Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo@mamakami31 mám porovnání, resp. Joolz nemám osobně, ale mám s ním srovnání, má ho sousedka, tak jsem ho měla možnost vidět vedle moje Buffa…Buff je co se konstrukce týče na pohled robustnější, ale velikostně bude nastejno, sedačka mi přijde od pohledu užší, já teda jezdím ještě s korbou, ale na pohled mi Joolz přijde užší, je tak pro dítě do roka a půl, to se o něm všeobecně ví…V Buffu podle mě vydrží dítko déle a co na Joolzu vadí i té sousedce je absolutně nekrytá bouda, jakože strašně odkrytá…Váhat mezi těmito dvěma, jdu určitě do Buffa…
Dneska jsem viděla v lese maminku s kočárkem, co měla přes korbu přehozenou plínku, aby dovnitř nefoukalo, to byl pro mě jeden z argumentů, proč koupit Buffalo, ta prodloužená stříška je fakt k nezaplacení, miminko je tam schovaný před větrem, deštěm, sluníčkem… je to paráda
@Ivett z MKpíše:
@mamakami31 mám porovnání, resp. Joolz nemám osobně, ale mám s ním srovnání, má ho sousedka, tak jsem ho měla možnost vidět vedle moje Buffa…Buff je co se konstrukce týče na pohled robustnější, ale velikostně bude nastejno, sedačka mi přijde od pohledu užší, já teda jezdím ještě s korbou, ale na pohled mi Joolz přijde užší, je tak pro dítě do roka a půl, to se o něm všeobecně ví…V Buffu podle mě vydrží dítko déle a co na Joolzu vadí i té sousedce je absolutně nekrytá bouda, jakože strašně odkrytá…Váhat mezi těmito dvěma, jdu určitě do Buffa…
Mooc dekuji
Dalsi + pro meho favorita ![]()
Je pravda, že ta prodloužená stříška, když je miminko malinké je k nezaplacení. Ale, když já už mám slečnu 8.měsíců a už je ve sportáku, tak, když zrovna fouká nejraději bych ji stáhla tu stříšku, ale už je to o tom, že hned malá začne ječet, že nic nevidí ani na mě. Takže, já tetka už pro moji malou tu stříšku nevyužiji-stačila by mi ta normální, jako je u Cama bez té látky navíc v boudě na rozepnutí. ![]()
@kotýsek
Můj malej má skoro 17 měsíců a ta prodlužovací střecha nám právě moc vyhovuje na spinkání. Když usne, zahrnu ji a je tam schovaný před větrem a současně tam má i méně světla, což je na spaní ideální. ![]()
Je pravda, ze u joolz byla hodne kratka:-( Tuto bych take uvitala, hlavne u toho spinkani
A mohla bych vas holky poprosit, kolik cm ma ta zadova operka a hloubka sedaku? Nikde jsem to nenasla:-( Diky moc ![]()
@smale -u nás je problém ten, že malá v kočárku, už nechce spát-má zvyknuté, že přes poledne spí doma v postýlce ty 2-3 hodky. A pak odpoledne na vycházce mi už v kočárku neusne. Kdyby spávala v kočárku, to bych jí tu stříšku taky zatáhla-to by otom nevěděla, tak by neprotestovala.:-)
To smale: moc bych se chtela mrknout na buffa nez ho objednam, jen nevim kde ho na Olomoucku je k videni. Pokud by platila Vase nabidka pani co psala v diskusi a mohla bych za Vama dojet se zeptat a podivat na buffa, byla bych moc rada. Prosim o info a pripadne kontakt na email: ***@seznam.cz
Dekuji Daniela
@smale
mužu být tak smělá a zeptat se, jaktože posíláte do světa- beečko +??
máte v mérku něco jiného? ![]()
![]()
@kotýsek píše:
@smale
mužu být tak smělá a zeptat se, jaktože posíláte do světa- beečko +??
máte v mérku něco jiného?
Už jsem pořídila náhradu za Beečko
Takže Bee teď s těžkým srdcem posílám do světa…
Nejraději bych si ho nechala, ale tři kočáry mi doma neprojdou a ani je nemám kde parkovat.
Vzhledem k tomu, že syn je dost veliký, tak jsem pořídila BJ City Versa… ![]()
Ahojte holky, prosim vas, pasuji na buffa potahy z camu? Chteli bychom jen uz sportacek a ten strisku nema, ze? Takze bych koupila od nekoho jen strisku treba od Camu? Diky moc:-) ![]()
Nepasuji- a buff je vzdy cela sada, korba plus sportak, striska je jedna, ktera se pouziva jak na korbu, tak na sportak
@smale
tak to jo…ja zase pred buffem chtela kupovat bj elite -je to trojkolka, ale uzasne velky a prostorny. Vnem sousedka vozila na dovolene petilete dite a porad bylo dósti mista i na vysce operky. Mozna se po dobu kocarkovani,,taky na neho dostane ))))))))). ![]()
@kotýsek No, upřímně, myslela jsem si, že se mi nemůže líbit a vyhovovat jiný kočár, než BGB…
…ale ta Versa mě nadchla. Je neuvěřitelně skladná, jednoduše se skládá (jednou rukou). Zádová opěrka je dlouhá, sedačka prostorná a výš posazená než u Beečka a úžasné je polohování nožiček. Celkově však ten kočárek není o moc větší, než Beečko. Objednala jsem z UK tu verzi s menšími a lehčími koly (u nás se prodává pouze s terénními GT koly, my ale máme do terénu Buffa, že) a bylo rozhodnuto, že mám lepší náhradu za Bee. ![]()
A bonus je, že se dá na Versu nasadit střecha Buffalo nebo Donkey (systém uchycení je úplně stejný) a vypadá to suprově - za mě lépe než s origo BJ střechou.
![]()
Ahojte! Tie co používate dlhší čas buffa netvaruju sa vam kolesa do „A“?