Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo@LauJak píše:
Ahoj, můžu se zaptat, zda si ke kočárku Buffalo kupujete slunečník nebo spíš tu stříbrnou sluneční stříšku? Nemůžu se rozhodnout co bude na léto lepší..
Osobně nejsem příznivcem slunečníků (ale to je věc názoru).
S letní stříškou jezdím celé léto a moc mi vyhovuje. Používáme už sportovní sedačku, těmi bočními sítěmi na stříšce malej kouká ven a je spokojený, protože má přehled, co se děje kolem. Super je i to přední okýnko na zipy, když mám stříšku překlopenou přes syna, tak okýnko rozepnu, abych na něj viděla a on na mě. Že jsem s ní spokojená dokazuje i to, že jsem ji pořídila i na druhý kočár, na Bee. ![]()
Dneska jsem sestavila Buffa a fakt je krásnej.
Docela mě překvapil, jak je od Cama takovej o dost robustnější. Ale mi vyhovuje
Už se těším, jak vyrazíme ven.
smale- když chceš prodat podložku, co zamýšlíš?? Koupit jinou a nebo chceš jezdit bez podložky?? ![]()
@kotýsek píše:
Dneska jsem sestavila Buffa a fakt je krásnej.![]()
Docela mě překvapil, jak je od Cama takovej o dost robustnější. Ale mi vyhovuje
Už se těším, jak vyrazíme ven.
smale- když chceš prodat podložku, co zamýšlíš?? Koupit jinou a nebo chceš jezdit bez podložky??
Budu si nechávat šít. ![]()
Ahojik holky poradite co vse musim dokoupit k buffalu a co je v zakladu??
Já se v tom plácám. Jo a jak je to s autosedačkou na buffalo?? Díky
Ahojky, tak nakonec jsem koupila origoš fusak! Po precteni recenzi(zkusenosti) ze od emitexu fusak ve sportaku klouze dolu! @mamulinka musis dokoupit strisku a potahy. V te cene je jen zakladna. Ja dokupovala fusak, drzak na piti, vlozku do sportaku. A adaptery. S autosedackou to je tak, ze si musis dokoupit adaptery na sedacku kterou mas:-)
@mamulinka -ahojky v základu je vše kromě potahu na stříšku a potahu na hluboké lužko. To se dokupuje zvlášt. Mužeš si vybrat podle barvy, která se ti líbí. Já mám ružovou a ta je moc pěkná pro holčičku.
Jak je to s autosedačkou nevím, my jezdíme, až tetka ve sportáku.
@kotýsek ta ruzova je faakt super
mam off white a od jeziska budou i žůžový!! ![]()
A tady s podložkou
ten foták na mobilu to moc nepobral, ale je to stejná ružová, jako boudička.
@Máma21 -mužeš pak měnit podle nálady ![]()
![]()
ale stou ružovou budeš fakt spokojená.
Já bydlím na menším městě a to máš vidět, když jedu, jak si ženské můžou ukroutit krk.
A já si toho pochopitelně nevšímám )))
)
@kotýsek jen at si krouti krky!! Maji duvod, kdo by
se za panem kocarkem neotocil
odkud mas vlozku? Vypada pekne:-) hele na co je to na ty rukojeti jak to visi dolu?:D
@Máma21 -vložku mám od Pinkie, ale chtělo by to dát ke švadleně, aby tam udělala ještě dva prustřihy na ty pásy co jdou z boku. Jinak je super. Jedna strana je bavlna čistě ružová a tady ta strana s opičkama je taková, jak froté ručník jemnoučkej.
A ten popruh na madle je u každého kočárku. To je myšleno k tomu, když by jsi šla třeba z kopce, tak si ten popruh dáš na zápěstí, aby ti třeba kočár nevyklouzl z ruky.
Už jsem i přemýšlela, že ho odstřihnu, že je mi tam nanic, ale zase bych ten kočár znehodnotila pro další případnej prodej-až malá vyroste.
@kotýsek jasny, myslela sem si to ale nebyla si jista ze je tam fakt na to! ja si vsimla ve meste ze maminmy ho davaj na bok..tak nevim
ale radsi to nestrihej!! noo a jeste! v AV mi pani udelala radost, kdyz mi vysvetlila polohovani a presvedcila me o tom, ze takova poloha miminku nevadi a je naopak zdrava!! to jak se nataci cela sportovni verze, vis., ze se nedaji sklopit jen zada, jak se to delalo driv u starsich kocaru. tak jsem rada, dokonce i v laznich kdyz ten kocar videli, rikali ze je to spravne
takze az mi to nekdo bude rozmlouvat a nadavat ze si tak bude mala kazit zada kopnu ho do ritky ![]()