:
No já koupím to jediné od Patrona.
já se na něj dívala a přijde mi malé. Ale ještě mám čas
. Dáš pak vědět, jak jste spokojeni?
@seliluc píše:
já se na něj dívala a přijde mi malé. Ale ještě mám čas. Dáš pak vědět, jak jste spokojeni?
Nevím, do kdy se ti to hodí vědět? Já ho budu kupovat až v září. ![]()
@Clarkia píše:
Nevím, do kdy se ti to hodí vědět? Já ho budu kupovat až v září.
tak to já asi taky ![]()
Já bych hctěla už tento týden koupit Lascal Maxim. Mělo by to být univerzální, já ho chci na Inglesinu, se kterou ještě jezdíme. Prý tam pom enších úpravách pasuje. Tak ho manžel (je to naštěstí šikovný strojní technik
) Zkusínapasovat i na Apollona. Tak uvidíme a dám vám vědět. Jenom nechápu, jak se se tůpátkem brzdí.
Já bohužel nemám Apollona, ale Fenixe. Mám dojem, že Apollon má úplně jiný systém brždění, ale na googlu je spousta fotek s Apollonem a tímhle stupátkem, zatímco snad jediná fotka s Fenixem. ![]()
@seliluc píše:
tak to já asi taky
Nám se právě druhý prcek narodí až na konci října. ![]()
@Clarkia Se kterým stupátekm jsi viděla fotky Apollona? S tím lascalem?
@alviola píše:
@Clarkia Se kterým stupátekm jsi viděla fotky Apollona? S tím lascalem?
S originálem od Patronu - bumprider.