Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo@Julika Tak jsi taky neodolala a objednala!? Jakou barvicku? Vitej mezi Buffacky
![]()
@floress píše:
@Julika Tak jsi taky neodolala a objednala!? Jakou barvicku? Vitej mezi Buffacky![]()
Ještě jsem neobjednala, protože bych ho chtěla vidět živě. Tak uvažuju nad výletem za @smale, abych ho omrkla. Do Prahy se mi totiž v těhotenství moc nechce trmácet… Ale jsem úplně zamilovaná a nad jiným kočárkem vlastně neuvažuju. Líbila by se mi Petrol barva, ale protože nevím, jak ve skutečnosti vypadá (viděla jsem pár reálných fotek na google a každá byla jiná), tak skončím asi u modré… Jakou máš barvu ty? A taky velká spokojenost jako holky píšou výše?
@Julika Ja resila to stejny, nechtelo se mi do vidne ani prahy. Rodim za mesic. Nastesti mi jedna moooc hodna maminka ukazala buffa. Ja chtela cameleona. Ale jelikoz bydlime tsky na vesnici a dost vyletujeme, tak to bylo jasny..
Ja ho mam objednanyho. V te prvni varce co ma dorazit do cr.
Petrol je KRASNEJ!!! Ale manzel chtel royal blue, takze mame objednanou krasnou klasiku ![]()
@floress píše:
@Julika Ja resila to stejny, nechtelo se mi do vidne ani prahy. Rodim za mesic. Nastesti mi jedna moooc hodna maminka ukazala buffa. Ja chtela cameleona. Ale jelikoz bydlime tsky na vesnici a dost vyletujeme, tak to bylo jasny..
Ja ho mam objednanyho. V te prvni varce co ma dorazit do cr.Petrol je KRASNEJ!!! Ale manzel chtel royal blue, takze mame objednanou krasnou klasiku
A kde jsi prosím objednávala? Já teď četla zpětně, že už ho v nějakém obchodu nemají, že si lidi před-objednávají. Já rodím hned na začátku prosince a podle informací do té doby další várka nebude, tak jsem se teď vylekala, jestli ho vůbec budu mít… A to jsem doposud byla v klídku, že mám čas…
@floress píše:
Ja ho mam objednanyho. V te prvni varce co ma dorazit do cr.Petrol je KRASNEJ!!! Ale manzel chtel royal blue, takze mame objednanou krasnou klasiku
A viděla si petrol živě?
Jojo!! Znam ho uz dlouho, premyslela jsem jestli ho nevzit na toho cama! Ale manzelovi se vic libi ta modra a jelikoz je to jedina vec, do ktere mi „keca“ tak mi to bylo fuk ![]()
Jinak jeste tu petrol mela zrovna ta maminka co mi buffa ukazovala.
A tak neprodavaji u vas nekde strisky na bugaboo??
@floress píše:
Jojo!! Znam ho uz dlouho, premyslela jsem jestli ho nevzit na toho cama! Ale manzelovi se vic libi ta modra a jelikoz je to jedina vec, do ktere mi „keca“ tak mi to bylo fuk
Jinak jeste tu petrol mela zrovna ta maminka co mi buffa ukazovala.
A tak neprodavaji u vas nekde strisky na bugaboo??
No, oni na Ostravsku nikde kočárek bugaboo nemají, ale nenapadlo mě se pídit po doplňcích a příslušensví. Myslela jsem, že to platí pro Bugaboo obecně. Kámoška má e-shop a chtěla se stát registrovaným prodejcem. Psala si přímo s Bugaboo a oni ji odmítli s tím, že nechtějí mimo Prahu expandovat. Asi si myslí, že na Ostravsku nechceme jezdit v pěkných kočárech…
Tak nevím, jestli si ho nakonec o víkendu neobjednám, aniž bych ho viděla, tolik mě děsí, že by pak nebyl… ![]()
@Julika píše:
No, oni na Ostravsku nikde kočárek bugaboo nemají, ale nenapadlo mě se pídit po doplňcích a příslušensví. Myslela jsem, že to platí pro Bugaboo obecně. Kámoška má e-shop a chtěla se stát registrovaným prodejcem. Psala si přímo s Bugaboo a oni ji odmítli s tím, že nechtějí mimo Prahu expandovat. Asi si myslí, že na Ostravsku nechceme jezdit v pěkných kočárech…Tak nevím, jestli si ho nakonec o víkendu neobjednám, aniž bych ho viděla, tolik mě děsí, že by pak nebyl…
Však si ho objednejte, pak ho přijedete omrknout ke mě a když by se Vám nelíbil, objednávku můžete stornovat…ale upřímně si nemyslím, že byste si to rozmyslela…
Je to nejhezčí kočárek na světě!
