Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?
Přidejte zkušenost s Bugaboo BuffaloHolky, nevíte kde by byly k dostání stříšky na Buffíka? Z A&V, kde jsem objednala poslední černý základní set mi barvu Royal Blue nedodají z první várky a další hrozí zase až ten prosinec. Tak si říkám, jestli nebudete některá vědět, zda budou mít stříšky v některém obchodě dostupnější… Jináč mi bude asi na prcka sněžit… ![]()
HOLKY NA MMB V ODĚLENÍ BUGABOO PRODÁVÁ NĚJAKÁ PANÍ UPLNĚ NOVÝ NEPOUŽITÝ POTAH HLUBOKÉ KORBIČKY.-V MODRÉ BARVIČCE NA BUFFALO.
ZA 590 KČ-TO SE HODÍ ![]()
@kotýsek píše:
HOLKY NA MMB V ODĚLENÍ BUGABOO PRODÁVÁ NĚJAKÁ PANÍ UPLNĚ NOVÝ NEPOUŽITÝ POTAH HLUBOKÉ KORBIČKY.-V MODRÉ BARVIČCE NA BUFFALO.
ZA 590 KČ-TO SE HODÍ
Mě by se spíš hodilo, kdyby prodávala samostatně stříšku… ![]()
@smale -už sem ji napsala dotaz-jestli se v Rakousku prodávají v ruzných barvách a nebo limitky. Tak jsem zvědavá, co napíše. Pak bych ji poprosila, jestli by mi to nekoupila a neposlala. ![]()
![]()
@kotýsek píše:
@smale -už sem ji napsala dotaz-jestli se v Rakousku prodávají v ruzných barvách a nebo limitky. Tak jsem zvědavá, co napíše. Pak bych ji poprosila, jestli by mi to nekoupila a neposlala.
Tak pak dej vědět prosím, já bych se ráda přidala, pokud se paní bude chtít. Jináč nevím, kde ty potahy seženu… ![]()
@kotýsek píše:
@smale -už sem ji napsala dotaz-jestli se v Rakousku prodávají v ruzných barvách a nebo limitky. Tak jsem zvědavá, co napíše. Pak bych ji poprosila, jestli by mi to nekoupila a neposlala.
Ani v Rakousku se na Buffala neprodávají limitky. A barvy jsou zatím ty základní. Ten kryt hluboké korbičky spíš paní prodává proto, že ho už nevyužijí (koupili Buffa pro větší mimčo a jezdí rovnou se sportovní sedačkou, jako my).
@smale -už mi napsala, že zatím je v obchodech jen ten základ barev, co tady u nás. To je škoda.:-)
Viděla jsem na MMB, že tam někdo prodává Buffa nového za 30.000-opravdu lidová cena ![]()
![]()
Ahoj holky, dnes budu objednavat buffa. Nejspis z AV. chci se jen zeptat co vse k tomu je nutny dokoupit aby byl vcelku:))
@Máma21 píše:
Ahoj holky, dnes budu objednavat buffa. Nejspis z AV. chci se jen zeptat co vse k tomu je nutny dokoupit aby byl vcelku:))
Hlavně stříšku a potah na hlubokou korbu. Ostatní si můžeš doukoupit dle libosti (fusak, tašku atd.)…
@Julika a ta striska a potah stoji kolik!! tu strisku nemuzu najit asi sem slepa
@Máma21 http://shop. annaviktorie. cz/Kocarky-a-doplnky/Bugaboo/08-Bugaboo-Buffalo-doplnky/Bugaboo-Buffalo-latkovy-potah-ROYAL-BLUE-1113414000002.aspx? rb_hledat=&hledat=buffalo
Posílám odkaz, akorát nevím, jak je to s dostupností, mě nezaručili, že je budou mít v dohledné době…
Tak nevím, budu se ji snažit sehnat jinde…