Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo@floress A složili jste ho? My ho máme taky u našich (dneska jsme ho vyzvedli u PPLka); až dojde stříška, tak ho poskládáme a necháme ho u nich až do porodu.
@Julika Nene, nasi bydli a babickou a ta ma plno kocicek - nalezenci. Nektety jsou i nemocni atd. Tak muzou behat jen po venku, ale babicka jim stale vymysli nejake pelisky a jak ji znam, tak bych ji nevysvetlila v jejich skoro 90letech, ze muj buff neni pelisek a delala by to potaji.. Takze radeji vydrzim a budu mit klid..
vypadam hrozne ze?? Zvirata mi nevadi, spis naopak, ale nechci tam cizi kocicky..
@floress -tak to jo, chápu-já jsem taky pověrčivá od jisté doby.
V roce 2010 jsem si dovezla kočárek vystavovaný na veletrhu za výbornou cenu a za dva dny jsem přišla o mimi ve 24.týdnu. Možná náhoda-nebo taky né ![]()
Ale jinak se taky už strašně těším, tet ještě řeším, kde mám koupit podložku do sportáku.:-)
@kotýsek Zkus kouknout na www.pinkie.cz, mají krásné a kvalitní…
@kotýsek
Pokud bys chtěla, mám na prodej tuhle od Pinkie. Mám k tomu i deku ve stejném provedení.
Děka úplně nová, podložka používaná týden.
@floress Vůbec nevypadáte hrozně, já zvířata taky miluju, ale kočička v kočárku by na mě byla taky moc…
Zvláště taková, co běhá všude možně…
@smale -děkuji za nabídku, ale chtěla jsem nějakou do růžova- jsem ujetá na růžovou
a když mám holčičku, tak o to víc si to mužu dovolit )))))
jen se chci zeptat- pasují ty podložky od pinkie pěkně do kočárku? A proč ji chceš, tak brzy prodávat? Jestli se mužu zeptat.:-)
@smale -mužu se zeptat, nemužu nikde najít potah na madlo k podložce.? Kde jsi vybírala ty? děkuji
@kotýsek píše:
@smale -mužu se zeptat, nemužu nikde najít potah na madlo k podložce.? Kde jsi vybírala ty? děkuji
Nevím, jestli se dá koupit potah na madlo, já jsem si ho nechávala šít. ![]()
Ta deka se mi libi:-) vsimla sem si taky na FB ze ukazovali novinky ![]()
Ahoj, můžu se zaptat, zda si ke kočárku Buffalo kupujete slunečník nebo spíš tu stříbrnou sluneční stříšku? Nemůžu se rozhodnout co bude na léto lepší..
@LauJak - tak ja hned při objednání kočárku vzala i sluneční strisku. Ja slunečníky na kočáru nemám rada, a když jsem ho někdy měla, tak jsem ho stejně hned zase vyhodila. Ja jsem na tu strisku zvědavá.
@kačka25 píše:
@LauJak - tak ja hned při objednání kočárku vzala i sluneční strisku. Ja slunečníky na kočáru nemám rada, a když jsem ho někdy měla, tak jsem ho stejně hned zase vyhodila. Ja jsem na tu strisku zvědavá.
Děkuji za reakci. Mně se právě ty slunečníky na kočárcích taky moc nelíbí, raději bych tu stříšku.. Už jsem ji teď taky objednala, tak jsem zvědavá. Rozhodně vypadá elegantněji než slunečník. I když ten od Bugaboo je krásný - jako vše od Bugaboo ![]()