Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo@kotýsek Naši Sofi je 13 měsíců, měří cca 76cm a váží 10,2kg
jelikož porovnávám s camem, na jízdu je to super, ale do obchodáku co se týče lehkosti na jízdu byl cam o dost lepší, řekla bych že toto je prostě kočárek a cam takový lepší golfky
manža dokonce uvažoval že by jsme si ho nechali, ale ne-e
penízky sou potřeba ![]()
Já doufám, že po prvním roce děti rostou už mnoooohem pomaleji, protože jinak budeme příští rok jezdit s dvoukolákem…
Na fotce náš 15měsíční „drobeček“ v Buffalu…
Ještě doplním, že malej má 12,5 kg a 86 cm…
Příspěvek upraven 17.09.13 v 12:41
@smale -jak jste dopadli s boudičkou-sedí dobře?
a jinak holky máte obě krásný dětátka. ![]()
smale- no, je pravda, že nožičky místo ještě mají, ale nad hlavou toho místa už moc není. Asi malej bude pěknej dlouhán. ![]()
![]()
@kotýsek No, asi bude dlouhán po tatínkovi…
Boudička je zatím ve výrobě, až bude tak vložím fotky…
Holkyyyyy, me tak naahodou v tom destivem pocasi napadlo ze jsem zapomela na plastenku!! Mate? A popr. jakou?:-)
@Máma21 píše:
Holkyyyyy, me tak naahodou v tom destivem pocasi napadlo ze jsem zapomela na plastenku!! Mate? A popr. jakou?:-)
Ahoj, jestli si dobře pamatuju, tak sis objednala Buffalo a tam je pláštěnka v ceně.
@Máma21 píše:
Pláštěnka se dodává společně s kočárkem. ![]()
Zdravím Vás maminky
Chtěla bych se Vás zeptat jaký jsou rozměry hluboké korby??? Možná jste to tady už psali, ale nechce se mi to hledat
Děkuji