Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?
Přidejte zkušenost s Bugaboo BuffaloNetrpělivě vyhlížím poštu, ráno volali, že do 5 ho dovezou, tak čekám a čekám…ale určitě spokojená budu, BGB nezklamou…
@Ivett z MK
hlavne si ho dobre slozte!!
me ho skladala pani v AV a doma bych to asik tak rychle a dobre neslozila! hodne zalezi na tom vypnuti v tom hlubokem luzku a zalezi i na pridelavani na konstrukci temi suchymi zipy. melo by se to delat do krize. rikala ze potkava maminky kterym na chodniku opravuje spatne pripevnena luzka nebo sportovni sedacky
![]()
Ja znam to skladani z Cama takze jsem to bez navodu zvladla a je super, poradne si ho musim osahat, ale deckami dneska nedavaji prostor
Prekvapilo me ze je docela tezky a fakt takovy robustni oproti Cana ake jsem nadsena a tesim se na prvni prochazku…
Tak těší by měl být oproti Camovi o necelé 2kg, tak to není tak moc. Ale je pravda, když jsi byla zvyklá na Cama, tak je to zase něco jiného.:-):-):-)
Dobrý večer, moc bych chtěla poprosit o radu, a to zda některá z Vás nemá zkušenost s vypnutím stříšky na bugaboo buffalo. Kočárek už mám měsíc složený, stříšku zataženou, ale stále je hodně pokrčená, myslím tím, že jdou vidět veškeré přehnutí od toho, jak byla v krabici. Předem děkuji za každou radu.
Tak včera první procházka a je perfektní, že je těžší mi nevadí, jezdí se s ním super, i v terénu, ty kola jsou parádní a je prostě nádherný…
anah15 netuším, já ji moc pokrčenou neměla, možná bych ji zkusila vyprat a vypnout ještě vlhkou a ona ti pak zůstane napnutá…
Anah15 já jsem teď normálně žehlila i stříšku i ten přehoz přes korbu
Nejaky figl jak sikovne poskladat plastenku, aby z ni nebyl obr balik??
![]()
@floress píše:
Nejaky figl jak sikovne poskladat plastenku, aby z ni nebyl obr balik??![]()
Já jsem si nechala na pláštěnku ušít kapsu, aby mi nepřekážela v koši pod kočárem, ale byla po ruce.. ![]()
@smale Txyy jo, to je supeer!! Prozradis mi, kde se to da nechat usit?? A za kolik? ![]()
@floress
Jasné, žádné tajemství to není
Šije to maminka na MMB a cena myslím byla 200,– Kč. Tady posílám ID:
Lucie K. (nadinne) ID 75671
@smale - prosím té a při skládání podvozku to tam nějak překáží nebo vůbec?
@smale Supeeer. Moc dekuji!! Hned jdu mrknout. Jeste se zeptam, da se tam dat v pohode? Kvuli tomu dratku..?
@floress @kačka25 Pláštěnka se tam vejde dobře, toho drátu se nebojte, poddá se. Nekopu do ní, vůbec tam nepřekáží. Velikostně je to stejné, jako paní šije na Bee, jen jsem si nechala ty suché zipy našít na dno kapsy, a nahoře to připínám kancelářskými svorkami k hornímu okraje koše. Paní, co mi to šila si asi bude pamatovat, jak jsem to chtěla, řešila jsem to s ní po mailech ![]()
Složit kočár jde bez problému, kapsa tomu nebrání, jen se mi to vždy vycvakne z těch svorek, takže pokud by někoho napadl lepší způsob, jak to ke koši uchytit, nechám si ráda poradit. ![]()