Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo
@Julika
uz jsem te tu chvili nevidela a chtela jsem se zeptat, jakou kabelku na kocarek si poridila misto te, co mas v inzeratu. Rikala jsi tehda, ze se ti barevne nehodi.
@kotýsek Pořád nakukuji a diskusi sleduji…
Nakonec mám Babymel Ellu. Je pěkná, i když ta JJ Cole se mi asi líbí víc co se týče kapsiček… Ale barevně je holt blbá, no… Myslím, že by teď šla k té limitce pro Buffa… Ale nikdo ji zatím nechce, tak uvidíme. ![]()
@janicce píše:
All black je krásný
Chytré hračky taky sleduju a pořád (tajně) doufám, že bude i tak Ice blue. Zatím ji tam nevidím
![]()
Bohužel IceBlue na Buffa nebude ![]()
Ahoj všem,
teď jsem koukala, že se na www.annaviktorie.cz objevila akce autosedačka zdarma k Bugaboo.
http://shop.annaviktorie.cz/…1340000.aspx
B.
@Julika taky jsem si na základě téhle diskuze koupila tašku od Babymel Ella guilted - vypadá super, uvidíme ještě, jak obstojí v praxi ![]()
Tak to je vtipný. Já zrovna teď udělala objednávku konečně na Buffa v Babyparku:)A vidím, že mají i slevy a ceny úplně stejný jak v Babyparku:)No sice v Babyparku nemají kočárek skladem jako v Anně, ale píšou kratší čekací dobu. Tak snad ji tak nějak dodrží. Termín mám v květnu:)
@Zuzinka512 Tak to mám stejný problém
, zrovna jsem si objednala v babyparku, ale ten béžový, protože černý neměli (potřebuju ho hned) a najednou udělá takovouhle akci annaviktorie. No snad lze zrušit objednávka ![]()
Jinak vám holky moc děkuju za info k organizéru. @smale pořád přemýšlím nad koupí, ale ještě uvidím, jo, podle toho, až tam vyzkouším tu svojí jak se tam bude nebo nebude hodit ![]()
Já si říkala, že tam byl ten béžovej skladem a už není tak to jsi byla ty
No já to asi nechám, protože zase nemaj skladem ty potahy co sem chtěla a nevím jak je to s tou autosedačkou.. Tak to nechám na jednom místě a budu doufat, že to bude. Kdykoliv do toho Babyparku příjdu, tak mi přijdou ty prodavačky míň zkušený jak já
Tak snad tu objednávku vyřeší normálně ![]()
@Zuzinka512 @lulii Holky, v Babyparku maji taky akci na autosedačku… K BGB ji dostanete za 1 kč ![]()
JJ já to s tím objednávala:)Takže je to vlastně všechno úplně stejný jako v Anně:D S tím rozdílem, že v Anně je skladem černej kočárek a v Babyparku ne ![]()
@Zuzinka512 píše:
S tím rozdílem, že v Anně je skladem černej kočárek a v Babyparku ne
to je jediný detail ![]()
@Zuzinka512 Jj, to jsem byla já
To máš v pohodě, když jsem tam volala, tak říkala, že ten černý objednají a bude to trvat tak těch šest týdnů, takže do května to stíháš.
Teď jsem udělala objednávku v té AV a suverénně jsem napsala o MC pebble v hnědé barvě a odeslala objednávku a najednou koukám, že oni ani maxi cosi neprodávají
No trapas, tak jsem zvědavá, jestli mi zítra napíšou nebo co a jak. Brala jsem to, že prostě mají tu samou akci jak v babyparku, jsem už fakt tak zblblá… ![]()
@Zuzinka512 No přesně, už jsem fakt zralá na bohnice z těch kočárů ![]()