Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo@Paji85 Aha, a ten dark grey BGB nechceš? Inzerát je na Bazoši i Sbazaru. Je to taky ten nový se suchými zipy na zádech. A ta prodávající prodává ještě černý ED fusak s kožíškem.
@smale já jsem na něj koukala, ale raději bych černý - asi teda koupím nový ![]()
Zdravím Vás maminy:-) Nevím jestli jste to tady už neřešily, ale chtěla jsem se zeptat jestli nevíte jestli na buffa pasuje i stejná stříška jako na Cama? Máme objednaný kočárek Buffa a teď mi kamarádka nabízela zdarma stříšku z Cameleona a nevím jestli by se tam případně pasovala taky??? Děkuju ![]()
@pavcici Nasadit jde i s rámem stříšky z Cameleona, ale nesedí to na kočárku pěkně. A na rámu střechy Buffalo je to ještě horší. Každá z těch stříšek má jiný střih.
Holky, poraďte mi prosím, jak skládáte Buffa, abyste si nepoškodily rukojeť…?? Rukojeť se při skládání (vidím to i na každém instruktážním videu) vždycky otírá o zem… ![]()
@smale mohla bys prosím poslat odkaz na ty držáky na tašku? Před týdnem jsme porpvé dali sporťák a zjistila jsem, že tam ta taška dost zavazí
Prosím vás, vie mi niektora z majiteliek BGB premerať vnútorný priestor športovej časti buffala alebo cameleona dakujem
Tak jsem si koupila univerzalni plastenku na hlubokac;-) ta origo je sice moc pekna, ale ja ji nejsem schopna sama nandat:-D tuhle se sezvanila do ty kapsy v kosiku, takze ji mam porad sebou… a stala 3 stovky;-)
@88petra jakou jsi koupila? Taky asi koupím jinou, tahle originální je strašně neskladná a navíc přesně jak píšeš, nasadit ji je nadlidskej výkon. Teď se mi to před pá dny poprvé podařilo, ale kdyby opravdu hodně pršelo, tak jsme mezitím mokří oba
@barca77 píše:
@smale mohla bys prosím poslat odkaz na ty držáky na tašku? Před týdnem jsme porpvé dali sporťák a zjistila jsem, že tam ta taška dost zavazí
Jj, mě taky na sporťáku taška na ty háčky na rámu nevyhovuje. ![]()
Klipy na tašku jsem si ušila sama. Ale údajně JJ Cole má dobré klipy na přebalovací tašky. ![]()
@Leuška2 píše:
Prosím vás, vie mi niektora z majiteliek BGB premerať vnútorný priestor športovej časti buffala alebo cameleona dakujem
První číslo je měřeno v nejširším místě v oblasti zádové opěrky - druhé číslo v místě, kde je madlo - třetí číslo v nejužším místě v nožičkové části:
Cameleon 36-34-30cm
Buffalo 40-34-26cm
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, jestli, když jezdíte s buffem v terénu, tak se vám moc neklepe tak korbička a mimčo v ní. My jsme se na něj byli podívat a moc se mi to vyklání korbičky nepozdávalo. Děkuji za odpovědi ![]()
Ahojky Buffalky, poraďte kde jste pořizovaly své kočárky, kde vás vyšel nejlevněji, případně jaká byla doba dodání? Děkuju ![]()
@pavcici My jsme kupovali v Babyparku v Praze na Černém Mostě - vysel na 23715 Kc + 2695 Kč barevný potah a stříška. Dávají k němu autosedačku Maxi Cosi Pebble nebo CabrioFix za jednu korunu. Akci mají teď prodlouženou do konce února a paní je tam velmi vstřícná. Říkali, že dodací lhůta je 6-8 týdnů, ale jak teď mají tu akci, že to může být až 11 týdnů. My zatím nikam nespěcháme, jen jsme v lednu nechtěli propásnout tu akci (nechtěli jsme riskovat, že akci na autosedačku neprodlouží), tak už máme objednáno. Podle Heureky mi vyšla i cena kočárku v Babyparku nejnižší.