Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo@Paji85 - ja myslím, ze se hodi ten arctic hlavně do sportaku. Ja ho tedy mam koupeny. Ale ještě složený ve skříni.
@kotýsek píše:
@smale
chtěla jsem se tě prosím tě zeptat-jak jsi spokojená s ušitou boudičkou od Oxanky? děkuji
Je super ![]()
Příspěvek upraven 04.01.14 v 23:08
Ahoj všem, Anna viktorie pořádá na FB fotosoutěž s Bugaboo o doplňky od Bugaboo, kouknětě, třeba vás to zaujme.
@smale jeee on nekdo uz sije boudicky na buffa? a umi i deklik na hlubokou?;-) moc pekny, ja bych chtela neco barevnyho:-)
Jde vam na buffika dobre nasadit plastenka?? Ja ji sama nemam skoro sanci nasadit.. A kdyz ji rvu na kocar, malej se mi probudi
jak to mate vy???
@88petra
když se podíváš na MMB na stránku Bugaboo, tak tam dává paní inzeráty s ukázkama boudiček. Její nick Oxana. Zatím tam má všechny na ukázku na Cama a na Bee. Ale já jsem si objednávala na Buffa a musím chvíli počkat, má tet moc šití. A tet zrovna taky šije na Buffa, říkala, že mi pak pošle fotky, až to bude mít hotové. A ještě ani nejsem moc rozhodnutá do jaké látky-barvi jít. ![]()
@kotýsek píše:
@smale
vypadá moc pěkně. I ten fusaček ti k tomu šila,?
Fusak jsem si nechávala šít na Fléru od Talluly. ![]()
Je jen lehký - přechodový.
@88petra píše:
@smale jeee on nekdo uz sije boudicky na buffa? a umi i deklik na hlubokou?;-) moc pekny, ja bych chtela neco barevnyho:-)
Kryt korby asi nikdo neušije, nebo je potřeba vymyslet jiný způsob uchycení. Nedá se totiž koupit takový zip, aby ta polovina šla připnout k origo polovině na korbě (nevím jestli je to srozumitelně napsáno, ale prostě problém je se zipem)…
![]()
@floress píše:
Jde vam na buffika dobre nasadit plastenka?? Ja ji sama nemam skoro sanci nasadit.. A kdyz ji rvu na kocar, malej se mi probudijak to mate vy???
Pláštěnka jde nasadit dost těžko, ale nakonec jde…už jsem 2× dost zmokla, než se mi podařilo ji na kočár natáhnout
Údajně by ta fólie měla časem a nasazováním změknout a povolit a pláštěnka by měla jít nasadit snadněji. Prej je to tak i u Cama.
![]()
Ahoj holky, kolika bodový mají uchycení ty pásy u sporťáku prosím? Mě ještě buff nedošel, ale chtěla bych koupit nějakou podložku, nebo si ji nechat ušít, myslíte, že tam pujde třeba tahle? http://www.pinkie.cz/…-monkey.html
@Paji85 Já myslim že tam určo půjde. Já mám na buffa http://www.babypark.cz/…arku-bugaboo?… tak porovnej otvory a uvidíš ![]()
@kotýsek Ahojky Kotýsku, mám prosbičku… neboj, nebudu ti se stříškou andy warhol konkurovat - jsem z Krkonoš… chtěla jsem se zeptat zda ta stříška z donkyho na buffa pasuje dobře? zda někde neprofukuje? Nepotřebuju totiž to rozepínání, tak přemýšlím že si nějakou limitku pořídim - bud to pruhovaný nebo ještě nevim, ale nevim zda to sedí… děkuji ![]()