Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?
Přidejte zkušenost s Bugaboo BuffaloDobrý den, ahoj ![]()
Diskuzi sleduji od začátku.. Příští týden si jdu také objednat Buffa do Babyparku
. Chci ještě stihnout akci autosedačka za 1 Kč..
Jinak co se týče limitek, tak budou;)) Již brzy, prý
![]()
@janicce jooo k té akci autosedaček, my objednávali v listopadu a to už ta akce byla, podle mě běží pořád, vždycky jí prodlouží ![]()
@Paji85 Já jsem si toho všimla až pred Vánocemi. Tak jsem si říkala, že tam na Silvestra zajdu, at to stihnu
. No a najednou vidím na FB, že je akce prodloužená
. Máš pravdu, možná ji prodlouží ješte několikrát
. Ale pišou, že dodací lhůta je 6-8 týdnů a ja rodím v dubnu.. Tak to budu mít tak akorát
. Taky se obávám, aby v dohledné době kočár nezdražili. Chytrý hračky a Anna & Viktorie maji kočár mnohem dražší (kvůli poklesu koruny, prý..).
Jak dlouho jsi čekala na kočár, než ho objednali a přišel?
@janicce objednán v listopadu a za 9 týdnů - minulý týden jsem tam vytočená volala, jestli bude nebo ne, tak mi řekli, že zrovna přišel, ale že nemají stříšky a že je další týden objednají, tak jsem se šprajcla a jela tam a odvezla si co měli a zbytek koupila v chytrých hračkách
ale nevím, třeba jsem byla výjimka
ale kočár bez stříšky by mi v zimě byl k prdu
v chytrých hračkách se mě ptali, proč jsem neobjednala u nich, že mají skladem, nebo dodají do 14ti dnů, tak jsem jim přiznala, že kvuli té autosedačce zadarmo
![]()
@Paji85 No já to plánuju taky tak
V BB kočárek + adaptér + autosedačka za 1 Kč. A potah asi koupim jinde. Chci počkat na ty limitky
.
@kotýsek píše:
Já myslela, že to pujde spíše dolů a néé nahoru.
tak dolů asi těžko potom, co provedla čnb ![]()
Ahoj vsechny ![]()
Kupovala jsem buffa pred koncem roku, jezdim s nim kazdy den dlouhy prochazky - po praze i do terenu a je proste uplne bozi! Puvodne jsem chtela kupovat peg perego gt3, ale kdyz jsem pak objevila bugaboo, bylo rozhodnuto a rozhodne nelituju. Nachodim toho hodne a to i v prirode, takze buffalo jasna volba. Navic mi vyhovuje, ze je oproti jinem kocarum lehkej a hlavne snadno manipulovatelnej. Vodim u nej dva psy a vecne datlim sms nebo telefonuju, takze jezdim jednou rukou…No a pak taky paradne vypada, mam cerno-bilou kombinaci, elegance sama
doporucuju urcite ![]()
Tak je jasne, ze ta koruna s tim pekne zahybala!!
. Na limitky se taky tesim. Ted jsem kvuli limitce poridila Bee. Vam hodim foto
Jeee ja se taky tesim na limitky;-) a trochu me stve, ze ted bude ten all black, ale tak v nejhorsim to necham ofoliovat jako smale;-)
@orminka píše:
@smale
Mužů se zeptat kde vám dělali folii na kočárek? děkuji
V Olomouci, pokud budete chtít kontakt, písněte mi SZ. ![]()
@Kačka H - já vím, ale je to striska z Donkey. A to já nechci. Používám korbu, takže bych neměla tu druhou čast a i tu strisku rozepinam. Takže doufám, ze na Bufallo bude brzy limitka.
@kačka25 no jo to chápu, malá mi spí v kočárku minimálně a už je ve sportáku. Dnes spala u babičky jen do půl 6 tak mi tu ted usnula v kočárku ale je to vyjímka… ona totiž potřebuje když spí mít vše zakrytý takže na tom má ještě deku aby neviděla ven ![]()