Adamex Pajero

138
4.6.13 08:51

Adamex Pajero

Ahojky.

Nemáte některá kočárek Adamex Pajero, nebo někoho v okolí, kdo by ho ohodnotil, popř. aspoň viděl na živo, jsem z menšího mesta, kde se na něj nepodívám a kvůli čípku nesmím cestovat, takže mi zbývá jen net a toho se bojím, když nezjistím, jak houpe, jaký je mat naživo, konstrukce, atd.. Budu moc vděčná za jakoukoliv odpověd´. Je celkem nový, takže recenze na něj žádné. V těch pár co tu je vychází Adamex celkem dobře.
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12
24.6.13 14:54

Ahojky.
Taky po Pajeru pošilhávám a ještě jsem ho neviděla na živo. U nás se dá objednat pouze pře e-schop :( Jsem už dá se říct rozhodlá. Je skoro stejný jako camarelo a na ten jsou recenze v pohodě. Tak to asi risknu a objednám ho.Ale kdyby se našla nějaká maminka, která už ho má třeba doma, budu ráda za každou informaci. ještě mám dva měsíce čas. Hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
creepydoll
22.7.13 16:03

Ahoj, kočárek jsem si dneska prohlížela v obchodě, na 1. pohled se mi líbil, ale je hodně lehký. A to až tak, že se na mě málem převrhl, když jsem nadzvihla přední kolečka. Šlo to velmi lehce. U jiných kočárků, jsem se musela do rukojeti výrazněji opřít, abych kolečka nadzvedla (Tako, Espiro, Patron atd.) Takže teď nevím, jestli je dobře, že je tak lehký jinak vyvážený anebo je to známka nestability kočárku. Jinak se mi zdá prostorná korbička, s hezky polstrovanou matrací. Korbička je navíc pěkně krytá, takže na miminko nebude foukat. Košík pod kočárkem je menší, uzavíratelný na zip a dostává se k němu docela špatně.

• Citovat
  • Upravit
Maku-Maku
3.10.13 10:44

U kočárků jeden nikdy neví. Ono těžké kočárky taky nejsou výhra, když je v tom malé miminko, tak se s nima manipuluje krásně, ale jak pak přejdete na sporťák, tak je manipulace horší. Je pravda, že u té stability jeden nikdy neví. Kamarádka měla těžký kočárek a převrhnul se jí s rok a půl starým mimčem. Naštěstí se mu nic nestalo, jen byl v šoku a ona taky… V dnešní době je hodně těžké, koupit kvalitní kočárek. Vysoká cena neznamená vždy kvalitu. Já taky ještě stále vybírám a mám strach, ať nepřeberu. Ale byla jsem rozhodnutá pro Adamex Pajero, tak teď zase nevím :nevim:

• Citovat
  • Upravit
60
14.10.13 16:07

Ahoj holky, taky pořád pokukuju po Adamex… Můžete mi napsat, jaký je rozdíl mezi Adamex PAJERO a Adamex Jogger??? Fakt totiž nevím. diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Maku-Maku
15.10.13 11:19

Ahoj… Taky se mi moooc líbí, více teda Pajero, ale na živo jsem ho ještě neviděla, už po něm pokukuji skoro měsíc, hledám recenze a nikde nic… Ani jsem na něj nenarazila nikde v obchodě, všude mi říkají, jak mi ho rádi objednají, ale já bych ho chtěla vidět první na živo. Ale jak jsem si je tak prohlížela, tak Joggeer má jen jinou konstrukci a ty barvy jsou jinak uspořádané. Ale jinak jsem si ničeho nevšimla. Ale dívala jsem se na jejich webové stránky a ty kočárky jsou si všechny dost podobné, tak nevím :nevim:

• Citovat
  • Upravit
8
6.12.13 17:33

Ahoj…právě jsem se vrátila z obchodu, kde jsem si kočárek Pajero pořádně okoukla a vyzkoušela. Je opravdu hodně lehoučký, ale myslím, že je to spíše plus…Snadná manipulace, hezky péruje a je moc pěkně řešená korbička. Mě osobně jen vadí, že sou nafukovací kolečka :( Ale jinak je super a zatím ho mám mezi favority. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
14.1.14 11:52

Ahoj…já měla tu možnost a vidět ho na živo a vyzkoušet a hned se nám s manželem zalíbil, velká prostorná korbička a snadná manipulace, takže jsme dlouho neváhali a objednali, jelikož jsme chtěli fialový a oni měly jen zelený :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1193
21.1.14 21:12

