Bugaboo Buffalo - jak jste spokojené?

• Fotoalbum (147)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo
Napsat příspěvek
Velikost písma:
308
28.8.13 21:16

@floress A složili jste ho? My ho máme taky u našich (dneska jsme ho vyzvedli u PPLka); až dojde stříška, tak ho poskládáme a necháme ho u nich až do porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
28.8.13 21:21

@Julika Nene, nasi bydli a babickou a ta ma plno kocicek - nalezenci. Nektety jsou i nemocni atd. Tak muzou behat jen po venku, ale babicka jim stale vymysli nejake pelisky a jak ji znam, tak bych ji nevysvetlila v jejich skoro 90letech, ze muj buff neni pelisek a delala by to potaji.. Takze radeji vydrzim a budu mit klid.. :-) vypadam hrozne ze?? Zvirata mi nevadi, spis naopak, ale nechci tam cizi kocicky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
28.8.13 21:24

@floress -tak to jo, chápu-já jsem taky pověrčivá od jisté doby.
V roce 2010 jsem si dovezla kočárek vystavovaný na veletrhu za výbornou cenu a za dva dny jsem přišla o mimi ve 24.týdnu. Možná náhoda-nebo taky né :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
28.8.13 21:25

Ale jinak se taky už strašně těším, tet ještě řeším, kde mám koupit podložku do sportáku.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
28.8.13 21:32

@kotýsek Zkus kouknout na www.pinkie.cz, mají krásné a kvalitní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
28.8.13 23:45

@kotýsek
Pokud bys chtěla, mám na prodej tuhle od Pinkie. Mám k tomu i deku ve stejném provedení.
Děka úplně nová, podložka používaná týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
29.8.13 08:29

@floress Vůbec nevypadáte hrozně, já zvířata taky miluju, ale kočička v kočárku by na mě byla taky moc… :mrgreen: Zvláště taková, co běhá všude možně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
29.8.13 09:31

@smale -děkuji za nabídku, ale chtěla jsem nějakou do růžova- jsem ujetá na růžovou :mrgreen: a když mám holčičku, tak o to víc si to mužu dovolit )))))
jen se chci zeptat- pasují ty podložky od pinkie pěkně do kočárku? A proč ji chceš, tak brzy prodávat? Jestli se mužu zeptat.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
29.8.13 17:47

@smale -mužu se zeptat, nemužu nikde najít potah na madlo k podložce.? Kde jsi vybírala ty? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
29.8.13 20:41
@kotýsek píše:
@smale -mužu se zeptat, nemužu nikde najít potah na madlo k podložce.? Kde jsi vybírala ty? děkuji

Nevím, jestli se dá koupit potah na madlo, já jsem si ho nechávala šít. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stanislava30
1.9.13 14:04

A jsou tady podzimní novinky od Bugaboo :-)

• Citovat
  • Upravit
3756
1.9.13 15:57

Ta deka se mi libi:-) vsimla sem si taky na FB ze ukazovali novinky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
1.9.13 19:10

Ahoj, můžu se zaptat, zda si ke kočárku Buffalo kupujete slunečník nebo spíš tu stříbrnou sluneční stříšku? Nemůžu se rozhodnout co bude na léto lepší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
1.9.13 19:53

@LauJak - tak ja hned při objednání kočárku vzala i sluneční strisku. Ja slunečníky na kočáru nemám rada, a když jsem ho někdy měla, tak jsem ho stejně hned zase vyhodila. Ja jsem na tu strisku zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
1.9.13 19:57
@kačka25 píše:
@LauJak - tak ja hned při objednání kočárku vzala i sluneční strisku. Ja slunečníky na kočáru nemám rada, a když jsem ho někdy měla, tak jsem ho stejně hned zase vyhodila. Ja jsem na tu strisku zvědavá.

Děkuji za reakci. Mně se právě ty slunečníky na kočárcích taky moc nelíbí, raději bych tu stříšku.. Už jsem ji teď taky objednala, tak jsem zvědavá. Rozhodně vypadá elegantněji než slunečník. I když ten od Bugaboo je krásný - jako vše od Bugaboo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí