Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?
Přidejte zkušenost s Bugaboo BuffaloAhoj holky, mám prosbičku. Vybíráme kočárek BuffaloxCameleon 3. Jsme z Phy, ale jezdíme pravidelně do Krkonoš. Budeme se stěhovat když bude prckovy cca půl roku na kraj města, kde jsou sem tam díry v silnici…klasické cesty
ale do té doby panélák. Nevím, zda zvolit Buffalo či Cameleon3
odrazují mě, že je těžký, že se pronese a méně ovladatelný, nejde s ním houpat. Cameleon je horší přístup do košíku při hlubokém kočárku…to mě docela odrazuje a nevím, zda vyměnná kola jsou dobrá na procházky na chalupě a také horší stabilita. Můžete mi prosím někdo písnout názor? Různě jsem pročítala, ale pročetla jsem cca 10 stránek a pak usoudila, že se vás rovnou optám…please please Help ![]()
@merienka 1
tak Cameleon je takovej elegantní a Buff sportovní vzhledově. Ale moje jasná volba byl Buff, ikdyž cenově vyjdou nastejno. Buff je výbornej do terénu, což Cam absolutně ne. Kamarádka má Cama neon pop a v kloubu po roce ježdění je dosti rozvrzanej. U Buffa je konstrukce robustnější a myslím si, že se tak lehce nerozvrzá. Já jsem tedy velmi spokojená s Buffem. A to že není houpací, to máš jen Ty v hlavě. Protože mimino, co nezažije to mu nechybí. Takže, když hned od počátku budeš mít nehoupací kočárek, tak mímo nebude mít šajnu, že nějaké houpání exzistuje. A tím pádem to ani nevyžaduje. A Buff je JEN o 2.5 kg těžší než Cam.
@kotýsek děkuju moc za názor
tím, že čekám první, tak vůbec nemám šajnu
byla jsem rozhodnutá pro Buffalo a pak jsme přišli k naší známé a ta mě ho rozmluvila
Takže jsem začala váhat. Ale jsem sportovní typ a určitě nebudu jezdit jen po klasických betonových cestách ![]()
V babiez v letnanech maji na podlaze pruh z ruznych materialu (kostky, prkna atd), tak tam muzes porovnat, maji tam oba kocarky;-) ale doporucuju pujcit si neci dite, on je rozdil citit hlavne kdyz mas kocar zatizenej… ja mam buffa do mesta a nemenila bych;-)
@merienka 1 díky za tvůj dotaz. Přesně to jsem rěšila ja ![]()
A @kotýsek děkuji za důkladný rozbor. Hned se líp rozhoduje a take díky @88petra za dobrý tip. Protože tam se rozhodně vydám a vyzkouším!!!
@88petra už jsem tam byla a zkoušela buffalo a připadal mi moc fajn, než jsem navštívila ten jiný obchod
ale ještě tam sjedem a porovnám oba…stačí tam dát kabelku
![]()
@andatko nemáš za co…holky jsou zlatý
jen Ti doporučuji objednat do konce roku, díky Euru půjde příští roku nahoru, to už mám potvrzené z více zdrojů. Proto na to taky tak pospíchám
Mě totiš připadá i trošku padlý na hlavu, když mám kočárek, pod tím košík, do kterého se s hlubokou korbou nedostanu…je tam cca 10 čísel místa. A vše tahat na rameni, když u Cameleonu je to dávat na madlo zakáné…to mě také odradilo..
@merienka 1
Diky. Ale ja mam termin az v lete. Tak to hrotit nebudu ![]()
A kosik vubec nepouzivam. Takze to neni vec, ktere bych prikladala vahu ![]()
Me se desne libi Cameleon ta kolekce Avenue
tak uvidim zda jeste bude v lete.
Pokud by mel nekdo zajem, nabizim potahy Buffalo petrol blue za 1500 Kc, my je bohuzel nevyuzijeme. Kdyztak piste pres SZ. Dekuji..
Holky máte na Buffa originální moskytiéru? Nebo nějakou jinou? A tu vložku do sporťáku http://shop.annaviktorie.cz/…4000182.aspx ? Nebo máte ušité od někoho jiného?
Díky
Ahoj Holky, poraďte prosím, jakou máte zkušenost s fusakem. Stačí Bugaboo fusak original nebo raději Arctic High performance? Je ten obyčejný dost teplý i do mrazů pro malé mimčo? Koupila jsem si do korby obyčejný fusak (tenčí, ale je v něm duté vlákno) s tím, že BGB pořídíme až do sporťáku, ale zdá se mi málo teplý, malý má studené ručičky a to je teď pořádné teplo a žádné mrazy. Takže chci pořídit BGB fusak, ale nevím, zda by postačil ten obyčejný nebo je do mínusů nutný Arctic. Předem moc dík za vaše zkušenosti…
@Julika
já mám ten uni od Bugaboo a není vubec extra teplý, vzhledem k tomu, že je venku relativně teplo nato, že je leden, tak se to sním dá. Ale jinak mám beránkový, až budou mínusy. A pokud máš tu možnost a jsi ochotná zainvestovat, tak určitě bych šla do Articu. ![]()
@kotýsek Aha, díky moc, tak toho se přesně bojím, že nebude dost teplý… Ale zase nejsem nadšená z barevných možností Arcticu… Ale pravda, že teplo je důležitější…
@Julika - mám arctic. Používam ho v korbě, zatím jen tu jednu vrstvu a je super a pěkně jde i do tá korby.
@kačka25 píše:
@Julika - mám arctic. Používam ho v korbě, zatím jen tu jednu vrstvu a je super a pěkně jde i do tá korby.
Dík moc za radu, taky jsem nad tím uvažovala, jak tam vejde. Jsem ráda za zkušenost, že tam opravdu pasuje. Všude je většinou vidět jen na sporťáku…