Ahoj holky, já viděla naživo v obchodě Adamex jogger. Zalíbil se mi na první pohled. Padl mi do ruky jako ulitý a lehce se s ním manipuluje. Myslím, že jeho nízká hmotnost je spíše výhoda, hlavně pro maminky, které budou často cestovat nebo bydlí v domě bez výtahu :). Má spoustu vychytávek a v ceně moskytiéry a pláštěnky na hlubokou korbu i sporťák. Jedinou nevýhodu jsem viděla v košíku pod kočárkem, ale při srovnání s ostatními kočárky je to standard. Na každém kočárku se najde něco :), takže hůř dostupný košík je podle mě detail. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
7.3.14 18:53

Ahoj holky, tak jsme prohlíželi miliony kočárků a nakonec jsme skončili u Adamexu a to konkrétně Jogger. Uchvátil nás na první pohled i tím, že je vysoký, protože v dnešní době je spousta kočárků velice nízkých a my jsme oba vysocí. Pěkně péruje, je lehký, snadná manipulace, spousta příslušenství je již v ceně a navíc krásně vypadá :P Takže dnes objednáno a teď jen budeme čekat až dorazí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
17.4.14 16:10

Ahoj mamči, co už máte kočárek doma. Můžete prosím napsat jak jste spokojené?? Mně se líbil prvně champion retro, ale začínám zvažovat i modernější podvozek a korbičky jsou prakticky stejné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
30.12.14 11:49

adamex pajero

Ahojte, s kočárkem Adamex Pajero jsme byli všichni maximálně spokojeni, jen nyní ale nastal čas pro další kočárek :) Tak kdyby měl někdo zájem, máme k prodeji Adamex Pajero (konstrukce - černá, hluboká korba a sportovní nástavba, vč. příslušenství - taška, moskytiéra a pláštěnka), kupovaný 08/2013, takže ještě v záruce. Další podmínky prodeje pro vážné zájemce :) Aktuálně: JIŽ PRODANÝ. :)

Příspěvek upraven 16.02.15 v 20:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
22.1.15 10:18

A kde se dají prohlednot popř. koupit v kamenné prodejně? Nějak to nikde na netu nemůžu najít :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
30.3.15 12:57

adamex pajero

Mile maminky, kocarek Adamex Pajero mam od lonskeho listopadu a rada se s vami podelim o nektere postrehy.

(jen jeste pro ty, ktere jsou v blizkosti Ostravy- prodejna s kocarkem, kde si ho muzete prohlednout a pak i obejdnat je na Hlavni tride v Ostrave-Poruba, prodejna WOKO a myslim, ze maji pobocku i v Hrabuvce na poliklinice)

Jako prvni bych rada podotkla, ze pokud: nemate kocarkarnu neno vytah, zacnete predcasne navstevovat posilovnu, berte silne steroidy, nebo si poridte dobrovolneho nosice :dance:. Co se podvozku tyce, OK, je to konstrukce nesouci celkem slusne zavazi, takze na sneseni tohoto hejbla staci rano 10-ti minutova meditace. Pokud budete snaset (napr. jako ja z 2. patra) velkou korbicku, posnidejte rano o jeden krajicek chleba navic. Pokud jste musi vaha a budete sama korbicku zvedat a sama nasazovat na konstrukci s koly, rano si dejte jeste magnesium na nervy. Jo a usetrete za manikuru u tamiku za nehty - pri nasazovani o ne prijdete (minimalne o jeden :twisted: ). Jo, jeste bych rada podotkla - tu korbicku jsem snasela uz i s malym nakladem - dnes jiz 6-ti kilovym. :lol:. diky vesmiru za jaro a ze uz jsem mohla vytahnout sportackovou korbicku. jiz nekolikrat mi vypadlo predni kolecko, takze jsme museli koupit „segrovku“ ci jak se tomu nadava a zajistit. nedavno to vypadlo podruhe a jak jsem si nahlas hezky po ostravsku ulevila, kolo najednou zaclo drzet samo. :mrgreen:. takze servis zvladnete samy :mrgreen:

kazdopadne kocarek je krasny a snad vydrzi i pro druheho prcka :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
13.10.17 13:19

Já měla adamex pajero u první dcerky a teď bude vozit i druhé, co se narodí. Neměla jsem s ním jediný problém.

Zrovna ale hledám stupátko ke kočárku pro starší aby se mohla popovézt. Nevíte, které na něj pasuje? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí