Bugaboo Buffalo - jak jste spokojené?

• Fotoalbum (147)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2069
10.11.13 13:12

Já tedy mužu srovnávat- mám v pořadí třetí dítko a asi v rukách sedmý kočárek díky tomu, že jsem blíženec a mám ráda neustálé zmněny. A mužu říct, že lepší kočárek po praktické stránce a ovladatelnosti jsem neměla, než je Buff. Je fakt, že zpočátku jsem si malilinkato musela zvykat na rukojet na uplně jiný tvar než klasika kulatá. Protože jsem měla vždycky u kučárků kulatou. Ale jinak nemužu nic vytknout, ani kdybych chtěla. A kočárek za 4000,tak ten bude za dva měsíce rozhrkaný v kloubech, jako hrkotka a pokud ho budeš skládat na převoz do auta, tak ještě mnohem dřív. Ani jsem ho neviděla a troufám si to tvrdit. Já vždycky říkám za málo peněz-málo muziky. A ještě mě toto pořekadlo nikdy nezklamalo. :-):-)
Tak jinak- hodně štěstí při užívání kočárku- at dlouho vydrží-!!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
10.11.13 13:57

@mamakami31 -šak uvidíš, když si koupiš, ten levnější, jak budeš dlouho spokojená. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
10.11.13 14:44

Já jsem měla BGB cameleon 2,po roce užívání jsem jej prodala a vyměnila za buffa… potom jsem měla ještě x-lander XT takže srovnání mám…
Cam je co se týče ovladatelnosti naprostá špice… ale do obchodních center nebo na rovinu bez děr, bez sjíždění z chodníku atd… nikdy jsem nevezla pohodlnější kočárek… buff je robustnější a má velká kola - je logický že oproti camu nebude tak pohodlenj a lehkej, ale je to něco za něco… ze všech terenních kočárků který jsem vozila (peg perego GT, bebe comfort, quinny a x-lander) je buff absolutně nejlepší… přesně jak píše kotysek, co se týče praktické stárnky tak si myslim že nemá konkurenta…x lander byl doma na spaní na terasu, po půl roce šel z domu protože manžel s tim odmítal vyjet kamkoli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.13 15:30

Holky ja vam to neberu, urcite bude BGB materialove lepsi jak ten levnej, ale kdyz jsem vzala na projizdku ten levnej, bylo to proste pohodlnejsi nez Buff, i na drzeni rukojeti, ta me teda opravdu pohodlna nebyla jen pri te chvilce..a rolovani strisky taky, zapasila s ni i prodavacka, ale to bude spis o zvyku urcite :lol: No kamaradka ma Camika a ma ho docela rozhrkanej, a to ho ma 1,5 roku a zadny horsky tereny s nim nesjizdi..ja mam sama taky kocar za hrisny penize, nejsem zastancem levnych kocarku, jen jsem chtela rict, ze jsou nektery ty levnejsi kocarky lip provedeny na pohodli… :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.11.13 15:34
Tak sis zvykla na tu rukojet? Me teda fakt nesedela, ze ji ma cam lip udelanou nez ta u buffa? neni az tak rovna nebo ma lepsi penu? ale ta se mi drzi lip teda :nevim: ani mymu chlapovi se to nezdalo, ale treba si fakt na to pak ruka zvykne..tak at se vam hezky jezdi :mavam:
@kotýsek píše:
Já tedy mužu srovnávat- mám v pořadí třetí dítko a asi v rukách sedmý kočárek díky tomu, že jsem blíženec a mám ráda neustálé zmněny. A mužu říct, že lepší kočárek po praktické stránce a ovladatelnosti jsem neměla, než je Buff. Je fakt, že zpočátku jsem si malilinkato musela zvykat na rukojet na uplně jiný tvar než klasika kulatá. Protože jsem měla vždycky u kučárků kulatou. Ale jinak nemužu nic vytknout, ani kdybych chtěla. A kočárek za 4000,tak ten bude za dva měsíce rozhrkaný v kloubech, jako hrkotka a pokud ho budeš skládat na převoz do auta, tak ještě mnohem dřív. Ani jsem ho neviděla a troufám si to tvrdit. Já vždycky říkám za málo peněz-málo muziky. A ještě mě toto pořekadlo nikdy nezklamalo. :-):-)
Tak jinak- hodně štěstí při užívání kočárku- at dlouho vydrží-!!! :-)
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.11.13 15:36

