Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo@smale @Kačka H
holky poradte-tet trošku mimo naše téma
jakou jste koupili autosedačku do auta?
když vyrostli prtata z vajíčka
na trhu je nepřeberné množství a jak si vybrat tu pohodlnou a hlavně bezpečnou.
Já už mám ztoho hlavu v péru ![]()
![]()
moc díky za rady
@kotýsek u manzela v aute na delsi jizdy mam tuto http://autosedacky.heureka.cz/…-taupe-grey/ urcite nejlepsi volba, je perfeektni. Ve svym po meste a kratke trasy mam http://autosedacky.heureka.cz/…ack-thunder/
Na prvni pohled je ta druha o dost mensi - ta prvni je robusnejsi a prijde mi lepsi. Kdyz usne tak tam spi v pohode kdezto v ty druhy ji pada hlava coz mi dost vadi. Obe jsou teda na isofix. Zde foto ze vcera, spi se ji tam perfektne.
@merienka 1 píše:
@88petra už jsem tam byla a zkoušela buffalo a připadal mi moc fajn, než jsem navštívila ten jiný obchodale ještě tam sjedem a porovnám oba…stačí tam dát kabelku
![]()
@andatko nemáš za co…holky jsou zlatýjen Ti doporučuji objednat do konce roku, díky Euru půjde příští roku nahoru, to už mám potvrzené z více zdrojů. Proto na to taky tak pospíchám
Mě totiš připadá i trošku padlý na hlavu, když mám kočárek, pod tím košík, do kterého se s hlubokou korbou nedostanu…je tam cca 10 čísel místa. A vše tahat na rameni, když u Cameleonu je to dávat na madlo zakáné…to mě také odradilo..
Proč je zakázané když u Cameleona dávat na madlo?
@orminka
kvuli konstrukci…
buff je takovej fortelnejsi celkove…
Právě, že spousta ji tam vozí a tayk to mám v plánu
Navíc jsem četla, že i nějakou nosnost má ta páčka brzdy.
@Kačka H
děkuji za tipy.
Také jsem se dívala na obě, ale ten trifix nemužeme mít z toho důvodu, že jako třetí auto máme dodávku a tou jezdíme víkendy závody v motocrose a ta isofix nemá. A tak jsem uvažovala nad tou Versafix, ale ty říkáš, že malé padá hlava, když usne. A to se mi moc nelíbí. A to ji padá, ikdyž ji napolohuješ do lehu??? Ta totiž jde na isofix i poutat jen pásy v autě. A to by nám pasovalo vté dodáfce.
@kotýsek ty jo to bych ted kecala… usnula mi v tom to už je dýl, s tou sedačkou jezdim jen po městě :-/
@orminka píše:Řekla mi to prodejkyně, je tam kloub, který se na tom madlu tímto ničí…není stavěno na nosnost. Buffalo je, tam to dát můžeš…je i vyšší, takže košík pod není také problém…takže u mě vyhrál tento kočárek
Proč je zakázané když u Cameleona dávat na madlo?
Ahoj,,tak koukám, že máme Buffalo dobré recenze..Chceme si ho pořídit taky, tak snad nebudeme litovat
![]()
Ahoj maminky, také koukám na kladné recenze Buffa..ještě před Vánocemi jsme měli vybraného jasného favorita- Concord wanderer- ale čím víc jsem na něj koukala, tak se mi nelíbil a dnes jsem se naživo ujistila, když jsem viděla Buffa..V obchodech některých mají totiž vystavené jen Cameleony nebo jiné tipy a tam se mi nelíbily ty malinký kolečka vepředu a i mi přišly nižší a vzhledem k tomu, že mam dvpumetrového partnera jsem BGB zavrhla z tohoto důvodu..A Buff je přitom uplne super..včetně kol, rukojeti, bytelnosti a i desighnově..A není to jen o tom, že někdo chce být vioděn s touto značkou..Já naopak jsem si říkala, že se mu bráním proto, že je „profláklý“, ale je naopak osvědčený a vyzkoušený a ne nadarmo dražší, a jelikž ho mám pro první dítě, myslím, že i pro druhé případně by mohlo být a navíc se dá pak dobře prodat. Takže ty co ještě váháte, nebáhejte, já mám termín za 2 týdny a jen kůli váhání a skoro jistotou Concordu musím čekat přes měsíc..ale vyplat se to víc, než koupit špatný a pak spekulovat, měnit atd..
![]()
@andy.ruki
Já s Buffem jezdím od září a miluji ho čím dál víc! ![]()
![]()
Takže si troufám tvrdit, že budeš spokojená! Jezdí se sním ve všech terénech luxusně!
@andy.ruki taky jezdim s buffem od září, do té doby jsem měla Cameleona a jelikož jsem z Krkonoš tak pro mě kočárek nepoužitelný, buff je prostě paráda… jediný co mi trochu vadí oproti Camu je že je trochu těžší, ted frčíme na dovolenou tak jsem si ještě pořídila golfky a ty jsou teda taky super, skladný a dokonce odpružený takže použitelný u nás ve Vrchlabí.