![]()
@smale píše:
Však si ho objednejte, pak ho přijedete omrknout ke mě a když by se Vám nelíbil, objednávku můžete stornovat…ale upřímně si nemyslím, že byste si to rozmyslela…Je to nejhezčí kočárek na světě!
![]()
![]()
Díky, jste moc hodná. Tak asi do toho zítra vlítnu
, páč se fakt bojím, že nebude. Chci ho z chytrých hraček, kde je rozumná cena. U neautorizovaných prodejců mám strach a cena je o několik tisícovek vyšší.
@Julika píše:
Díky, jste moc hodná. Tak asi do toho zítra vlítnu, páč se fakt bojím, že nebude. Chci ho z chytrých hraček, kde je rozumná cena. U neautorizovaných prodejců mám strach a cena je o několik tisícovek vyšší.
Dobrá volba ![]()
@Julika Nooo tak to dej vedet jestli ho v te prvni varce v chytrych hrackach meli… Vanda-pani majitelka mi volala, jak velky je o ne zajem
jinak ja se dlouho rozmyslela jestli ho objednat az v praze v chytrych hrackach, ale po tom, co jsem komunikovala s vandou tak bylo jasno. Urcite zvol autorizovany obchod a ChH davaji v pripade problemu servisni kocik!!! To dnes vidis malo kde!!
taky si myslim, ze pokud ho objednas, tak uz to nezrusis
je to bozi kocar! Ale pozor, pokud chces buffa z prvni varky a jeste bude, Vanda chce 50% zalohu na kocar! Ja ho radej platila hned ten den.. ![]()
Kdy rodis??
@Julika -nejlepší bude, když si tam prvně zavoláte, než budete objednávat. Protože i v Chytrých hračkách měli už jen pár kusů, co byli volné z této várky a jinak by jste musela čekat na tu další. A to se při objednání nedozvíte, jestli ještě zpadáte do této, nebo vás řadí do té na prosinec. To se všechno předobjednává dopředu. V obchodě Anna- Viktorie-tam už mi řekli přímo, že bych byla zařazena na tu várku v prosinci. Že první várka je beznadějně pryč. Některé objednávky, že už měli od března. ![]()
A největší sranda byla, když jsme stím chlapem ztoho Anna- Viktoria domluvili-tak já to hned netípla, protože jsem hned slyšela, jak mu tam nějaká ženská nadává, že to nemá říkat, že s první várky jsou už rozebrané že s takovou budou přicházet o objednávky. Takže oni by mi to slíbili a pak by jen bylo bohužel, už na vás nevyšlo a já mezitím bych měla zaplacenou zálohovou fakturu, takže už by mi nic jiného nezbývalo, než opravdu čekat do prosince. A kdybych dítě porodila v říjnu, tak bohužel asi bych si ho nosila v ruce.:-):-):-)
jsou to pěkní vyčuránci ![]()
![]()
@kotýsek neco obdobnyho se mi stalo v babyparku. Objednala jsem tenkrat jeste cameleona a dodani melo byt za 6-8tydnu. Hned chteli zaplatit zalohu a mazel se pta - a je nejaka moznost, ze do 8tydnu neprijde!? a oni, ze jo. ze mi to teda zjisti a ve finale volali ze dojde asi na konci zari, ale spis at pocitam koncem listopadu… ja rodim zacatkem zari… takze bez komentare! taky by mi nechali zaplatit zalohu a pak by rekli - no nas to mrzi…
a ty mas z chytrych hracek nejak potvrzeno, ze 100% bude z te prvni varky?
@floress -já když jsem mluvila s p. Vandou, tak říkala, že jich má ještě pět plonkovních. zté první várky, tak že si mě píše a bych to měla uplně jisté, tak zaplatit tu zálohovou fakturu do 12.8
tu mám uhrazenou, tak doufám, že je to na sto procent jisté.:-)