Jinak ten levnej my nebereme, jsou i jiny kocarky ;) :mavam:

• Citovat
  • Upravit
10.11.13 22:54

Já měla kočárů dost už u první dcery, teď co mám druhou, jsem vyzkoušela zatím jen dva a víc jich asi nebude, páč už mě žáden nějak nezaujal :-D
mám zkušenost s Bugaboo Cam, Peg Perego GT3, Navington Cadet, Stokke Xplory, Baby Jogger City Elite a City Mini GT, Brio Go a teď s BGB Buffalo, krom toho ještě BGB Bee/Bee+, TFK Buggster, Mutsy Spider a Peg Perego Skate, ale ty poslední jsem měla jako alternativu za golfky a vždycky do dvojky s „velkým“ kočárem…Mám tedy dost možností srovnání, spousta kámošek měla nebo má ty polské kočáry, ať už přímo tako, dorjan nebo xlander apod.
každému vyhovuje něco jiného, to je fakt, ale srovnávat BGB s něčím za 4 tis. je úlet, asi jako by někdo srovnával favorita s mercedesem…a není to jen o těch penězích, ne všechno drahé je kvalitní, co si budeme povídat…
u BGB tomu tak ale je, ten kočár je prostě jiná liga, neje designově, ale hlavně materiálově, málokterý kočár vydrží třeba na dvě dítka v takovém stavu, v jakém bude BGB…
Já uznávám, že Buff je robustní, těžký, taky jsem s tím ze začátku trochu bojovala, ale nikdy nemám jen jeden kočár a na městský terén nebo rychlovku vobchode, doktory apod. mám Bee+, takže mě emůže rozházet, když se mi nechce tahat Buffa…Každý kočár je na jiný terén…
Nevím jak vy, ale já jsem dost háklivka na vrzání kočáru, poslké vržou prakticky hned, spousta těch dražších a lepších kočárů taky, já nezažila, že by kočár od BGB vrzal, naproti tomu spoustu dalších „lepších“kočárů jsem slyšela ve městě vrzat na metry daleko, což o něčem svědčí…

ale každý ať si koupí co chce, mě přijde, že Anonym tu chtěla jen vyvolat vášnivou diskusu, ve které samozřejmě spokojené majitelky BGB budou tyhle kočáry chválit až do aleluja a budou se čertit, když je někdo bude srovnávat s no name hrkotkou za pár korun :-D nebrala bych to srovnání ani moc vážně, protože kdo BGB zná nebo ho někdy aspoň dýl jak pár desítek minut na prodejně v neporovnatelných podmínkách oproti užívání v praxi, vozil a měl, tak by takovou věc ani nenapsal :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.13 23:14

Ivett..nejde o vyvolání vášnivé diskuze :D, BGB je materiálově opravdu super, to vím, a o peníze nejde, ikdybych srovnávala s kočárkem jen o tisícovku levnější, to je jedno, tady šlo jen o to, že byl prostě ten levnější pohodlnější na držení, a manipulaci, i se stříškou např…toť vše…já jen, že jsem s ena něj těšila a reaita byla jiná, toť vše..každý ať si koupí co se mu líbí ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.11.13 23:15

No a taky mám s čím srovnávat..už mi prošlo rukama hodně kočárků :mavam:

• Citovat
  • Upravit
3244
11.11.13 10:03
@Anonymní píše:
Ivett..nejde o vyvolání vášnivé diskuze :D, BGB je materiálově opravdu super, to vím, a o peníze nejde, ikdybych srovnávala s kočárkem jen o tisícovku levnější, to je jedno, tady šlo jen o to, že byl prostě ten levnější pohodlnější na držení, a manipulaci, i se stříškou např…toť vše…já jen, že jsem s ena něj těšila a reaita byla jiná, toť vše..každý ať si koupí co se mu líbí ;)

