Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo@kotýsek Díky. Ono to asi tak trochu bude i osobních sympatiích.
Původně jsem ho chtěla z BBP, ale tam mi to teď připadá jak u snědého krámu.
@Stanislava30 píše:
@kotýsek Díky. Ono to asi tak trochu bude i osobních sympatiích.Původně jsem ho chtěla z BBP, ale tam mi to teď připadá jak u snědého krámu.
No tak Babypark mi přijde jak těsně před zavřením, nemají tam skoro nic. A hlavně bych jim nesverila ani korunu zálohu, protože mi přijde, ze bych mohla byt bez peněz i kočáru.
Mám sice čas do prosince, ale nechci to honit na poslední chvíli. A v Chytrých jsem se vešla ještě do jejich predobjednane dodávky.
@kačka25 Díky. Přesně stejný pocit mám z BBP a navíc mám pocit, že nic nevědí. Nevím, jestli vyměnili personál nebo co, ale je to velké zklamání.
Holky, dneska sem volala do AV a mají tedkom na kočárek buffalo 12% slevu
v rámci dnů Mariane až do 14.září ![]()
@kotýsek no o 3 tisíce méně
já tam dnes jedu mám tam objednaný nějaký věci, tak ho zkouknu..už sme se konečně po 7.měsících dověděli že čekáme holčičku, tak ten ruzovy potah mi nesmí chybět
![]()
@Máma21 -já taky kupuji růžovej, vypadá opravdu krásně.
a jinak gratuluji k holčičce ![]()
Tak co holky-ještě žádné nedošel?
Asi blbá otázka při pondělku ![]()
![]()
Možná uterý, už bude lepší ![]()
![]()
Já mám dobrej začátek dnes mi alespoň došel fusak -ten klasik. ![]()
![]()
Vypadá, ale dobře a líbí se mi, že je tam to zaháknutí za tu sportovní sedačku, že to nebude sjíždět. To skoro u žádného jiného fusaku není. A to jsem jich už pár v ruce měla, když už mám třetí mimčo ![]()
@kotýsek dekujuui
no ted sem se vratila a je uchvatnej
uz ho mam objednany. S tou slevou a dojde mi driv nez je obyc. dodaci lhuta pac sem zaplatila 100% jinak by ta sleva nebyla mozna..tak kocarek mame z krku:-D do listopadu sice cas, ale.. Doma ho mit nebudeme, nechame ho u sestry;)) a to s tim fusakem je fajn! Nemusis furt prcka porovnavat
@kotýsek píše:
Tak co holky-ještě žádné nedošel?
Asi blbá otázka při pondělku
Mě už psali z PPL, zítra bude doma…:-)
Tady pusto, prázdno ![]()
tak co, holky-už máte krasavca doma?
Jak se vám líbí?
povídejte, přehánějte ![]()
![]()
@kotýsek Dnes prisel, ale jsem poverciva, takze je u nasich, ale byla jsem tam a aspon jsem rozlepila krabici a kochala se!! Uz ted ho miluju! ![]()