tu stříšku nechápu, mně to naopak hrozně vyhovuje, dá se shrnout jen jedna strana, odkud svítí sluníčko a z druhé má miminko výhled, mně to přijde super. Co se týče rukojeti - mně to taky kamarádky říkaly, jestli mi to nevadí, že jsou zvyklý na kulatou, takže někomu to asi vadit může. Já osobně jsem spokojená, je to můj první kočárek, ani jsem předtím nikomu s kočárkem nejezdila, tak jsem si ani nevšimla, že by měla být jiná a drží se mi dobře. Co se týče manipulace v obchodě - to je jasný, pokud bych měla kočárek do města, taky bych Buffalo nekupovala, vytočit se někdy mezi regálama s botama není úplně jednoduchý, to se ty menší, svižnější kočárky vytočí i líp, přece jen ty kola jsou hodně velký a třeba se někde zachytnou, ale já to potřebuju do bahna, vysoké trávy, sněhu, na kamenitý cesty… tam jsem rozhodně častěji než v nákupních centrech, takže si klidně troufneme víkend na horách v Beskydech a nemusíme se omezovat jen proto, že máme dítě v kočárku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
11.11.13 11:08
@Ivett z MK :-D píše:
Já měla kočárů dost už u první dcery, teď co mám druhou, jsem vyzkoušela zatím jen dva a víc jich asi nebude, páč už mě žáden nějak nezaujal :-D
mám zkušenost s Bugaboo Cam, Peg Perego GT3, Navington Cadet, Stokke Xplory, Baby Jogger City Elite a City Mini GT, Brio Go a teď s BGB Buffalo, krom toho ještě BGB Bee/Bee+, TFK Buggster, Mutsy Spider a Peg Perego Skate, ale ty poslední jsem měla jako alternativu za golfky a vždycky do dvojky s „velkým“ kočárem…Mám tedy dost možností srovnání, spousta kámošek měla nebo má ty polské kočáry, ať už přímo tako, dorjan nebo xlander apod.
každému vyhovuje něco jiného, to je fakt, ale srovnávat BGB s něčím za 4 tis. je úlet, asi jako by někdo srovnával favorita s mercedesem…a není to jen o těch penězích, ne všechno drahé je kvalitní, co si budeme povídat…
u BGB tomu tak ale je, ten kočár je prostě jiná liga, neje designově, ale hlavně materiálově, málokterý kočár vydrží třeba na dvě dítka v takovém stavu, v jakém bude BGB…
Já uznávám, že Buff je robustní, těžký, taky jsem s tím ze začátku trochu bojovala, ale nikdy nemám jen jeden kočár a na městský terén nebo rychlovku vobchode, doktory apod. mám Bee+, takže mě emůže rozházet, když se mi nechce tahat Buffa…Každý kočár je na jiný terén…
Nevím jak vy, ale já jsem dost háklivka na vrzání kočáru, poslké vržou prakticky hned, spousta těch dražších a lepších kočárů taky, já nezažila, že by kočár od BGB vrzal, naproti tomu spoustu dalších „lepších“kočárů jsem slyšela ve městě vrzat na metry daleko, což o něčem svědčí…ale každý ať si koupí co chce, mě přijde, že Anonym tu chtěla jen vyvolat vášnivou diskusu, ve které samozřejmě spokojené majitelky BGB budou tyhle kočáry chválit až do aleluja a budou se čertit, když je někdo bude srovnávat s no name hrkotkou za pár korun :-D nebrala bych to srovnání ani moc vážně, protože kdo BGB zná nebo ho někdy aspoň dýl jak pár desítek minut na prodejně v neporovnatelných podmínkách oproti užívání v praxi, vozil a měl, tak by takovou věc ani nenapsal :-D

No, prostě -mamakami31-si chtěla sama před sebou obhájit, proč nekupovat tento drahý kočárek (možná ji to nedovoluje její finanční situace )-ale nemusí to psát tady nám všem, které ho doma máme a v praxi denodeně používáme a víme, že větší luxus není-nežli Bugaboo.)))))) :-):-):-):-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mamakami31
11.11.13 13:20
@kotýsek píše:
No, prostě -mamakami31-si chtěla sama před sebou obhájit, proč nekupovat tento drahý kočárek (možná ji to nedovoluje její finanční situace )-ale nemusí to psát tady nám všem, které ho doma máme a v praxi denodeně používáme a víme, že větší luxus není-nežli Bugaboo.)))))) :-):-):-):-)
  • Citovat
  • Upravit
mamakami31
11.11.13 13:26

Tak to kotysku rozhodne neni, chtela jsem ho pordit misto naseho, ale jak jsem ho zkousela, tak mi proste nesedel, to jsi tim kocarkem tak posedla, ze utocis??? :think:

• Citovat
  • Upravit
mamakami31
11.11.13 13:28

O penezich to rozhodne neni..nemam duvd hanit nejaky kocarek jenom proto, ze na nej nemam, chapeme :kytka:

• Citovat
  • Upravit
mamakami31
11.11.13 13:29

Omlouvam se za preklepy, pisu v posteli :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení